امتیازات Wolfenstein : The New Order

!AtMoSpHeRe

کاربر سایت
هنوز Embargo برداشته نشده ولی اولین امتیاز بازی منتشر شد:

• Great Stealth Gameplay +
  • Dismembering Nazis +
  • Varied environments keep the game from getting stale +
  • Jarring transitions from cutscene to gameplay -
  • Double-mapped buttons can be finicky -
  • Story/Concept 8.0
  • Graphics 8.5
  • Gameplay 9.0
  • Sounds 8.0
  • Extras 8.0
  • Multiplayer 0.0
  • Longevity 6.5
  • Total Score 8.0

بنظر میاد کمبود امتیاز بازی بیشتر بدلیل نداشتن بخش مولتی پلیر هست که بگفته ی خود سازندگان دلیل بر تمرکز بیشتر در بخش سینگل پلیر بازیه.
spawnfirst

-------------------------------------------------------------------------
Canadian Online Gamers : 9.1
Game Revolution : 9.0
Stevivor : 9.0
PSnow : 9.0
GamingTrend : 9.0
Official Xbox Magazine UK : 9.0
Polygon
: 9.0
Metro GameCentral : 9.0

Everyeye.it : 8.8
Ausgamers : 8.7
Gamestar : 8.6
JeuxActu : 8.5
MMGN : 8.5
Xbox360Achievments : 8.5
EGM : 8.5
Multiplayer.it : 8.3
LaPs3 : 8.1

Giant Bomb : 8.0
Playstation Official Magazine UK : 8.0
Eurogamer Germany : 8.0
Impulsegamer : 8.0
3dJuejos : 8.0
Play UK : 8.0
Game Front : 8.0
Slant Magazine : 8.0
Eurogamer Italy : 8.0
CraveOnline : 8.0
Mondoxbox : 8.0
NowGamer : 8.0
Guardian : 8.0
3dJuegos : 8.0
Post Arcade : 8.0
God is a Geek : 8.0
USgamer : 8.0
GameSpot : 8.0
GameInformer : 8.0
Shack News : 8.0
USGamer : 8.0
Time : 8.0
Gamesradar : 8.0

Play UK : 7.8
Meristation : 7.8
GamesBeat : 7.8
IGN : 7.8
Destructoid : 7.5
Gameblog.fr : 7.0
Games (TM) : 7.0
Gametrailers : 7.0
TheSixthAxis : 7.0
The Escapist : 7.0
Gamer.no : 6.0
Digital Spy : 6.0
VideoGamer : 6.0
Gamereactor Sweden : 6.0
Eurogamer : 6.0
Joystiq : 6.0

7.8

Last edited by a moderator:
عجیبه این بازی میتونست با این پتانسیل بالا یه بخش multi توپ داشته باشه...!!!نمیدونم چرا هروز یه بلایی سره عنوانها میاد..!!سره شرکتها..!!!عوضی که این نسل به سمت بهتر شدن برن بخشها رو با نوآوری بیشتر کنن کمتر میکنن:|عوضش هی حجم بازیها رو میبرن بالا یا update بالا یا نصب بالا:|چه وضعیه نمیدونم:|

آخرین ویرایش:
امتیازاتش خوبه نسبتا، الان دوره ای هستش که بازی ها معمولا خیلی سخت نمرات بالا میگیرن، این بازی هم با وجود اینکه یک بازیه cross gen محسوب میشه ولی نمرات نسبتا خوبی گرفته.
البته البته اینم ذکر کنم که ظاهرا دیگه این بازی قرار نیست هیچ وقت به ارزش و ابهت گذشتش برگرده، مثل اینکه هیچ استودیویی هم توان این کارو نداره متاسفانه، ولی در هر حال مهمترین مساله اینه که خودمون از بازی لذت کافی و وافی رو ببریم، اصل خود گیمره.

عجیبه این بازی میتونست با این پتانسیل بالا یه بخش multi توپ داشته باشه...!!!نمیدونم چرا هروز یه بلایی سره عنوانها میاد..!!سره شرکتها..!!!عوضی که این نسل به سمت بهتر شدن برن بخشها رو با نوآوری بیشتر کنن کمتر میکنن:|عوضش هی حجم بازیها رو میبرن بالا یا update بالا یا نصب بالا:|چه وضعیه نمیدونم:|

اولا بازی توسط کسایی ساخته شده که تخصصشون بازی های single player هست. دوما خیلی وقته به زور چپوندن multi مد شده بود که همه رو خسته کرده، به اندازه کافی multi داریم.
بعد هم من یکی که نفهمیدم این حرفا جه ربطی به حجم بازی داشت!

حجم بالای بازی به علت زیاد بودن مراحل و به تبع افزایش حجم تکسچر و کیفیت اوناست .
اگر دوباره شاهد وجود Mega Texture باشیم مثل Rage این حجم دوراز ذهن هم نیست .
همونطور که Rage حجم بالایی داشت .
البته تعداد زبانهای بازی هم دلیل دیگه ای دال بر افزایش حجم بازی هست .
به هر حال اونایی که عجله ای ندارن بهتره صبر کنن ببینن blackbox چه کار می تونه بکنه .

اولا بازی توسط کسایی ساخته شده که تخصصشون بازی های single player هست. دوما خیلی وقته به زور چپوندن multi مد شده بود که همه رو خسته کرده، به اندازه کافی multi داریم.
بعد هم من یکی که نفهمیدم این حرفا جه ربطی به حجم بازی داشت!
ریی نداره هر چی هم به اندازه کافی داشته باشیم ، این سبک یک مولتی پلیر میطلبه حالا من شماره های اولش بازی نکردم ببینم داشته یا نه ، ولی اکه داشته و الان حردف شده خودش ضعفه !

ریی نداره هر چی هم به اندازه کافی داشته باشیم ، این سبک یک مولتی پلیر میطلبه حالا من شماره های اولش بازی نکردم ببینم داشته یا نه ، ولی اکه داشته و الان حردف شده خودش ضعفه !

به جز Retun to Castle بقیه نداشتند. بعد هم این multi داشتن FPS ها مدتی مد شده بود که کم کم داره از مد میفته. من فکر کنم کسی که میاد سراغ همچین بازیی به خاطر single میاد پس گذاشتن یه multi سر سری نمیتونه نقطه مثبتی باشه برای بازی. به نظر من به جای multi خالی مثل BF و COD که واقعا داره تکرای میشه (Titanfall اصلا نتونست اونجوری بترکونه) انگار کم کم دارن به سمت ترکیب multi و single با هم میشن ( Watch Dogs, Dark souls و Division و Destiney). امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه که خیلی بهتره.

- - -ویرایش - - -

بازیش کلا 10 ساعت طول میکشه. مولتی یا co-op هم نداره. 60 دلار هم قیمتش هست.خسته نباشن :|

15 تا 20 ساعت.

آقا cod ghosts هم 3:45 دقیقه بود داستانش ویترانش هم 5 ساعت میشود این بازی 10 ساعت به چندین درجه سختی خیلی خیلی سخت داره با پیدا کردن دو سری کالکت ها توی بازی بیشتر وقت میگیره نه کمتر که دوستان میگن !!!

خدایی کم کم برای خرید بازی باید هارد اکسترنال ببریم آخه چه وضعیه !
بازیش نمرات خوبی گرفته گرافیکش هم خوبه اگر تونستم میگیرم ببینم جریانش چیه

دوستان سازنده بازی چند وقت پیش گفته بود یه درجه سختی داره شما خون گریه میکنید با یه تیر دو تیر نهایت می میرید حالا بازم میگید بازیش راحته و کوتاهه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or