امتیازهای BioShock 2

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
اولین امتیازهای این بازی به اینصورت هستند :

مجله PSM3 امتیاز 93/100 ( به نسخه اول همین امتیاز 93 )

مجله PC Gamer امتیاز 90/100
( به نسخه اول امتیاز 95 )

منبع

امتیازاش زیاد یک دست نیست! -9.5 -9-8!فاصله زیاده! بهر حال باز هم میگم- صاحابش نبوده!اون رفته SPEC OPS بسازه اینها هم که:-"!

توی VG247 هم اینا رو زده.:دی :
Eurogamer – 8
Destructoid – 8.0
GiantBomb – 4/5
Wired – 9
Videogamer – 9
GamesRadar – 10
1UP – B+
TeamXbox – 9.2
JeuxVideo – 4/5
Play3 – 8.5
Guardian – 5/5
CVG – 9.1
GameDaily – 9
Gamezone – 9.0
GT – 8.8
G4 – 4/5
PCGames – 89%
NowGamer – 9.2 (360), 9.1 (PC), 8.8 (PS3)
GamerZines – 95%

پ.ن: این بازی از اون بازیاست که انحراف معیار امتیازیش خیلی بالاست، مثلا چند تا 8 و خورده ای داره، چند تا 9 به بالا، نشون میده که مثل شماره ی اول لذت بردن از این بازی یا عدم آن بستگی به سلیقه ی گیمر داره.

GameInformer امتیاز 8.25/10 داد.
ویرایش: OXM هم 9/10 داد!
میگم،
GameInformer امتیاز 8.25 داده و GameTrailers هم یه لحظه چشمم خورد 8.8 داده بود و مثلاً TeamXbox(که یکی از سایت های معتبره نقد بازی های X360ـه و کاملاً فنی نقد میکنه)92 داده،هر سه سایت جزء سایت های مطرحن ولی امتیازاتشون فاصله ی نسبتاً زیاد داره و سبک بازی هم سبکی نیست که بشه گفت سلیقه ای باشه Tony HR etc،پس جریانش چیه؟!

سبک بازی هم سبکی نیست که بشه گفت سلیقه ای باشه Tony HR etc،پس جریانش چیه؟!
الان حرف منو نقض کردی دیگه؟:biggrin1:
چرا محمد، این بازی رو خیلیا خوششون میاد و خیلی ها هم نه، بعضیا محو اتمسفر و داستانش میشن از همون ابتدا ولی بعضی دیگه از همون ابتدا از اتمسفرش بدشون میاد.
در کل من که فکر میکنم اینطوری باشه.:biggrin1:
شماره اول خیلی اینجوری نبود. مثلا همین GameInformer به Bioshock 1 داده بود 10 ! یا EuroGamer و OXM و VideoGamer همگی 10 داده بودند.
والا ما از هر کی پرسیدیم گفت خوشمون نمیاد و اینا.:دی البته اغلب این نظر رو داشتن.
آره کاملا مشخص بود که این بازی عین شماره ی اول نمیتونه باشه. فکر کنم دلیل عمدش هم عدم حضور کن لیواین در ساخت این بازی بوده. حالا خدا کنه گند نزده باشن و نام بایوشاک رو خراب نکرده باشن.

آخرین ویرایش:
چرا محمد، این بازی رو خیلیا خوششون میاد و خیلی ها هم نه، بعضیا محو اتمسفر و داستانش میشن از همون ابتدا ولی بعضی دیگه از همون ابتدا از اتمسفرش بدشون میاد.
شماره اول خیلی اینجوری نبود. مثلا همین GameInformer به Bioshock 1 داده بود 10 ! یا EuroGamer و OXM و VideoGamer همگی 10 داده بودند.
در کل کاملا مشخص است بازی نسبت به 1 افت داشته که البته قابل پیش بینی هم بود.

بچه ها در اين كه بازي ديگه اون نو آوري و جو خاص رو نداره شكي نيست ولي خوب Bioshock هست و به هيچ عنوان نميشه ازش گذشت در مورد امتيازام تا حالا فك كنم زير 8 نداشته كه باعث اميدواري هست ولي در كل احساس ميكنم اين عنوان ادامه پيدا نميكرد بهتر بود تا در خاطره ها ميموند ( چي گفتم! ) و احساس ميكنم كه بيشتر ميخواستن اينو كشش بدن تا يه بازي درست حسابي بسازن. ولي حالا كه اومده گذشتن ازش گناه كبيرس :)

حالا اُفت شايد نداشته باشه نسبت به نسخه ي قبل اما خُب ديگه چيز جديدي نداشتن براي اين شماره ! همون چيزاي قبلي رو چپوندن تو شماره ي 2 به همراه MP ! البته فكر ميكنم براي دوست داران اين بازي گيم پلي جذابيت هاي خاص خودش رو داشته باشه حتي اگر پيشرفتي نكرده باشه .
در كل انتظار ميرفت كمي امتيازاش اُفت كنه .

الان حرف منو نقض کردی دیگه؟:biggrin1:
در کل من که فکر میکنم اینطوری باشه.:biggrin1:
والا ما از هر کی پرسیدیم گفت خوشمون نمیاد و اینا.:دی البته اغلب این نظر رو داشتن.
آره کاملا مشخص بود که این بازی عین شماره ی اول نمیتونه باشه. فکر کنم دلیل عمدش هم عدم حضور کن لیواین در ساخت این بازی بوده. حالا خدا کنه گند نزده باشن و نام بایوشاک رو خراب نکرده باشن.
نه بابا نقض کدومه:biggrin1:
ببین Tony Hawk Ride و Bioshok خیلی فرق میکنن،مثلاً THR از اسکیت مخصوص استفاده میکنه و کلاً سبکش همه گیر نیست.
بابک مثال خوبی زد چون Hack 'n Slash تو ایران محبوبه بازی ها هر امتیازی بگیرن فرقی نمی کنه و همه با ماهیت این بازی ها آشنان(شخصاً فقط و فقط به دلیل اینکه X-Blade تو این سبک بود رفتم دنبالش!!) و سبک اول شخص هم تفاوتی نمی کنه مخصوصاً اینکه تقریباً کلاسیک هم باشه(بدون Aim و...).
میدونی من چی میگم؟من میگم این درست که بعضی ها از جو خوششون اومده بعضی ها هم نه که 100 البته یه چیز طبیعیه و باعث تفاوت نقد و نهایتاً امتیازها میشه ولی معمولاً غول های نقد امتیازاتشون خیلی نزدیک همه ولی این بازی قضیه ش متفاوته و حتی سایت های سرشناس هم امتیازات متفاوتی دادن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or