امتیازهای Batman: Arkham City

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
اولین امتیاز از Official Playstation Magazine استرالیا :

"Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it's one of
the best games ever made full-stop
. It takes the already superlative original
and gloriously expands on it. It's a deeper game, more complex, more inventive,
more mature. It brings the caped crusader's world to life better than any comic,
movie or television show before it."

"Presentation: Endlessly creative,
perfectly moody, and technically flawless. This is Epic's Unreal engine pushed
to its absolute limit."

"Sound: Alternatively foreboding and frantic, the
game's orchestral soundtrack matches the on-sccreen action perfectly. Voice
acting is brilliant."

"Controls: Complex and initially overwhelming but
also logical and responsive. It'll take a while to get used to them, but once
you do it feels perfectly natural flinging Batman around."

"Replay Value:
Immense. A massive main quest, dozens of side missions, Riddler challenges,
secondary game modes, and DLC will keep most people occupied for
months."

"VERDICT: We can't imagine how a superhero game could be better
than this. Absolutely sublime."

10/10

• Like
Reactions: Loghman
حالا دوستان انقدر جوگیر نشید :دی تازه الان 26 نمره براش ثبت شده، کم کمش این بازی 80 تا نقد باید براش ثبت بشه که احتمال پایین اومدن نمره زیاده.
البته معمولا از اینجا به بعد بخواد پایین بیاد هم یکی دو نمره بیشتر تغییر نداره. ضمن این که گیم اسپات و Edge هم گل افشانی شون رو قبلا کردن و دیگه اونا هم نمی تونن یه دفعه نمره رو پایین بیارن! :دی

ولی من هم با این که از الان بخوایم بگیم GOTY هستش مخالفم. هنوز بزرگترین رقیبش مونده!!
warriorsmiley.gif

البته معمولا از اینجا به بعد بخواد پایین بیاد هم یکی دو نمره بیشتر تغییر نداره. ضمن این که گیم اسپات و Edge هم گل افشانی شون رو قبلا کردن و دیگه اونا هم نمی تونن یه دفعه نمره رو پایین بیارن! :دی

ولی من هم با این که از الان بخوایم بگیم GOTY هستش مخالفم. هنوز بزرگترین رقیبش مونده!!
warriorsmiley.gif
GOTY که 90 % مال Uncharted 3 هست و 10 % هم Skyrim شانس داره (البته من دوس دارم DE بشه!) , Batman و GOW3 و BF3 و MW3 اینا همه به قول اصفهانیا مزس !!!
خلاصه اینکه بتمن شانسی برای GOTY نداره ...

warriorsmiley.gif
والله با این امتیازهایی که گرفته GOTY سال شدن ازش بعید نیست. البته اگه پورتال 2 بذاره.

تا اومدن آنچارتد 3 باید صبر کرد... از الان گوتی رو نمیتوان حدس زد ....
ولی خداییش عجب چیزی شده این آخر سالی! بهترین های این نسل رو شاهد هستیم...

با دبدن دمو ها میشد فهمید که رو بازی زحمت خیلی زیادی کشیده شده و بازی پیشرفت فوق العاده ای داشته .............. یادم افتاد تو BATMAN AA این پرواز کردنش چقدر حال میداد :d

همون شماره اولش که به اندازه این نترکونده بود از چند تا سایت و مجله عنوان بهترین بازی سال رو گرفت، این یکی که دیگه جای خودش رو داره :دی

GOTY که 90 % مال Uncharted 3 هست و 10 % هم Skyrim شانس داره (البته من دوس دارم DE بشه!) , Batman و GOW3 و BF3 و MW3 اینا همه به قول اصفهانیا مزس !!!
اقا U3 قشنگ بود؟ از کی سونی برات یه نسخه پست کرده؟
Skyrim و B:AC چطور وبودن؟؟
LOL
-----
چقدر سر B:AA وقت صرف کردم.خیلی خوش ساخت بود فک کنم کلا 2-3 تا اچیومنتش رو نگرفتم.همه کالکتبل ها رو خودم میگشتم پیدا میکردم.اصلا لذتی داشت وصف نشدنی.
این یکی که دیگه ترکوند.بازی یعنی این...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
خوب مساله اینجاست که بازی هایی که هنوز نیومدن رو نمیشه خیلی راجع بهشون قضاوت خاصی کرد، ولی به نظر من بتمن هم با این وضعیت شانس داره. اگر هم همین جوری بخوایم حدس بزنیم به نظر من بالای 50 درصد شانس متعلق به ایشون و بچه محل هاشون هستش:
medieval.gif

والله با این امتیازهایی که گرفته GOTY سال شدن ازش بعید نیست. البته اگه پورتال 2 بذاره.
بله به نظر من هم کاندید خوبیه و شانسش رو داره مطمئنا.
6uhoxp8l39g3fkdhe9hg.gif

در حال حاضر متاي بازي تو gamerankings به اين شكله:
نسخه ي ps3 از 8 نقد 97.50 هستش.(اين در صورتيه كه The Legend of Zelda: Ocarina of Time از 25 نقد 97.48 هستش)
نسخه ي 360 بازي از 18 نقد 94.44 هستش.
نه خدايي اين داره چيكار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما كه فكمون چسبيده به زمين ديگه نميشه جمش كرد.

صبح به خیر 9 داد :دی
علیک سلام :d ای وا من Preview رو اشتباهی Review دیدم :d در کل :-o
از 8 Review هستش:d برو آقا برو واسه يكي معامله رو به هم نزن:d
اقا تا شما نقل می خواستی بکن من همون دیدم اشتباه نوشتم :d اقا چیست مگر من نیز خود این بازی را دوست می دارم :d به ان عشق می ورزم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or