آخرین ویرایش:
ببین چند حالت هست:حاجی تو لقب نماینده ی رسمی سونی در بازیسنتر برازندته! آخه این چه استدلال هایی هست که می کنی و جلو جلو همه چیو به باد قضاوت می گیری! الان اینکه بنده خدا گفته این ریمستر اونقدر چیزی اضافه نمی کنه که بخواد نسبت به پول اضافه ای که می گیره بیارزه چجوری ربط پیدا می کنه به هورایزن با اون عظمت قراره سر 70 دلار کم بگیره و عدم توجه به کیفیت و سرگرم کنندگی بازیها و آینده ی بدی که در انتظار بشریت هست!!! یا از همه مهم تر گیردادن به بازی های ps که چرا مجانی نمی شن رو از کجا آوردی؟!! خود سونی خدایی این دفاعیات، استدلال ها و پیش بینی ها براش قفله هنوز!
ویدیوی df را نمیدونم دیدی یا نه ولی بهبود های گرافیکی خوبی داره.علاوه بر این حجم دو بازی U4 و ULL روی PS4 حدود 107 گیگ هست و روی PS5 هم 68 گیگ.
این در اصل کالکشنه ۔۔۔۔۔حاجی تو لقب نماینده ی رسمی سونی در بازیسنتر برازندته! آخه این چه استدلال هایی هست که می کنی و جلو جلو همه چیو به باد قضاوت می گیری! الان اینکه بنده خدا گفته این ریمستر اونقدر چیزی اضافه نمی کنه که بخواد نسبت به پول اضافه ای که می گیره بیارزه چجوری ربط پیدا می کنه به هورایزن با اون عظمت قراره سر 70 دلار کم بگیره و عدم توجه به کیفیت و سرگرم کنندگی بازیها و آینده ی بدی که در انتظار بشریت هست!!! یا از همه مهم تر گیردادن به بازی های ps که چرا مجانی نمی شن رو از کجا آوردی؟!! خود سونی خدایی این دفاعیات، استدلال ها و پیش بینی ها براش قفله هنوز!
برای مورد چهارم هم باید بهشون حق دادببین چند حالت هست:
از این موارد فقط مورد 4 م مورد نقد هست و میشه گفت نباید از افرادی که هر دو بازی رو دارند پولی گرفته بشه.
- شما Uncharted 4 رو داری ... 10 دلار میدی Uncharted 4 و Uncharted LL رو با کیفیت بهتر میگیری
- شما Uncharted LL رو داری ... 10 دلار میدی Uncharted 4 و Uncharted LL رو با کیفیت بهتر میگیری
- شما هیچ کدوم رو نداری 50 دلار میدی دو تا از بهترین بازیهای PS4 رو با کیفیت و شرایط بهتر روی PS5 میگیری
- شما هر دو بازی رو داری و 10 دلار میدی ورژن PS5 رو میگیری
وگرنه بقیه ش کاملا طبیعی و نرماله و ایرادی بهش وارد نیست.
برای مورد چهارم هم باید بهشون حق داد
یکی مثل من هر دو رو دیسک داره
چطوری authenticate کنن که من همزمان هر ۲ دیسکم رو نگه داشتم هنوز؟
تنها راهش این میشد که بخوای بازی رو شروع کنی اول بگه دیسک ۴ رو بزار، بعد بگه حالا دیسک LL رو بزار، بعد بازی ران بشه
که اگه این کار رو میکردن مسخرهی ۲ عالم میشدن
پ.ن: چند وقته واقعا دلم هوای آنچارتد برداشته بود، الان با ۱۰ دلار دوباره میشینم دو تا از بهترین بازیهای دوران رو با 60fps و لود سریع و هپتیک فیدبک و تریگر ایفکت بازی می کنم. از طرف خودم میگم، ۱۰ دلاری که من میدم از شیر مادر حلال تر باشه براشون
البته اون ۱۵ دلار اجاره هست شما ماه بعد تمدید نکنی دیگه باید فقط کنسول رو بذاری تو دکور تماشا کنیاشتراک یه ماهه گیم پس ۱۵ دلاره و n تا بازی توشه و بازی های انحصاری هم روز اول میان روش از اون ور یه اپدیت گرافیکی ۱۰ دلار هزینه برمیداره تو ps5.ما همه طرفدار ps هستیم در کیفیت انحصاری ها هم که اصلا بحثی نیست قابل مقایسه هم با انحصاری ها ایکس باکس نیستن ولی مسیر فعلی انصافا مسیر جالبی نیست.امیدوارم سونی فکر نکنه هنوز تو نسل هستیم و ایکس باکس صد سال نوری عقبه.هر روز فاصله رو داره کم می کنه.مثل نسل قبل نیست که انقدر فاصله بود که سونی هر کاری می کرد باز همه میرفتن سمت پلی اسنیشن
خوب با همین فرمول قیمت ۷۰ تایی هورایزن هم تلکه پوله دیگه ، اصلا مهم نیست چه محتوایی ارائه میده ، کی مشخص میکنه چه قیمتی تلکه پوله ،![]()
وگرنه بقیه ش کاملا طبیعی و نرماله و ایرادی بهش وارد نیست.
اصلا ربط این قضیه رو به هورایزن نمیفهمم. اون یه بازی کاملا جدیده ولی این یه بازی ایه که چند سال پیش اومده و منی که هم Uncharted4 و هم lost legacy رو خریدم الان برای یه آپدیت گرافیکی ساده دوباره باید پول بدم و به نظرم این نقطه ضعفه.
حالمون به هم خورد از ریمستر و ریمک
انگار دنیا به آخر رسیده
منکه هر 2 رو دیجیتالی دارم چی بگمبرای مورد چهارم هم باید بهشون حق داد
یکی مثل من هر دو رو دیسک داره
چطوری authenticate کنن که من همزمان هر ۲ دیسکم رو نگه داشتم هنوز؟
تنها راهش این میشد که بخوای بازی رو شروع کنی اول بگه دیسک ۴ رو بزار، بعد بگه حالا دیسک LL رو بزار، بعد بازی ران بشه
که اگه این کار رو میکردن مسخرهی ۲ عالم میشدن
پ.ن: چند وقته واقعا دلم هوای آنچارتد برداشته بود، الان با ۱۰ دلار دوباره میشینم دو تا از بهترین بازیهای دوران رو با 60fps و لود سریع و هپتیک فیدبک و تریگر ایفکت بازی می کنم. از طرف خودم میگم، ۱۰ دلاری که من میدم از شیر مادر حلال تر باشه براشون
خب شما الان اگه بخوای به ریمستر هر دو دسترسی داشته باشی باید 10 دلار بدی.منکه هر 2 رو دیجیتالی دارم چی بگمتازه انچارتد 4 رو هم گرونترین نسخه پیش خرید کرده بودم
هرگز دیگه چنین خریتی نمی کنم
بحث خود پوله نیست بحث اینه حس می کنم احمقم
حالا بنده خداها adaptive trigger و haptic feedback رو اضافه کردن، ۶۰ فریم شدنش هم خیلی تاثیر داره، لودینگم که دیگه نگم بهتره.
بعدم اینطور در نظر بگیر که اگه فرضاً 4 رو داشته باشی و lost legacy رو به هر دلیلی نخریده باشی، با ۱۰ دلار هم ۱۰ ساعت محتوای جدید میگیری، هم آپدیت گرافیکی و پشتیبانی از دوال سنس
دقیقا همینو حس می کنم و انگیزه ایی برای خریدش ندارمخب شما الان اگه بخوای به ریمستر هر دو دسترسی داشته باشی باید 10 دلار بدی.
این باعث میشه شما فکر کنی احمقی؟!
شما که میتونی همون ورژنی که داری رو روی PS5 بازی کنی اگر فکر میکنی ارزش نداره 10 دلار خرج کنی برای پیشرفتهایی که داشته ...
ببین واقعا متوجه منظورت نمیشم!!!دقیقا همینو حس می کنم و انگیزه ایی برای خریدش ندارمبحث حس دوشیده شدنه دقیقا همون کاری که با اسپایدرمن کرد
بری گرون ترین نسخه رو پیش خرید کنی تهش برای 60 فریم شدن و 4 تا اپشن دوباره پول بدیم
شاکیم آقا شاکی![]()
یه ضرب المثلی هست که میگه: شما رو به دِرو راه نمیدن، داسِ ت رو که ازت نمی گیرن!منکه هر 2 رو دیجیتالی دارم چی بگمتازه انچارتد 4 رو هم گرونترین نسخه پیش خرید کرده بودم
هرگز دیگه چنین خریتی نمی کنم
بحث خود پوله نیست بحث اینه حس می کنم احمقم
حالا ما رو حساب می کنن یا حساب نمی کنن به کنارنکته ای که اکثرا دقت نمیکنن بهش فلسفه وجودی این ریمسترهاست. یعنی مخاطب اصلی این بازی کسایی که قبلا روی PS4 بازی کردن نیستن. هرچند بخشی کمی از اون ها هم قطعا میان سراغش و اگه دستکم آپدیت مجانی بود دیگه همه چی تکمیل میشد، اما روی هم رفته ریمستر قراره برای گیمرهای جدید باشه. کسایی که مثلا به خاطر فیلم یهو دلشون خواسته آنچارتد بازی کنن، یا به هر صورت تازه میخوان وارد عرصه بشن. در نتیجه میتونن یه بازی بگیرن که توش هر دو نسخه هست، و یه سری امیپروومنت هم داشته تا دیگه خیلی هم کهنه به نظر نرسه. چه بسا پیش غذایی باشه برای معرفی UC5 همزمان با اکران فیلمش![]()