امتیازهای NBA 2K14

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت

NBA 2K14

Developer: Visual Concepts
Publisher: 2K Sports
Platforms: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS

نمره های نسخه نسل جدید:

Xbox One

IGN 89
AusGamers 88

PS4

Vandal Online 91
MeriStation 89
IGN 89
www.GameInformer 85
GamesRadar 80
GameSpot 80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمره های نسخه نسل قبل:

Kotaku Yes
Best-in-class sports simulation
Best broadcast presentation in sports

IGN 93
NBA 2K14 is simply the best hoops sim I’ve ever played

Total PlayStation 95

Impulse Gamer 94

LaPS3 92

JeuxActu 90
Joystiq 90
NBA 2K14 will never make me a better athlete, but it sure makes me feel like a superstar. It's the finest simulation of basketball out there and this year's entry in the series is bolstered by smart and simple additions
Eurogamer Italy 90
Eurogamer Spain 90
SpazioGames 90
Multiplayer.it 90
3DJuegos 90
MeriStation 90
God is a Geek 90
Eurogamer Germany 90
Gameover.gr 90

Vandal Online 89

InsideGamer.nl 88

Machinima 85
GameInformer 85
ZTGD 85
Official XBOX Magazine 85
PSX-Sense.nl 85
PlayStation LifeStyle 85
Gamer.nl 85
IGN Italy 85

Cheat Code Central 84

NZGamer 83

GameSpot 80
NBA 2K14 is one step closer to bringing the real sport to the digital world

GamesRadar 80
On the court, NBA 2K14 plays beautifully
NBA 2K14’s in-game announcers are top-notch
Giant Bomb 80
Gameplanet 80
Game Revolution 80
Digital Spy 80

Polygon 75

آخرین ویرایش:
طراحی منوها تغییری نکرده، منوی قبلی هم از لحاظ طراحی خوب بود، ساده و درختی
اگه مشکل هنگ کردن منوها موقع بازی آنلاین رو میگی که اون به خاطر سرعت پایین اینترنت هست و تا زمانی که آبجکتا رو از سرور دانلود و لود نکنه، منو ریسپاند نمیده و فکر میکنیم هنگ کرده!

نه کیان بنظرم زیادی و بیش از حد پیچیده و سخت بود ! زیادم کاربردی نبودن منو ها !

منی که دارم از 2009 بازی میکنم بنظرم منو ها تا 2011 و 2012 هیچ مشکلی نداشتن ولی 2013 دیگه زیادی پیچیده شده بود .

طراحی منوها تغییری نکرده، منوی قبلی هم از لحاظ طراحی خوب بود، ساده و درختی
اگه مشکل هنگ کردن منوها موقع بازی آنلاین رو میگی که اون به خاطر سرعت پایین اینترنت هست و تا زمانی که آبجکتا رو از سرور دانلود و لود نکنه، منو ریسپاند نمیده و فکر میکنیم هنگ کرده!
کیان گیر داردی به این منو 2k که خوبه. بابا کجاش خوبه آخه مرد حسابی؟! :d منوی خوب به فیفا 14 میگن. :d یا NBA Live های قبل از نابود شدنش. :d

من که مشکلی با منو نداشتم تا حالا :d اگه شماها اذیت میشدین، واسه اینم اذیت میشین، خودتونو عادت بدین :d
اولویت های من همون گیم پلی بود که نقدها همشون دید مثبت بهش دارن، تازه سیستم دفاعی خیلی بالانس تر و واقعی تر شده، AI بازیکنا خیلی بهتر شده موقع دفاع و خبری از wide openـهای الکی واسه حریف نخواهد بود. دست کاربر رو هم واسه دفاعِ خوب باز میزاره
هادی اگه من ببینم تو نقد به منو گیر دادی و نمره کم کردی جفت پا میام تو صورتت :|

خدا رو شکر همچنان سطح بازی شدید بالاست.منتقدها سخت گیر شدن که نمره ی کامل ندادن وگرنه توی بازی شکی نیست.اتمسقر و هوش مصنوعی این بازی از این نسل بالاتره:d
---
راه افتادن هم از صفر شروع کنی زود راه میفتی، سوالی داشتی از خودم بپرس :d خیلی از کسایی که حتی غلاقه ای به بسکتبال ندارن عاشق این بازی شدن، حتی بواسطه این بازی عاشق بسکتبال شدن :d
منظورش از این جمله منم که خود کیان توی لایو شاهدش بود:d
نوید تو هم شک نکن توی خریدش چون منم اولین بازی بود پارسال بازی رو خریدم ولی بازیم بدک نیست:d

نسخه ی Xbone و PS4
IGN=8.9
87445787426862324984.png

خدایی این Polygon اصلا فکر نکنم بازی هایی که نقد میکنه براش مهم باشن، به بازی هایی که نمره پایین میگیرن از بقیه سایت ها، نمره بالا میده و به بازی هایی که نمره بالا میگیرن، نمره پایین! دیگه انقدرم معروف هستن که نیان جلب توجه کنن ولی باز از این حرکت ها میزنن! اصلا فلسفه ی این سایت برای من معادله ی درجه دو شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or