حالا ۸۸با ۸۹ فرقش چیه .. حالا بگیم ۹۰ یه وجهه دیگه ای داره ...
ولی فرق ۸۸-۸۹ تو چیه دقیقا
دقیقا برای منم سواله 89 با 88 چه فرقی داره؟ باز 90 بود یه کلاس دیگه ای داشت اما ... سر یه نمره؟
سجاد منو میگه
حس خوبیه که بعد چند سال انتظار بازی مورد انتظارت میاد موفق میشه اینجوری و میبینی از 101 نقد متا 89 داره با نمره هایی که اکثرا 9 هستن
استدیویی که همه بهش شک داشتن ولی چنان اومد خودشو ثابت کرد و بازی تحویل داد که واسه خیلی ها شده بهترین بازی نسلشون تا به الان.
اینطوری هم میشه گفت که حقش رو خوردنبه نظر من همین 88 بمونه بهتره چون 89 خیییلییی زور داره که چرا 90 نشد !
دقیقا برای منم سواله 89 با 88 چه فرقی داره؟ باز 90 بود یه کلاس دیگه ای داشت اما ... سر یه نمره؟
دلیلش اینه : هم ۸ داریم حالا هم ۹ اینو با ۱۰هم عوض نمیکنیم (نه اصرار نکن ۸۹ خیلی قشنگتره)به نظر من همین 88 بمونه بهتره چون 89 خیییلییی زور داره که چرا 90 نشد !
از لحاظ منطقی بخوای نگا کنی هیچ فرقی نداره.حالا ۸۸با ۸۹ فرقش چیه .. حالا بگیم ۹۰ یه وجهه دیگه ای داره ...
Gravity Rush 2 - 80
Yakuza 0 - 84
Nioh - 87
Horizon Zero Dawn - 89
Nier Automata - 90
Persona 5 - 90+
بعد از خوندن پیشنمایش های جدید مخصوصا پیشنمایش Kotaku از P5 انتظارم ار نمراتش یک چیزی در حد 95-96 شد . سونی به شدت افسار گسیخته داره عمل میکنه و تا پایان سال مالیش به نظرم یک رکورد وحشتناک دیگه ای تو فروش میزنه.
خواستی بری منم خبر کنولی بی شوخی متای پرسونا بیاد زیر ۹۲ ... من کل سایت و ساختمون متا رو اتیش میزنم
اومدم نمره رو بذارم که زودتر گذاشتیWccftech : 95
Horizon Zero Dawn is a pure sign of what can be completed with an exceptionally designed open world. Not only that, it has exceptional characterisation and a sincere story that doesn't shoehorn elements, allowing for the organic growth of characters. This is a game that I can barely find any faults with, except borrowing some elements from other open world games. Even so, it made each and every element its own in one of the best games to date.
وحشتناک تعریف کرده از بازی (الان که دارم بازی رو تجربه می کنم می بینم باهاش موافقم), نمره بسیار ارزشمندیه چون بالاترین نمره ای که تا حالا داده 9.7 بوده اونم به زلدا با متای 98 ! این 9.5 دومین نمره بالاییه که تا حالا داده