گرافیکش واقعا بالا بود اون زمان از لحاظ فیزیک چیزایی که آتیش می گرفتمن اون نسخه که واسه ۳۶۰ اومد رو اون زمان بازی کردم. با اینکه به شدت آشغال بود ولی نمیدونم چرا باهاش حال کردم![]()
![]()
اتفاقا اصلا آشغال نبود ب نظرم. هی همه جا میگفتن آشغاله و بدرد نمیخوره. با دید منفی رفتم سراغش اما واقعا کیف کردم.خیلی خفن بودمن اون نسخه که واسه ۳۶۰ اومد رو اون زمان بازی کردم. با اینکه به شدت آشغال بود ولی نمیدونم چرا باهاش حال کردم![]()
![]()
خب این پیش زمینه برات جواب داد.اتفاقا اصلا آشغال نبود ب نظرم. هی همه جا میگفتن آشغاله و بدرد نمیخوره. با دید منفی رفتم سراغش اما واقعا کیف کردم.خیلی خفن بود
اینو من تازه پی سی گرفته بودم، پسر پایین از اهواز اومد خونمون و روی سیستمم نصبش کرد، جرات نمیکردم از عمارت اول بازی جلوتر برم

این یادمه اولش یه مشکلاتی داشت نمره پایین گرفت طوری که آتاری شکایت کرد از منتقدا گفت اینا نسخه پایرت بدون آپدیت رو نقد کردن نمره پایین دادن. روی 360 و پلی 2 و ویی میانگین 50 و خرده ای گرفتخب این پیش زمینه برات جواب داد.
ولی اونموقع که میخواست بیاد تبلیغات خفنی پشتش بود که RE4 کیلر هست و انتظارهای ماها تو سقف بود که موقع انتشار از همون بالا پرتمون کرد پایین.
آره واقعا آشغال نیست ولی خب اصلا در حد REها هم نبود.