بنده نیز از اینکه Warcraft خز نشده بسیار خوشحال هستم!من به شخصه خوشحالم که توی این سایت به جز یه عده محدودی، کسی نمی دونه Death wing کی هست...
به عنوان باس که فکر نکنم ولی شاید یه چند خط دیالوگ بهشون بدن.
من که Cataclysm بازی نکردم ولی توی Dragonblight مثل یه روح بود.و همین طور توی ذهن Yogg-Saron هم در حالت نایت الفیش.کلا باس فایت Yogg Saron از لحاظ فلاش بک هایی که داره برای کسایی که داستان وارکرفت رو میدونن خیلی جالبه.بنده نیز از اینکه Warcraft خز نشده بسیار خوشحال هستم!
خسته نباشی!کلا از بین سیمایان مهین (
) فقط Neltharion کارپت شد و اسمش رو گزاشتن DeathWing دیگه! بقیشون اصلا شخصیت منفی نیستن که بخوان Boss باشن!
البته Alexstrasza قبلا توی Warcraft بود. زمانی که Orc ها کلا دسته پرواز اژدهایان سرخ رنگ رو اسیر کرده بودن.
من شخصا دوست دارم Ysera هم باشه!البته نه از ان نظر بلکه از همین نظر!
کلا استیلش خیلی به WoW میاد!
ولی دور از شوخی از انجایی که Neltharion با Malygos رابطه نزدیکی داره باید ان هم یه سر توی بازی باشه!
اون Deathwing رو هم میدونماگه اون کلمه ای که بلد کردم به Malygos اشاره داره Malygos که خیلی وقت پیش توی Eye of Eternity به دست جوانان غیور ملت کشته شد.
البته این Titan فعلا فقط یه اسم رمز هست وحتی بعید نیست WoW 2 هم باشه !!!
ارزش cataclysm هم برای کسایی که عمرشون رو پای wow گذاشتن بی نهایت زیاده و با نیم نمره کم و زیاد عرضه ی بازی زیر سوال نمیره در ضمن Death Wing خودش بزرگترین توجیه برای خریدن بازیه !
ای بابا فکر میکنی توی این سایت چند نفر اصلا میدونن Death Wing کی هست!![]()
میگم حالا که Neltharion هست بقیه این Elder Dragon ها هم هستن؟ Demon Soul چی؟ کلا من به دلیل مشکلات زیاد نتونستم اصلا این چند وقت WoW بازی کنم و یا اخبار بازی جدید رو دنبال کنم!
پ.ن: دوستان قصه نخورید خودم بازی رو نقد میکنم بهش 10 میدم!![]()
DS که شخصیت نیست، یک لوح زرین گرد هست که با نیروی 5 تا اژدها-خدا ساخته شده.
من شخصا با شخصیت های کارپت شده خیلی حال میکنم، مثل شاهزاده آرتاس که Lich King خفتش کرد!من سالها پیش وقتی جوون تر بودم یه سری از کتاب هارو خونده بودم ولی نمیدونم چرا با تایتان ها و god ها و اژدها ها حال نمیکنم از شخصیت های کوچیکتر مثل Illidan و Kael'thas و اینا بیشتر خوشم میاد , نمیدونم چرا :d