امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
ووو اینجا دارن گرافیک نسخه ی ps4 رو با نسخه ی pc مقایسه میکنن ... :)) ادم دهنش بسته میشه انصافا تفاوت نسخ ی pc بیشتر از حددیه که بخوای مقایسش کنی با نسخ ی کنسول نسخه ی pc ادمو حیرت اور میکنه گرافیکش وحشتناک بشینین تا رو کنسول op همچین گرافیکی بزنید....مسخره کردید خودتون رو یا شایدم ما رو.

آخرین ویرایش:
ووو اینجا دارن گرافیک نسخه ی ps4 رو با نسخه ی pc مقایسه میکنن ... :)) ادم دهنش بسته میشه انصافا تفاوت نسخ ی pc بیشتر از حددیه که بخوای مقایسش کنی با نسخ ی کنسول نسخه ی pc ادمو حیرت اور میکنه گرافیکش وحشتناک بشینین تا رو کنسول op همچین گرافیکی بزنید....مسخره کردید خودتون رو یا شایدم ما رو.
نمیدونم تو چرا همش دوست داری اغراق کنی! سر AC هم اینکارو میکردی که آخر گندش دراومد ...

یوبی سافت پول زور نگرفته، ولی خوب ادم گول تبلیغات می خوره بعد پشیمون می شه.
در مورد یوزر اسکور قبول دارم کشکی هست ولی گاهی اوقات بعد چند تای یکیش نسبتا درست از آب در میاد :دی ( قضیه استثنا )
بعد من منظورم درست نرسوندم، منظور بنده این بود که یکسری مردم مثل من زیاد با بازیش حال نکردند ( یوزر اسکور اینطوری هست طرف حال میکنه نمره بالا و خوشش نیومد پایین میده ) من بیشتر از نظر احساساتی گفتم نه کارشناسی، بعد انتظاراتم نسبت به این عنوان زیاد بود چون رقیب GTA هم محسوب می شد که از اونطرف مورد مقایسه هم قرار دادمش .
البته همه حرف ها رو آروم وساده میزنم ولی دوستان حالت دفاعی میگیرن و کتاب هم که به من معرفی شد و منتظر معرفی و نصحیت بعدی هستم :دی
استثنا چیه دیگه :دی
چون خوشت نیومده فکر میکنی استثناش درسته؟ :دی پس فکر کن منم از مس افکت 3 خوشم نمیاد و چون یوزر اسکور پایینی گرفته باید بگم استثناش درسته و بازیم سطح پایینه آیا؟ :دی

نمیدونم تو چرا همش دوست داری اغراق کنی! سر AC هم اینکارو میکردی که آخر گندش دراومد ...

چیزی که کاملا واضعست گرافیک بالایه بازی و اینکه فوقولادست هیچ اغراقی نیست اگر نیاز بود مییومدیم از wolfenstain هم همین صحبتارو میکردیم حتما ی چیزای میببینیم ...البته بهت .یه مالتی پلیتفرم نیست که با کیفیت درست و حسابی که چه عرض کنم با کیفیت متوسط بازی کرده باشی این حقیقت کنسول دمه دسته داریم میبینیم :دی

جون من :-o :دی اغراق بود ؟ تو تا حالاهمچین گرافیکی ندیده بودی بعد واسه من اغراق اغراق میکنی...

فشار بر حسب نیوتن اومده بت ... گرافیک بازی وحشتناک نمیتونی ببنی مشکل من نیست...برو یه فکری به حاله خودت بکن :دی

:d این قسمتی از نقد gamiseta . خودتون قضاوت کنید سنگ WD رو روی PC توی گرافیک به سینه نزنید (منم نزنید:d) چون روی PC دارم بازی میکنم حرف دلو زد .

I'll start with the graphics. Although they are not as good as E3 demo, graphics are actually quite nice but there are some stuff like fake reflection that kinda throws you out of that universe but textures and waters are awesome. And by saying waters are awesome they are INCREDIBLY awesome. Seriously, Ubi should promote the hell out of people dealing with water stuff. Other than that graphics are not as bad as people say they are.

اینم یک قسنت از نقد Bazquial و حدود 51 عدد دیگه که تقریبا حرفاشون مشابه همه .

Let me start off: idiots saying "I play on PC" review the right version lmao. This is for PS4 not PC :) Anyway...The game is fantastic. I lovethe online play!

چه شور و خروشی پیدا کرد این تاپیک بعد پست من .. من نقدا رو خوندم .. شب دراز است و قلندر بیدار :d . PC حقش زیر 8 ه . نه بخاطر سخت افزار . فقط بخاطر بی رحمی ای که با پورت PC کردن . هضمش نه فقط برای من .. برای شما ... بله خود خود شما هم مشکله که چرا هر چی به خودت تلقین میکنی بازم راضی نمیشی .

:d این قسمتی از نقد gamiseta . خودتون قضاوت کنید سنگ WD رو روی PC توی گرافیک به سینه نزنید (منم نزنید:d) چون روی PC دارم بازی میکنم حرف دلو زد .

اینم یک قسنت از نقد Bazquial و حدود 51 عدد دیگه که تقریبا حرفاشون مشابه همه .

چه شور و خروشی پیدا کرد این تاپیک بعد پست من .. من نقدا رو خوندم .. شب دراز است و قلندر بیدار :d . PC حقش زیر 8 ه . نه بخاطر سخت افزار . فقط بخاطر بی رحمی ای که با پورت PC کردن . هضمش نه فقط برای من .. برای شما ... بله خود خود شما هم مشکله که چرا هر چی به خودت تلقین میکنی بازم راضی نمیشی .

همین الان زنگ زدم به پسر عمو اه پسر عموم که توی Epic Games اه پرسیدم gamiseta رو می شناسه گفت آره در وصفش چند دقیقه ای حرف زد پرسیدم Bazquial رو می شناسی گفت آره در وصفش ساعت ها حرف زد ، گفتم بیل گیتس و کاز هیرای رو می شناسی گفت نه این گاگولا کین دیگه :-??

چیزی که کاملا واضعست گرافیک بالایه بازی و اینکه فوقولادست هیچ اغراقی نیست اگر نیاز بود مییومدیم از wolfenstain هم همین صحبتارو میکردیم حتما ی چیزای میببینیم ...البته بهت .یه مالتی پلیتفرم نیست که با کیفیت درست و حسابی که چه عرض کنم با کیفیت متوسط بازی کرده باشی این حقیقت کنسول دمه دسته داریم میبینیم :biggrin1:

جون من :-o :biggrin1: اغراق بود ؟ تو تا حالاهمچین گرافیکی ندیده بودی بعد واسه من اغراق اغراق میکنی...

فشار بر حسب نیوتن اومده بت ... گرافیک بازی وحشتناک نمیتونی ببنی مشکل من نیست...برو یه فکری به حاله خودت بکن :biggrin1:
بله اغراق کردی، یادت رفته؟ گفته بودی شبیه CG هست که عکس زیرو نشونت دادم که بدونی داری اغراق میکنی و هنوز خیلی با CG فاصله داره که بعدش دیگه کلا جوابی ندادی

در ضمن بنده گرافیک خیلی بهتر از WD هم دیدم، Infamous SS، اگه مخالفی چند تا شات شما بزار از WD، منم چند تا شات از Infamous SS میزارم تا مقایسه بشن ...

در کل شما به نظر میاد دوست داری خیلی اغراق کنی و PC رو بیش از حد ببری بالا، PC بهتر هست ولی نه دیگه در این حد (حداقل اوایل نسل اینطور نیست)
البته نه اینکه نتونه بیشتر از این اجرا کنه، منظورم اینه که بازیها اوایل نسل در این حدی که شما میگی اختلاف ندارن

در مورد خط آخرم که نمیدونم چند سالته ولی بچه کوچیکا یه اخلاقی دارن که وقتی خودشون یه چیزی دارن که دوستش دارن فکر میکنن کسی دیگه ای همچین چیزی نمیتونه داشته باشه و ازش همون یدونس که اونم دست خودشونه ...

پ ن1: "واضعست" دیگه چیه؟ "واضح است" ...
پ ن2: بعد از "البته بهت ." بقیه جملت کو؟ نقطه گذاشتی تمومش کردی؟ هول نشو موقع جواب دادن ...
الباقی غلط املائی هاتم که بماند، میدونم هول کردی ;)
ا ؟!! من میخواستم بیام تاپیک امتیازات انگار کلا اشتباه اومدم
yahoo_22.gif
ببخشید
yahoo_22.gif
از شما و تمامی کاربران عذرخواهی میکنم بابت اسپمی که دادم ولی بعضی وقتها بعضی ها یه چیزایی میگن که نمیشه حرفی نزد
-------------------
framerate شما هم اگه خواستی ادامه بدی بیا تو پروفایلم

آخرین ویرایش:
پیشاپیش بابت اسپم عذر می خوام!!
اون دوستی که اومده از مردم غلط املائی می گیره، خودش متوجه است که " میزارم" با " میذارم = می گذارم" فرق داره که؟:-/ :)

گزاردن = 1- ادا کردن ، انجام دادن . 2 - بیان کردن .
گذاردن = 1 - گذاشتن ، نهادن . 2 - طی کردن ، سپردن . 3 - منعقد کردن ، برقرار کردن .
--------
گزاردن . [ گ ُ دَ ] (مص ) (از: گزار + دن ، پسوند مصدری ). گزاریدن . گزاشتن .
گزاردن | لغت نامه دهخدا
گزاشتن . [ گ ُ ت َ ] (مص ) بجا آوردن .ادا کردن . رجوع به گذاردن و گذاشتن و گزاردن شود.
گزاشتن | لغت نامه دهخدا
امیدوارم معنی اون قسمتی که بُلد کردم رو بدونی ...
---------------------

یعنی شاهکاری هستید!! شما عکس را می گزاری؟ ؟:-/
یا اینکه عکس را ادا می کنید و بجا می آورید ؟
قبول کردن اشتباه کار سختی نیست:) کسی هم شما را روانه کلاس دوم دبستان نمی کنه:)

آخرین ویرایش:
من که نمره سایت معتبر قبول دارم(بجز یکی دو مورد) و اینکه این بازی خوب بود ولی همین 82تا 85 از 100 بیشتر حقش نیست وقتی از 7تا 8 سایت معتبر دنیا هیچ کدوم بالای 9 یا 90 نادن پس حقش همینه

پیشاپیش بابت اسپم عذر می خوام!!
اون دوستی که اومده از مردم غلط املائی می گیره، خودش متوجه است که " میزارم" با " میذارم = می گذارم" فرق داره که؟:-/ :)

گزاردن = 1- ادا کردن ، انجام دادن . 2 - بیان کردن .
گذاردن = 1 - گذاشتن ، نهادن . 2 - طی کردن ، سپردن . 3 - منعقد کردن ، برقرار کردن .
گزاردن . [ گ ُ دَ ] (مص ) (از: گزار + دن ، پسوند مصدری ). گزاریدن . گزاشتن .
گزاردن | لغت نامه دهخدا
گزاشتن . [ گ ُ ت َ ] (مص ) بجا آوردن .ادا کردن . رجوع به گذاردن و گذاشتن و گزاردن شود.
گزاشتن | لغت نامه دهخدا
امیدوارم معنی اون قسمتی که بُلد کردم رو بدونی ...
یعنی شاهکاری هستید!! شما عکس را می گزاری؟ ؟
yahoo_7.gif

یا اینکه عکس را ادا می کنید و بجا می آورید ؟
قبول کردن اشتباه کار سختی نیست
yahoo_1.gif
کسی هم شما را روانه کلاس دوم دبستان نمی کنه
yahoo_1.gif
شما یه بار دیگه جواب قبلیمو دقیق بخون ...
بازم کاری داشت بیا تو پروفایلم یا پیام خصوصی
---------------------
نمره جدیدی نیومده؟ متا همچنان مثل سابقه؟
به نظرم gamespot نمره دادناش از بقیه بهتره و اگه 8 داده معلومه بازیش با وجود دانگرید ارزش بازی کردن داره (من که تا حالا با نمره های gamespot مخالفتی نداشتم حتی سر اون بازی انحصاری آخر نسل پیش :-" :d)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or