امتیازت Yaiba: Ninja Gaiden Z

A.R.A.$.H

کاربر سایت

Yaiba_Ninja_Gaiden_Z.jpg

سازنده: Team Ninja - Spark Unlimited - Comcept
ناشر: Tecmo Koei
سبک: hack and slash
پلتفرم: PC - Xbox 360-PS3

---------
Gamespot – 4
Games Radar – 2/5
Game Informer – 6.5
USGamer – 1.5/5
CVG – 3
OPM – 3
Edge – 2
D’toid – 6
GamesTM – 5
Now Gamer – 5.5
Just Push Start – 6.5
God is a Geek – 4
DualShockers 5
PlayUK – 35/100
EGM – 5.5

آخرین ویرایش:
عاشق فامیتسو ام ینی فقط :lol:هرچی بازی ژاپنیه حتی اگه بدترینم باشه اینا بش بالا میدن خود بازیم از اول معلوم بود یه آشغال به تمام معناست که ارزش نداره حتی مفتی بازیش کنی

واقعا این اسپارک واسه چی زندست؟؟:|
دست به هرچی میزنه فاجعه میشه، به خیالم رکورد دار گند زدن هست، یه عنوان متوسط هم حتی نمیسازه دلمون خوش باشه!:lol:

واقعا این اسپارک واسه چی زندست؟؟:|
دست به هرچی میزنه فاجعه میشه، به خیالم رکورد دار گند زدن هست، یه عنوان متوسط هم حتی نمیسازه دلمون خوش باشه!:lol:
جالب اینکه بعضی استدیوها با یه بازی ضعیف یا معمولی برا همیشه بسته میشن اما اینا با وجود اینکه فقط گند زدن تا الان و هرچی ساختن بدون استثنا فاجعه بوده هنوز تعطیل نشدنو دارن ادامه میدن 8-|
بدترین و بی استعداد ترین تیم بازیسازی دنیا این اسپارک الان

منتقد ها نسبت به سری های قبلی بازی رو سنجیدن و اینقدر کم دادن

من الان دارم بازی میکنم انصافا از حق نگذریم اگه به عنوان یه Hack N Slash جداگونه اگه بهش نگاه کنیم بازیه خیلی خیلی باحال و Funی هم هستش و لایق همچین نمراتی نیست اما خداییش خیلی سختیش رو اعصابه و بیش از حد سخته لامصب و نسخه های کنسولی باگ زیاد داره اما رو پی سی من دارم میرم خیلی کمتره اما بازم میگم سختیش وحشتناک سخته و عذاب میده

البته میگم چون اسم نینجا گیدن رو یدک میکشه اینجوری دارن بهش نمره میدن ولی خداییش نمره های اینجوری هم حقش نیست و من اگه بخوام نمره بدم 7_7.5 میدم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or