آخرین ویرایش:
من مطمئن بودم که نمره پایینتری از قبلیها میگیره ولی جداً نه تا این حد.
خودم به 79 تا 82 رای دادم.
هم اکنون صدرا @SΛDrA-HhH در به در دنبال مشتری که اسبش رو بفروشه
===============
همونطور که گفتم احتمالا این آخرین بازیشون باشه که داره نون Nioh رو میخوره.
البته بازی شکست وحشتناکی نخورده ولی خب حتما برای خود استودیو زنگ خطر رو به صدا در آورده.
حالا این رونین رو که هنوز خودم تست نکردم هرچند خیلی بهش امیدوار بودم و انتظار نمرات بالاتری داشتم. ولی وولانگ رو هرجور حساب کنیم زباله نبود و واقعا یه سولزلایک خوب بود هرچند درسته در حد نیو نیستن هیچکدومشوننیو رو کنسل کنی تا دوتا زبالهای مثل وولانگ و این بازی رو بدی بیرون!
سونی پول داده انحصاری کرده ، همین.حقیقتا خوشحال شدم . اگر این بازی موفقیتی کسب میکرد تبدیل به یک روال میشد . درسته گیم پلی و لول دیزاین مهمتره ولی در کنار یه گرافیک و انیمیشن معقول . یه همچین گرافیک افتضاحی حقیقتا روی یه کنسول نسل نهمی قابل بازی نیست مخصوصا اینکه انحصاری سونی هم باشه . تعجبم سونی که اینقدر کمال گراست چجوری اجازه انتشار همچین بازی رو میده اونمهم بعد از اینهمه بازی سطح بالایی که از اول نسل منتشر کرده مثل ds , horizon , gow ,final 16 rebirth
صرفا پول دادن نبوده.سونی پول داده انحصاری کرده ، همین.
مسئولیت متایی که بازی میگیره با سونی نبوده.
مثل Nioh یا بازیهای اسکوئر مثل FF VII و...
اینها رو استودیوهای خودش که نمیسازن که نظارت مستقیم روی بازیها داشته باشه و در صورت به حد نصاب نرسیدن کیفیت اونهارو کنسل کنن و...
مطمئنا این نمراتی که تیم نینجا گرفته برای بازیهای آینده و قراردادهای احتمالی اونها با سونی تاثیر میزاره ، البته باید دید بازی تو فروش چیکار میکنه.
ولی به هر حال فکر نکنم روابط سونی با این استودیوها اونطوری که فکر میکنی باشه.
===========
خودت که رسیدی به آخرش شد " نظارت هم داشته روش احتمالا" و مطمئن نیستی.صرفا پول دادن نبوده.
ناشر بازی سونیه (برخلاف FFVII). پس فاندینگ، تبلیغات و ... هم با سونی بوده. نظارت هم داشته روش احتمالا.
در واقع شرایطش مثل Helldivers 2 بوده، ولی اون بازی موفق بود نمیدونم چرا همه اینجا سونی و بانجی رو praise کردن، اما برای این بازی یهو به سونی ربطی نداره...
وقتی پولداری و جو گیر میشیبله بازى شكست وحشتناكى نخورده
شكست وحشتناكو من خوردم كه شبونه با شوگون جوگير شدم رفتم بازيو پيش خريد كردم با اون اسب مسخره ش