امتیازهای Far Cry Primal

Hamid Payne

کاربر سایت
qjx9_slideshow_fankit_223758.jpg

سازنده: Ubisoft Montreal

ناشر: Ubisoft

تاریخ عرضه: February 23, 2016 بر روی کنسول ها و اول مارس بر روی PC

امتیازها

CGMagazine - 9.5/10
Gaming Nexus - 9/10
The Daily Dot - 9/10
ICXM - 9/10
LaPS4 - 8.5/10
Xbox Achievements - 8.5/10
The Jimquisition - 8.5/10
God is a Geek - 8.5/10
IGN Spain - 8.5/10
Playstation Universe - 8.5/10
Hobby Consolas - 8.3/10
GamePro Germany - 8.2/10
Multiplayer.it - 8.2/10
IGN Italia - 8.1/10
3DJuegos - 8/10
Everyeye.it - 8/10
MondoXbox - 8/10
Time - 8/10
Forbes - 8/10
Game Rant - 8/10
GamingTrend - 8/10
Game Revolution
- 8/10
Hardcore Gamer - 8/10
MondoXbox - 8/10
Digital Spy - 8/10
Gamer.no - 8/10
8/10 - Eurogamer Italy
Playstation Universe - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Examiner - 8/10
Attack of the Fanboy - 8/10
GameSpot - 8/10
XGN - 8/10
IGN
- 7.9/10
Merlin'in Kazanı (Turkey) - 7.7/10
Lazygamer - 7.7/10
PlayStation LifeStyle - 7.5/10
GamesBeat - 7.3/10
Destructoid - 7/10
Gamer.nl - 7/10
Gameblog.fr - 7/10
GRYOnline.pl - 7/10
EGM - 7/10
Push Square - 7/10
Shacknews - 7/10
VideoGamer - 7/10
TheSixthAxis - 7/10
GamesRadar+ - 6/10
Twinfinite - 6/10​

آخرین ویرایش:
آقا جون چرا همه شاکی بازی در میارین؟؟ یوبی یه نسخه فرعی از فار کرای رو عرضه کرده اونم یه ایده ی جدید رو که تقریبا هم موفق بوده !! اینقدر الکی از همه چیز ایراد نگیرین اگه دوست ندارین بازی نکنین

تعصب نسبت به فرنچایز باعث شد من کنترولمو از دست بدم، با وجود اینکه Primal یه نسخه فرعی به حساب میاد اما من به موفقیتش امیدوار بودم.

حالا چرا انقدر زود ناامید شدی؟ :d حالا جدای اینکه نمرات برای یه بازی فرعی خوب بوده، به نظر من ملاک خوب یا بد بودن یه بازی اصلا متاش نیست.

البته باید وایساد تا بازی ریلیز شه. اون موقع میشه بهتر قضاوت کرد.

آخرین ویرایش:
یه سری ایده ها به صورت پیش فرض برای سازنده ها محدودیت ایجاد می کنند و به نظر من عصر حجم هم جزء همین دسته هست، یکی از ضعف هایی که تو چند تا از نقدها اشاره شده، داستان بازی هست و به نظر من پیاده سازی یه داستان قوی تو اون دوران خیلی سخت هست...

اکثر نقدها از بخش گیم پلی بازی تعریف کردند (خصوصا القای حس اون دوران) و بعضی ها گفتند به اندازه کافی محتوای جدید داره که یه دنباله شایسته به حساب بیاد (البته عکس اینم گفته شده) با وجود به اینکه یه نسخه فرعی هست (البته جدی تر از بلاد دراگون).

در کل اینکه به نظرم یوبیسافت باید متوجه بشه که ادامه یه فرمول موفق یا یه جایی امکان پذیر هست، دیگه به نظرم کافیه نسخه پنجم باید کاری که FC3 انجام داد رو تکرار کنه اگر باز هم یوبیسافت تو نسخه بعدی هم پول بیشتر رو اولویت قرار بده من به شخصه برای ورشکست شدنش دست به دعا میشم، این تغییر سیاستی که جدیدا ازش صحبت کردند امیدوارم در مورد تمام فرنچایزهای مهم این کمپانی صدق کنه خصوصا FC.

اکثر نقدها از بخش گیم پلی بازی تعریف کردند FC.

و البته اکثرشون هم به تکراری شدن ماموریت ها و مراحل اشاره کردن . چیزی که من تو متن اکثر نقد ها دیدم بازی به غیر از مشکلات داستانی بعد از یه مدت تکراری و کسل کننده می شه و اینو اکثر منتقد ها بهش اشاره کردن . کلا خیلی وقته بیخیال یوبیسافت شدیم این بارم روش !!

من موندم از این همه ناله .... موقعی بازی فقط 9 تا نقد میکس داره و نقد منفی نداره چرا میگید نا امید شدیمو فلان و این حرفا ... For God sake

فارکرای مگر اکشن ریلی بوده؟؟ از ابتدا هم fps open wd بوده
فارکرای 1 open world بوده ولی اصلا یه عنوان معمولی نبود ! خیلی از بازیها بعد از عرضه اولین قسمت در 2004، فارکرای 1 رو بعنوان مرجع و الگو قرار دادن. یه جورایی پیشرفت بازیهای open world fps و sandbox از همین بازی بود. حتی Crysis 1 هم تکامل یافته Far Cry 1 هست.
تجربه ثابت کرده (دیگه همه فهمیدن) که عرضه سالانه پشت سرهم = با نبودی و به فنا رفت ... امیدوارم یوبی سافت بیخیال این سیاستی که چند ساله در پیش گرفته بشه روز به روز شاهد بی کیفیت تر شدن عنوانهای هستیم که قبلا بهترین عنوانها بودن. متای fc primal هم تقریبا هم همین چیزی که حدس زدم شد بیشتر از این انتظار نمیرفت ...

ib4g_capture.png

من هنوز منتظرم ببینم یوبی سافت میتونه عنوانی در حد قسمت دوم بسازه یا نه. چون معتقدم بهترین قسمت سری قسمت دوم هست(در بین عناوینی که یوبی سافت ساخته است)

به جز لوکیشن ها و 4 تا کرکتر تازه محتوی بازی و گیم پلی کاملا تکراریه
تیز اندازی با کمان که داخل بیشتر نسخه ها بوده و چیز تازه ای نیست !
کرفت کردن آیتم ها و ساخت سلاح یا آپگرید کردنش هم جدید نیست .
skill های مریوط به رام کردن حیوانات هم هموناییِ که داخل سایر نسخه ها بوده .
اگه فیل بوده اینجا ماموتِ و کلا هیچ نوآوری درش دیده نمیشه .
قرار دادن ی شخصیت کاریزما مثل وز و خواهرش و ی ماجرای بند تمبانی پیرامون شون اینم دموده شده .
مولتی هم که ظاهرا نداره .
ی شکست واقعی برای سری فارکرای .

باز هم یوبی سافت و باز هم توهین به شعور گیمرها !! حقه بازتر از یوبی کلا وجود نداره ! تازه میخوان در عرض شیش ماه واچ داگز 2 هم بدن بیرون !! خدا به داد برسه !

بازیای یوبی سافت همیشه به همین شکل بودن!اولش یکی دوتا عنوان موفق میسازه بعدش شروع میکنه از روی اونا اسکی رفتن بدون کوچکترین نو آوری در داستان یا گیم پلی!
اساسین توی نسخه 2 به اوج خودش رسید و جوری شد که برای من شد یکی از بهترین بازیای عمرم!بعدش که عرضش سالیانه شد شروع کرد به افت کردن.شهر کوچیکتر شد،داستان کلیشه ای تر شد،ماموریتا خسته کننده تر شدن.فقط و فقط گرافیک پیشرفت کرد.من Syndicate رو نیمه رها کردم.چون اصلا تنوعی داخل بازی نبود.فارکرای 4 رو هم نرفتم این آخری رو هم نمیرم.The crew و واچ داگز هم اصلا نرفتم و نمیرم
در کل بگم که مردم تا ی اندازه ای گول میخورن و اگه یوبی سافت به همین روند ادامه بده به زودی درش تخته میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or