امتیازات Xenoblade Chronicles X

Phantom Thief

کاربر سایت

xi69ysmiswxfx5imnvf2d.png

Xenoblade Chronicles X
سازنده : Monolith Soft, Nintendo SPD

ناشر : Nintendo
سبک : RPG
پلتفرم : WII U

x6ctuboouh1618msny4.jpg

GameReactor UK - 10/10

GameReactor Spain - 10/10
GameReactor Italy - 10/10
GameReactor Denmark - 10/10
Gamepros.co - 10/10
Expertreviews - 5/5
COGconnected - 96/100
Multiplayer.it - 9.6/10

Nintendo Enthusiast - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
NintendoWorldReport - 9.5/10
IGN Italia - 9.5/10

Vandal Online - 9.4/10

Hobby Consolas - 93/100
Meristation - 9.3/10

IGN Spain - 9.2/10

Shacknews - 9/10
Digital Chumps - 9/10
The Jimquisition - 9/10

Nintendo Life - 9/10

GameReactor Germany - 9/10
God is a Geek - 9/10
Destructiod - 9/10
God Is A Geek - 9/10

TheSixthAxis - 9/10

Nintendo-Online.de - 9/10

FNintendo - 9/10
The Escapist - 9/10
Game Revolution - 4.5/5
Attack of the Fanboy - 4.5/5

Game Rant - 4.5/5
Yahoo! Games - 4.5/5
MMORPG.com - 8.8/10
Power Unlimited - 87/100
XGN - 8.5/10

3DJuegos - 8.5/10
JeuxActu - 16/20
Metro Game Central - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Gamespot - 8/10

Hardcore Gamer - 4/5
ZTGD - 7.5/10
EGM - 7.5/10
Post Arcade (National Post) - 7.5/10
Game Informer - 7.25/10

The Daily Dot - 3.5/5
We Got This Covered - 7/10

Polygon - 7/10

GamesRadar - 3.5/5

آخرین ویرایش:
آیا شما JRPG باز هستید ؟ آیا شما به بازیهای با دنیای بزرگ و متنوع علاقه دارید ؟ اگر جوابش مثبته پس WII U شما کو ؟ و Xenoblade Chronicles X
:d
من خودم ندارم wii u و jrpg بازم نیستم ولی از این بازی با دیدن تریلرهاش واقعا خوشم اومد و گیم پلی هاش ! اینم نمارت نسبتا خوبش :((

آخرین ویرایش:
به سلیقه طرفداران این سبک بازی احترام میگذارم فقط می تونم بگم که با دیدن ویدیو های بازی فهمیدم که با سلیقه من سازگار نیست و به نظر میرسه که امتیازهایی که بالاتر از ۵ هستند تحت فشار و به خاطر پول ،به این بازی داده شده اند.اخه کدوم قهرمان هیولا کشی میتونه یه دختر نازک نارنجی باشه.ژاپنی ها تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.در مقابل اسکایریم و ویچر این بازی بیشتر به شوخی شبیه و نباید با اونا مقایسه بشه.هر چند که از یک بازی نسل قبل بیش از این هم انتظار نمیره

من که Wii U ـم رو خریت کردم فروختم ولی با توجه به شایعه ایی که شده نینتندو کنسول جدیدش رو 2016 شیپ میکنه و مطمئن هستم خیلی از عنوان های تاپ Wii U برای NX هم میان حالا یه کلا به صورت Backward میشه بازی کرد یا Re Release و ریمستر میشن اون وقته که من از کار بیکار بشم :دی
Donkey Kong و 3d world و اینا رو که قبلا بازی کردم بازم بازی میکنم Zelda و بایونتا و همین Xenoblade Chronicles هم هستن + خود لانچ تایتل های NX اووووف چی بشه واقعا بازی های نیتندو یه حال و هوای خاصی دارن که تو بازی های کمپانی های دیگه اصلا وجود نداره .

آیا شما JRPG باز هستید ؟ آیا شما به بازیهای با دنیای بزرگ و متنوع علاقه دارید ؟ اگر جوابش مثبته پس WII U شما کو ؟ و Xenoblade Chronicles X
:d
من خودم ندارم wii u و jrpg بازم نیستم ولی از این بازی با دیدن تریلرهاش واقعا خوشم اومد و گیم پلی هاش ! اینم نمارت نسبتا خوبش :((

به به صادق جان خوبی؟

خود منم rpg باز نیستم تا حدودی بسته بازی داره :d درسته wii u نداری و فروختیش اما یه کنسول خوب با آینده روشن داری

من که Wii U ـم رو خریت کردم فروختم ولی با توجه به شایعه ایی که شده نینتندو کنسول جدیدش رو 2016 شیپ میکنه و مطمئن هستم خیلی از عنوان های تاپ Wii U برای NX هم میان حالا یه کلا به صورت Backward میشه بازی کرد یا Re Release و ریمستر میشن اون وقته که من از کار بیکار بشم :دی
Donkey Kong و 3d world و اینا رو که قبلا بازی کردم بازم بازی میکنم Zelda و بایونتا و همین Xenoblade Chronicles هم هستن + خود لانچ تایتل های NX اووووف چی بشه واقعا بازی های نیتندو یه حال و هوای خاصی دارن که تو بازی های کمپانی های دیگه اصلا وجود نداره .

اینطوری که یادمه اکثریت wii u ها فروختن اصلا یه مدت مود شده بود
بنظر میاد nx یه کنسول خونگی با قابلیت ها ابری باشه یعنی یه چیز میان کنسولی که بشه کنسولا نینتندو باهم ارتباط داشته باشن یه چیزی مثل استریم کردن

آخرین ویرایش:
فکر نکنم کسی به این خبر اهمیتی بده ولی به هر حال میزارمشون

این لیست صداپیشه های انگیلیسی بازیه که کار انتخاب این صداپیشه ها و ضبط دیالوگ ها توسط استدیوی Cup Of Tea انجام شده

بعید بدونم کسی با بیشتر این دوبلور ها اشنا بشه.95 درصد این دوبلور ها زیاد تو بازی های کامپیوتری کار نمیکنند اون هم به دو دلیل:
1- 30 در صد این دوبلور ها توی Taxes زندگی میکنند و از اونجایی که مکان ضبط صدا های بازی ها تو Los Angles انجام میشه،کسی نمیاد دوبلور های Taxes رو از اون جا به LA بیاره
2- 65 درصدشون هم با این که تو LA زندگی میکنند،استدیو های بازیساز ترجیح میدند از دوبلور های معروف یا بازیگر های معروف مثل Troy Baker و اینا استفاده کنند
(اون 5 درصد هم کلا بیخیال،چون اشخاصی مثل Yuri Lowenthal و Patrick Seitz که تو این بازی کار کردند هم تو بازی های غربی معروف کار میکنند و هم تو انیمه ها و بازی های شرقی)

کلا از این که بازیساز های غربی همش از دوبلور های معروف برای بازیهاشون استفاده میکنند به نظر من کار اشتباهیه.
Troy Baker و Laura Bailey هم که امروزه به عنوان یکی از معروف ترین دوبلور ها شناخته میشند کارشون رو با انیمه و اینا شروع کردند و به لطف بازی های ژاپنی مثل Nier,Persona,Tales Of,Street Fighter مهارت هاشون به سازنده های غربی ثابت شده
مطمینم دوبلور هایی که تو انیمه کار میکنند،یک عده شون پتانسیل این رو دارند که در حد Troy Baker و Laura Bailey و Steve Blum و Yuri Lowenthal بشند.فقط کافیه که یکی بیاد اینا رو تو یک پروژه ی بزرگ استخدام کنه تا به همگی ثابت بشه

حداقل این بازی به جای این که بیاد از دوبلور های معروف استفاده کنه اومد از دوبلور هایی استفاده کرد که تو انیمه کار میکنند.یک بازی بزرگی مثل این میتونه روی اینده ی این دوبلور ها خیلی موثر باشه
چند تا بازی ژاپنی مثل این بیاد از این دوبلور ها استفاده کنه مطمینم به سازنده های غربی ثابت میشه که فقط Troy Baker و Laura Bailey تنها دوبلور های پراستعداد نیستند که میتونند در این حد برای صنعت گیم مفید باشند

آخرین ویرایش:
به سلیقه طرفداران این سبک بازی احترام میگذارم فقط می تونم بگم که با دیدن ویدیو های بازی فهمیدم که با سلیقه من سازگار نیست و به نظر میرسه که امتیازهایی که بالاتر از ۵ هستند تحت فشار و به خاطر پول ،به این بازی داده شده اند.اخه کدوم قهرمان هیولا کشی میتونه یه دختر نازک نارنجی باشه.ژاپنی ها تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.در مقابل اسکایریم و ویچر این بازی بیشتر به شوخی شبیه و نباید با اونا مقایسه بشه.هر چند که از یک بازی نسل قبل بیش از این هم انتظار نمیره

اینکه شما چجوری از دو تا دمو فهمیدی بازیش ارزش نداره کاری ندارم ولی بدون، اینکه بازی ای مثل xenoblade رو به سخره بگیری و بگی شوخی خوبی نیست واقعا سطح اطلاعات شما رو میرسونه نسخه ی قبلی این بازی که روی wii بود بهترین بازی jrpg نسل بود خواهشا تا چیزی رو بازی نکردید در موردش نظرهای خنده دار ندید اینجوری باشه باید ff رو هم به سخره گرفت

تو اکثر نقدها از داستان بازی انتقاد شده، اگه مثل نسخه قبلیش داستان خوبی داشت مطمئنا ارزش بازی کردنش دو چندان میشد!

به نظر میرسه که امتیازهایی که بالاتر از ۵ هستند تحت فشار و به خاطر پول ،به این بازی داده شده اند.
این اطلاعات فوق توهی رو از کجا میارید خدا می دونه. آدم چقدر از خود راضی باشه که احساس کنه سلیقه اش کاملا درسته و هر وقت چیزی با علاقیاتش نخونه پس حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست...

اخه کدوم قهرمان هیولا کشی میتونه یه دختر نازک نارنجی باشه

شما انگار تو عمرت بازی نکردی از این همه بازی که قهرمانشون دختر هستن خبر نداری، حالا بماند که چه ربطی داره به خوب بودن بازی یا نه. اگر یه مرد گنده بود الان امتیازش رو می دادی 9 ؟

این اطلاعات فوق توهی رو از کجا میارید خدا می دونه. آدم چقدر از خود راضی باشه که احساس کنه سلیقه اش کاملا درسته و هر وقت چیزی با علاقیاتش نخونه پس حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست...

شما انگار تو عمرت بازی نکردی از این همه بازی که قهرمانشون دختر هستن خبر نداری، حالا بماند که چه ربطی داره به خوب بودن بازی یا نه. اگر یه مرد گنده بود الان امتیازش رو می دادی 9 ؟

you just got trolled

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or