امتیازهای سایت ها و مجلات به Prince of Persia: Forgotten Sands

<{ALTAIR}>

کاربر سایت
pop-forgotten-sands.jpg

خوب اولین نمره ی بازی را nitendo power به نسخه ی wii بازی داد:8/10

از چیزی که فکر میکردم بهتر امتیاز گرفته !! بازی ای که به خاطر فیلمش ساخته بشه , اون هم توی این مدت زمان کم , نباید چیز خیلی جالبی از آب دربیاد.

GameTrailers به بازی 7.8 داد.

میانگین امتیازات PS3 ا: 76

میانگین امتیازات 360 : 74

برای wii هم کلا 3 امتیاز ثبت شده :

IGN : 80
Nintendo Power : 80
1UP : 58
میانگینش هم 78 شده فعلا :d

برای PSP هم فقط یک امتیاز 60 از IGN ثبت شده .

برای DS هم فقط یک امتیاز 45 از IGN ثبت شده :d

از چیزی که فکر میکردم بهتر امتیاز گرفته !! بازی ای که به خاطر فیلمش ساخته بشه , اون هم توی این مدت زمان کم , نباید چیز خیلی جالبی از آب دربیاد.
مثل اینکه بازی قبل از POP2008 در دست ساخت بوده, نمیشه گفت زمان ساختش کمه!

پ.ن: به گفته سازنده ها ارتباط این دو به جز تداخل ریلیز بازی با اکران فیلم چیز دیگه ای نبوده!

مثل اینکه بازی قبل از POP2008 در دست ساخت بوده, نمیشه گفت زمان ساختش کمه!

پ.ن: به گفته سازنده ها ارتباط این دو به جز تداخل ریلیز بازی با اکران فیلم چیز دیگه ای نبوده!
خب الآن رسم شده که هر وقت ساخت یه بازی اعلام میشه , میگن از 6 سال پیش در دست ساخت بوده ! یه جور افتخار هست که به نظر من دقیقآ برعکس افتخاره !
منطقی هست که یه POP قبل از POP2008 در دست ساخت باشه که هم استیل هنریش فرق بکنه هم خط داستانیش ؟! :دی بعد تازه از قبل از POP2008 هم داره ساخته میشه ولی تاریخ عرضه ـش دقیقآ میرسه به تاریخ عرضه فیلمش !!
مطمئن باش اینا که از 2008 تا الآن روی بازی کار کرده بودن حداقل توی E3-2009 یه تیزر (حتی تریلر هم نه !) ازش پخش میکردن نه اینکه نوامبر 2009 تازه خبر ساختش رو اعلام کنن :دی

خدا لعنتشون بزنه.ببین با این بازی چیکار کردن بی لیاقتا!! فکر کنم هرچی هست زیر سر اون والت دیزنی عوضیه! احتمالا اون این پیشنهاد بیشرمانه رو برای ساخت یه بازی تبلیغاتی برای فیلمش به یوبی داده..

خدا لعنتشون بزنه.ببین با این بازی چیکار کردن بی لیاقتا!! فکر کنم هرچی هست زیر سر اون والت دیزنی عوضیه! احتمالا اون این پیشنهاد بیشرمانه رو برای ساخت یه بازی تبلیغاتی برای فیلمش به یوبی داده..
بازیش کردی؟ یا فقط به خاطر امتیازهای متوسط رو به خوب داری همه رو به فحش میکشی؟ به نظر من اگر بازیش کنی نظرت عوض میشه
در کل اگر کسی قبول کنه این بازی به خاطر فیلم و طی مدت کوتاهی ساخته شده و قرار نیست یه بازی AAA باشه، از بازی لذت میبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or