امتیازات WWE 12

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
wwe_12_ps3_box_art.jpg
این بازی اولین امتیازش رو دریافت کرد
GamePro Germany:9/10

• Like
Reactions: danial.wwf
علی عزیز کلا عادت داری ازین نظرات شخصی بدیا!:دی
شما اصلا کشتی کج میبینی؟:دی
کسایی که واقعا بازی بلد هستن یکم(!) میدونن که از نسخه های قبل خیلی بهتر شده
من از Here comes the pain دارم بازی می کنم همه ی نسخه هاشم بازی کردم...نظر شخصیت هست قابل احترام اما اگه با کارکتر هاش حال نمی کنی دیگه درست نیست بگیم بازی مزخرف! بازی مزخرف هیچوقت از IGN 9 نمیگیره...موفق باشی ;)
تایید میشه.اقا اصلا این گیم اسپات رو بشور بره.یادمه به دو تا از بهترین بازیهای عمرم(میرورز اج و بایونیک کماندو )امتیاز های 7 و 6.5 داده بود.
من به عنوان یه wwf دارم میگم این بهترین بازی از این سری بود.منو که دیگه قبول دارین:d

تایید میشه.اقا اصلا این گیم اسپات رو بشور بره.یادمه به دو تا از بهترین بازیهای عمرم(میرورز اج و بایونیک کماندو )امتیاز های 7 و 6.5 داده بود.
من به عنوان یه wwf دارم میگم این بهترین بازی از این سری بود.منو که دیگه قبول دارین:d
دانیال و که دیگه قبول دارید؟:دی

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید این نسخه بهتر شده؟ارزش خریدن داره؟
آره 100% ! ما که کپی میگیریم:دی چرا ارزش نداشته باشه؟ به شرط اینکه اهل کشتی کج باشی
اگر 2010 و 2011 رو تست کرده باشی این در مقایسه با اونا واقعا خوب شده

علی عزیز کلا عادت داری ازین نظرات شخصی بدیا!:دی
شما اصلا کشتی کج میبینی؟:دی
کسایی که واقعا بازی بلد هستن یکم(!) میدونن که از نسخه های قبل خیلی بهتر شده
من از Here comes the pain دارم بازی می کنم همه ی نسخه هاشم بازی کردم...نظر شخصیت هست قابل احترام اما اگه با کارکتر هاش حال نمی کنی دیگه درست نیست بگیم بازی مزخرف! بازی مزخرف هیچوقت از IGN 9 نمیگیره...موفق باشی ;)
درود،
ببخشید کامیار عزیز، تسلیم شدم!:d
گفتم که نظر شخصی بود، آخه نمیدونم چرا بهم نچسبید، یکم طراحی کاراکترها خشک و مصنوعی تر شده تو این نسخه و کنترلش هم آزار دهندست، وگرنه در نوع خودش بازی خوبیه، کلاً من یکم توقعم بالاست، اینم مشکل خودمه!:d
در ضمن کلاً بنده به امتیازات زیاد نگاه نمیکنم! IGN هم که امسال زیاد دست و دل باز شده!
حرف آقا دانیال هم چشم بسته قبول.;)

• Like
Reactions: DeanAmbrose
با این که خیلی بهتر شده اما :
همینم زیادشه:d
هنوز هوش مصنوعیش کار داره :d

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

این بازی برا pc هم اومده؟
آخرین نسخه pc بازی کاملا افتضاح تشریف داشت:d(2002)
تا پارسال هم با شبیه ساز ها نسخه ps2 رو اجرا میکردیم.. امسال ps2 رو نساختن .. واقعا سنگ تموم گذاشتن تو نامردی:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or