امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
البته برا گیمی که از چند ماه پیش طرفداراش نفس کش میطلبیدن وپیراهن پاره میکرده وتو امضاهاشون یا تو تاپیک بازیشون امتیاز98روثبت میکردن بسیار هم کمه البته برا طرفداراش در ثانی همه که قرار نیست سلیقهاشون مثل هم باشه وهی 10بدن به بازی که شما راضی بشی اون سه تا سایت چرا به نسخه قبلی اینطور نمره پایین ندادن به غیر از این سه تا سایت سایتهای دیگری هم بودن که زیر 9دادن هستند کسایی از این بازی خوششون نیاد مثل من واین هم دلیل نمیشه هر سایتی به بازی نمره کم بده بیایید اینجا مسخرش کنید مثل اون سایت که گفتی رفته بازی رو کرایه کرده احتمالا مکان رو اشتباه گرفتی همه که مثل تو ایران نیستن صبر کنن eboot fixبیاد بعد برن با یه تشبیه خنده دار باعث شادی مردم بشن.
اون منتقدی که بخواد عشقی نمره بده رو باید خودشو و سایتش رو گل گرفت ! این از این !
در ضمن یه بازی خوش ساخت و از هر نظر کامل ربطی به سلیقه نداره ! و مهم تر از همه هر سایت یه منتقد نداره ! طبیعتاً هر کی ممکنه از یه سبکی خوشش بیاد و طبیعتاً بازیای مربوط به اون سبک به اون منتقد سپرده میشه نه اینکه یه بازی اکشن ادونچر رو بدن دست یه نفر که خوراکش rpg ـه نقد کنه !
توصیه ی اکید میشه دوستان اول بازی رو تست کنن بعد نسخه بپیچن !
:)) یعنی می خوای بگی تا حالا این امضاهارو ندیدی؟
همون امضاهایی که نمره های تخیلی نوشته بودن و بعد از دیدنه این امتیازا بر داشته شدن؟
از دسته تو :))
خب با یه کم دقت میشه فهمید که همچین نمره های تخیلی ای توسط 360 فن های گرامی و در مواردی نادر pc فن ها به کار میره برای ترول راحت بعد از اومدن امتیازهای بازی :دی چون یه فن نوپای ps3 هم میدونه توی این اوضاع آنچارتد 3 که سهله جد و آباد آنچارتد هم به همچین میانگینی نمیرسه ! :دی طبیعتاً طرف (مجرمِ به کار برنده ی امضا :دی) می تونه با اطمینان با استناد به حرف خودش (که پشیزی ارزش ندار) بازی رو ترول کنه و بگه ناامید شدیم به میانگین 98 نرسید ! :دی فک کنم چند وقت دیگه میانگین 100 هم از طرف عزیزان معرفی بشه :دی آخه 98 کمه :دی
توی تاپیک بازی یا همینجا یکی از عزیزان رویت شد که میگفت بازی اگه میانگینش بشه 94 بازی ناامید کننده ـس !!! خواستی میگردم پیداش هم میکنم !
خب اینم مدرک من برای نوشته ی داخل اسپویل :دی
http://

آخرین ویرایش:
اون کسی که امتیاز 98 رو تو امضاش قرار داده بود تا حالا من یک پست هم ندیدم تو تاپیک U3 بده!
حداقل یک فن معتبر تر رو مورد لطف قرار میدادید که حداقل چند باری این بازی رو هایپ کرده باشه:d

آخرین ویرایش:
یه دو سه نفر آدم معلوم الحال تو این تاپیک پست دادن که ما فن بازی هستیم و فکر میکنن ما هم گوشمون درازه . سایه بازی و طرفداراش رو با تیر میزنن بعد میان میگن ما هم فن بازی هستیم ها و فقط میخوایم سر به تنش نباشه :دی برید خدا روزیتون رو جای دیگه حواله کنه . اون 4 نفری هم که با ایدی دوم اومدن بازی رو ترول کنن دست و پا شکسته برگشتن پیش رئیسشون :دی

من که حرفی ندارم :))
خوشم میاد به ندیدن میزنین خودتون رو :))
آره به ما ربطی نداره. به کسی هم ربطی نداره که خوشحال شدیم که به نمره های تخیلیشون که تو امضا گذاشته بودن نرسیدن!!!
من خودم طرفداره این بازی هستم و ناراحت از اون سایت های شنگول!!! شانسه اصلیه goty شدن هم این بازی رو میدونم و تو تاپیکش به این رای دادم
پس نمی خواد به من گیر بدی :)
شما نمیخواد اون امضا ها رو به کسی نشون بدی. فقط یوزر کسایی که از این امضا ها گذاشتن دو نمونه مثال بزن.
نمیگم همچین آدمایی نبودن ولی یا فن واقعی این بازی نبودن یا انقدر گمنام بودن که شاید کسی یوزرشون رو هم ندونه.
شما کافیه بری تو تاپیک آنچارتد اونجا نظرات فن هایی که سرشون به تنشون میرزه رو ببینی. اکثرشون میگفتن امسال نمیتونه موفقیت U2 رو بدست بیاره و به متای اون برسه. اکثرا هم میگفتن شانسش برای گاتی شدن زیاد نیست.
همین نیما که فن 100% بازیه هنوزم میگه شانس بازی برای گاتی شدن 5% هست اون هم معجزه!!
حالا حرفهای کسایی مثل نیما و کیوان و احسان و... معتبر تره یا یکی دو نفر کسایی که حتی خیلی ها یوزرشون رو نمیدونن؟
در ضمن امضا یه چیز شخصی هست و به کسی ربطی نداره شما هم برو تو امضات بذار مثلا Halo 4 100 > Killzone 3 84 کسی نمیتونه بهت حرفی بزنه. فقط وقتی بازی بیاد و این چیزی که تو امضات گفتی اتفاق نیفته خودت خراب میشی و مجبور میشی عوضش کنی.
در ضمن شاید الان Uncharted 3=98 > Gears of war 3=91 درست نباشه ولی همچنان رابطه ی Uncharted 3 = 92 > Gears of war 3 = 91 برقرار هست. :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Zack_Fair
در ضمن شاید الان Uncharted 3=98 > Gears of war 3=91 درست نباشه ولی همچنان رابطه ی Uncharted 3 = 92 > Gears of war 3 = 91 برقرار هست.

حالا که اینطوره geow3 بیشتر از u3 فروخته
اونو میخواین چیکار کنین؟:|

:)) یعنی می خوای بگی تا حالا این امضاهارو ندیدی؟
همون امضاهایی که نمره های تخیلی نوشته بودن و بعد از دیدنه این امتیازا بر داشته شدن؟
از دسته تو :))

مدل ترول 2012 ـه ؟

من که حرفی ندارم :))
خوشم میاد به ندیدن میزنین خودتون رو :))
آره به ما ربطی نداره. به کسی هم ربطی نداره که خوشحال شدیم که به نمره های تخیلیشون که تو امضا گذاشته بودن نرسیدن!!!

:lol: اتفاقا از اینا بیشتر توی جبه شما رویت می شه ! اینم بدونم اگه اون چند تا معلونی که گند زدن به متای بازی ( که احتمالا هم از اساتید بن شده بازی سنتر بودن که حالا برای ما شدن منتقد ) نبودن الان متای بازی رو 95 بود :) پس همچین خنده دار هم نیست ! بلکه اگه اینا نبودن الان باید می شستی گریه می کردی ... heh lol !

آخرین ویرایش:
عزیزم حوب از همون اول میگفتی چی باعث ناراحتیت بوده لازم نبود انقدر صغرا کبری ببافی=))
LOL اخه پسر خوب مشکل و ناراحتی کجا بوده ؟ یعنی هر کی هر حرفی بزنه مشکل داره ؟ پس شما در همین احوالات سیر کن
محض اطلاع هنوز متاش از Geow3 بالاتره،پس نمراتش خوب بوده.
كی گفت 98 ؟ حرف تو دهن مردم نذار.همه تو امضاشون يه عكس و جمله گذاشته بودن.

همون جواب بالایی.نمره GR رو ديديد جو گير شديد.كجا نمراتشون مساوين؟متای U3 بالاتره،تو نمرات كل دو تا فرانچايز هم وضع همين طوره.
شما رو جو گرفته كه نمره GR چند صدم رفته پايين تر رو پيدا كرديد بيايد اينجا.lol
بزودی نمرات GR ـش هم می زنه بالا و قيافه ها ديدنی می شه!:دی
نكته مهم: فراموش نكنيد Halo: CE كه تو سر همه می كوبيدش فقط چند صدم با Golden Eye فاصله داره،GR هم بالا زد ديگه شكست رو قبول كنيد و رفع زحمت كنيد.
اهان بله خیلی راحت بزنید زیرش اصلا همه گوشاشون درازه یا مخملی ؟ پسر خوب فعلا که از 76 تا نقد 92 هستش چرا اینقدر واسه خودت داستان چینی میکنی قبول کردن اشتباه واقعا سخته بعد چرا از golden eye مایه میزارید ؟ از RE 3 و KZ3 شما صحبت کن
اون امضاهای 98 رو به من نشون بدید وگرنه سکوت اختیار کنید. جناب 8030 شما هم هدفت از اون روز اول که تاپیک امتیازها زده شد، مشخص بود. دیگه نمیخواد بیشتر از این توضیح بدی.

شما کلا تکلیف منو مشخص کن از یه طرف میگی اون امضاها رو مشخص کن از یه طرف میگی امضای کسی مهم نیست ! دوما کسی که اون امضاهای شنگول رو میزاشته الان جرات میکنه بیاد دوباره همون حرف رو بزنه ؟

بازم میگم صد بار دیگه هم لازم بشه میگم که چی ؟ هر وقت تعداد نقد های بازی به 92 رسید و میانگینش بالاتر بود بیاید کری بخونید ! که هیچوقت به این تعداد نقد نخواهد رسید پس چی بهتره که سکوت کنید

در ضمن همین تاپیک رو بگردید زیاد پیدا میکنید از اینجور حرفا که goty و فلان ولی دریغ از کمی فکر که بازی هایی مثل batman و skyrim و portal لابد تو باقالی ها سیر میکنند ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 8030
LOL
بازم میگم صد بار دیگه هم لازم بشه میگم که چی ؟ هر وقت تعداد نقد های بازی به 92 رسید و میانگینش بالاتر بود بیاید کری بخونید ! که هیچوقت به این تعداد نقد نخواهد رسید پس چی بهتره که سکوت کنید
ای بابا ! حالا تعداد نقد هم انحصاری شد !
شما هم لطف کن تا اومدن تمام نقد های آنچارتد 3 و امتیاز نهایی سکوت اختیار کن !

یعنی به هر راهی می زنید تا یه بهونه ای جور کنید این همه شکلک و خنده هم نشون دهنده ی فشار هست ارزش نقل کردن نداره

من همه ی حرفم اینه که بیش از حد بازی رو هایپ نکنید تا بعدا بهونه بدید دست بقیه تا بازی سرکوب بشه اصلا امضا هیچی قبل از عرضه ی بازی همش پست می دیدید که goty سال بهترین بای قرن- شماره قبلیش 96 اینم کم کم 96 می شه من منتظر متای 96 به بالا هستم و غیره

بازم می گم حرف من اینه که بعد از اون حرفا نگید چرا بعضی ها متای 92 مسخره می کنن یا مگه کمه

QUOTE=u.T.a;1705221]یکی بیاد به این جماعت بفهمونه goty هیچ دخلی به متا و فروش نداره
پ.ن : یه سوال ! geow تا حالا نامزد goty هم شده؟:-/[/QUOTE]

فروش شاید اما میانگین صد درصد تاثیر داره نمرات بازی هستن که نشون می دن بازی در چه سطحیه

بعد من با توجه به امضات چیزی نمی تونم بگم:d

آخرین ویرایش:
آقا خداوکیلی کاری به نیم درصد بالاپاین نمره ها ندارم ولی این منتقدی که اومده 4 داده به این بازی ! اصلا چه حسابی میتونن روی نمره دادن هاش وا کنن اینا ؟؟؟؟
من موندم اگه این نمره ها واقعا جنبه رسمیت داره پس اینا خیلی باید رو مراجع و منتقدینی که حق ثبت رای دارن تامل و سخت گیری داشته باشن نه اینکه یکی همینجوری یلخی بیاد یه 4 بده و گند بزنه به نمرات بالای سایت های معتبر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or