امتیازات Until Dawn

Hamid Payne

کاربر سایت
Hayden-Panettiere-Poster-Until-Dawn.jpeg

سازنده: Supermassive Games
ناشر: Sony Computer Entertainment
تاریخ عرضه: سه شنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۴
پلتفرم: PlayStation 4

امتیازها:

IGN 7.5 / 10
GameSpot - 8
XGN 9.5 / 10
Jim Sterling - 9.5
Digitalspy - 2 / 5
Game Informer - 9
Kotaku - YES
Thesixthaxis - 8
Engadget - no score | The real horror of 'Until Dawn' is that Sony sent it to die
GameRant - 4/5
Canadian Online Gamers 9.1 / 10
The Jimquisition9.5
Games Beat90 / 100
God is a Geek8.5
Vandal Online [Spanish] – 8.2
Shacknews8
Post Arcade8
EGM8
VideoGamer 8
Gamespot 8
Eurogamer Italy [Italian] – 7
USgamer3.5 / 5
Destructoid7
Games Radar3.5 / 5
Polygon6.5

متا:

dvma_8-25-2015_18-39-25.jpg

آپدیت می شود....

آخرین ویرایش:
نمرات بازی رو دیدم سکته خفیف زدم! :-"
ینی میگفتم حداکثر متای زرد هست! :دی
زرد کجا و 80 کجا! :دی
راضیم ازشون بنظرم یه دمو بزارن رو استور جالب هست مخصوصا اینکه بد موقع هم عرضه شد! نیاز داره! :دی
پ.ن: کیج بازیاش خیلی اپیک فیلن ان! :-" :دی

متا توی این سبک که حیاتی بود آرین ، من بیشتر از اینکه نگران بازی باشم نگران این سبک بودم بعدِ نمرات ، چون جز داوود کسی جرات دس زدنو بهش نداشت ، و خیلی حقیقتا بد بود که این سبک تک شاخه ای بشه ، حالا با این نمرات اعتبار استودیو هم پیش سونی صد چندان میشه و واقعا رقابت خوبی رو توی این سبک از این به بعد میتونیم شاهد باشیم ، آینده ی درخشانی پیش رو داره این استودیو

پ ن : امشب حالا بازی میکنم برات تعریف میکنم
yahoo_4.gif

ازین بابت واقعا خوشحالم که استدیو هایی که دارن تو این سبک میسازن زیاد میشن و مهمتر ساپورت میشن ...
سونی بدون شک الان بیشتر بهشون بودجه میده و می

آخرین ویرایش:
نمرات بازی رو دیدم سکته خفیف زدم! :-"
ینی میگفتم حداکثر متای زرد هست! :دی
زرد کجا و 80 کجا! :دی
راضیم ازشون بنظرم یه دمو بزارن رو استور جالب هست مخصوصا اینکه بد موقع هم عرضه شد! نیاز داره! :دی
پ.ن: کیج بازیاش خیلی اپیک فیلن ان! :-" :دی
متا توی این سبک که حیاتی بود آرین ، من بیشتر از اینکه نگران بازی باشم نگران این سبک بودم بعدِ نمرات ، چون جز داوود کسی جرات دس زدنو بهش نداشت ، و خیلی حقیقتا بد بود که این سبک تک شاخه ای بشه ، حالا با این نمرات اعتبار استودیو هم پیش سونی صد چندان میشه و واقعا رقابت خوبی رو توی این سبک از این به بعد میتونیم شاهد باشیم ، آینده ی درخشانی پیش رو داره این استودیو

پ ن : امشب حالا بازی میکنم برات تعریف میکنم :d

اون کورسوی کمرنگی که برای موفقیت این بازی هحتمال میدادم به حقیقت پیوست! :d
بازی سرافرازم کرد و البته شرمنده بابت حدس گمانهای قبلی!

به خدا پستتو داشتم الان نقل میکردم بوکمارک داشتمش :d خیلی ناراحت شده بودم با اون انرژی منفی ای که تو تاپیکش راه انداختی علی ، بخشیدمت برو جوون :d شما جوونا همیشه عجولید اِهِهههههم :d

حقیقتاً توقع این عملکرد رو نداشتم. از بازی یه چیزی تو مایه های شبیه ساز پیاده روی انتظار داشتم. چون بازی تحول اساسی کرده بود و سوپرمسیو هم فکرش رو نمی کردم به عنوان اولین تجربه بزرگ و چشمگیرش این طوری عمل کنه
در کل قاطعانه و در همون روز اول، رفت در لیست خرید

تقریبا همون چیزی بود که انتظار داشتم از نمره ها ( با این که همیشه ته دلم نگران بود کم میشه !!!)
ولی واقعا امید وارم به خوبی این سبک رو پیاده کرده باشن چون من برای بازی heavy rain خیلی ارزش قائل بودم و واقعا راستش توی heavy rain من ترس رو احساس میکردم با این که اصلا سبک ترسناک نبود و احساس میکردم اگه این سبک رو با این ژانر وحشت ترکیب کنن بازی خوبی خواهد شد پس به امید این که این بازی هم بازی خوبی در اومده و من بی صبرانه منتظرم تا بازیش کنم

Gamespot کلا با 8 قرار داد بسته.

ولی منم اصلا فکر نمیکردم نمراتش اینجوری بشه! دیگه ته تهش انتظار 75 داشتم! 80 برای این سبک و این بازی نمره خیلی خوبیه. خصوصا اگه بخوایم با بازی های دیگه که کلی هایپ داشتن مقایسه کنیم. امیدوارم تبدیل به یه سری بزرگ بشه. یه IP خیلی خوب ترسناک میتونه خیلی وسوسه انگیز باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or