امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
:-o
شما درست میگی الان که چشمام رو میبندم میبینم کیفیت خود بازی چند برابر کات سینهاست ...
من موندم شما چجور فن آنچارتد هستی که تو و دوستات نمیدونستی اصلا کات سینهای این بازی پری رندر شده هستند ../:)
1. من نگفتم ! حرف IGN هست برو بزنشون :دی
2.من نگفتم پری رندر نیست !!!! من میگم پری رندر هست ولی به جز DOF چیزی کم از گیم پلی نداره ! مسئله پری رندر بودن یا نبودن نیست ! مسئله اینه که بعضی از دوستان (نمی دونم شما هم جزوشون به حساب میای یا نه /:)) فک کردن اگه بگن کات سین ها پری رندر هست به این معنیه که کیفیت گیم پلی بازی کشکه و کات سین ها به شدت کیفیت بهتری دارن ! که هیچ جای دنیا برای آنچارتد همچین چیزی ثبت نشده ! از همین الان براتون زحمت رو کم میکنم ! :دی
این یک تصویر معمولی از کات سین هست !!!!
دوستان یک تصویر از گیم پلی بازی در این سطح بذارند !!!
شما که سهله خود سازنده هم نتونسته همچین جزییاتی رو real time بروی ps3 اجرا کنه .

برای مشاهده تصویر اصلی (800x450) روی این نوار کلیک کنید.
88161420111025_095411_14_big.jpg
هرچقدر بچه ها توی تاپیک بازی فرهنگ از خودشون نشون دادن و کوچک ترین جزییات بازی رو توی اسپویل گذاشتن شما اومدی در کسری از ثانیه برای ثابت کردن حرف بی منطقت که هیچ جای دنیا قبول ندارن همش رو به باد دادی ! ممنون :|
شما که سهله خود سازنده هم نتونسته همچین جزییاتی رو real time بروی ps3 اجرا کنه .
پس نوش جان کن :
اینم عکس از بخش مولتی بازی ! با اینکه هر کسی به طبع باید بدونه مولتی کیفیت پایین تری نسبت به سینگل داره ! کاملاً هم In Game هست !

آخرین ویرایش:
÷
شما درست میگی الان که چشمام رو میبندم میبینم کیفیت خود بازی چند برابر کات سینهاست .../:)
من موندم شما چجور فن آنچارتد هستی که تو و دوستات نمیدونستی اصلا کات سینهای این بازی پری رندر شده هستند ../:)
---------------------------------------
-------------------------------------------------------

بسه عمو جون هرچی شما بگی
تو تاپیک امتیازات یه بند داری اسپم میدی
اینهمه تاپیک گرافیک برو اونجا داد و هوار کن
خونسردی خودتم حفظ کن اتفاقی نیوفتاده کاملا حق با تو

• Like
Reactions: Zack_Fair
1. من نگفتم ! حرف IGN هست برو بزنشون :دی
2.من نگفتم پری رندر نیست !!!! من میگم پری رندر هست ولی به جز DOF چیزی کم از گیم پلی نداره ! مسئله پری رندر بودن یا نبودن نیست ! مسئله اینه که بعضی از دوستان (نمی دونم شما هم جزوشون به حساب میای یا نه /:)) فک کردن اگه بگن کات سین ها پری رندر هست به این معنیه که کیفیت گیم پلی بازی کشکه و کات سین ها به شدت کیفیت بهتری دارن ! که هیچ جای دنیا برای آنچارتد همچین چیزی ثبت نشده ! از همین الان براتون زحمت رو کم میکنم ! :دی

هرچقدر بچه ها توی تاپیک بازی فرهنگ از خودشون نشون دادن و کوچک ترین جزییات بازی رو توی اسپویل گذاشتن شما اومدی در کسری از ثانیه برای ثابت کردن حرف بی منطقت که هیچ جای دنیا قبول ندارن همش رو به باد دادی ! ممنون :|
ign اگرم همچین حرفی زده باشه فقط خواسته حس خودش رو از زیبایی گرافیک بازی بگه یا همچین چیزی !!!!
در ضمن من اصلا نگفتم که داشتن کات پری رندر شده بده که .... برعکس معتقدم اگر xbox360 هم در دیسکهاش فضا به اندازه ی کافی داشت سازنده ها برای جذاب کردن بازی از این کارها زیاد میکردن .البته در بازی gears of war 3 هم کم و بیش از این کات سینهای پری رندر شده استفاده شده !
من فقط حرفم با افرادی هست که چشم بسته نظرشون این بود که کاتها real time هست .
--------------------------------------------
انصافا خیلی به هم شبیه هستند خیلی :
hb1tf1xo8e16bxsp0v1.jpg

آخرین ویرایش:
÷
شما درست میگی الان که چشمام رو میبندم میبینم کیفیت خود بازی چند برابر کات سینهاست .../:)
---------------------------------------
-------------------------------------------------------

:| یعنی ترولگر به شخص شخیص جنابعالی می گن ! یه سوال ! شما می خوای بگی از منتقد های IGN بیشتر بلدی ؟ برام جالبه بدونم !!!! چون بزرگترین منتقد های جهان همچین ایراد هایی از بازی نگرفتن شما داری می گیری ! بس خواهشا ! اصلا شما راست می گی !!!! :|

خواهشا از بازی نمی تونید ایراد بگیرید ، .... :-$

• Like
Reactions: Medusa
ign اگرم همچین حرفی زده باشه فقط خواسته حس خودش رو از زیبایی گرافیک بازی بگه یا همچین چیزی !!!!
در ضمن من اصلا نگفتم که داشتن کات پری رندر شده بده که .... برعکس معتقدم اگر xbox360 هم در دیسکهاش فضا به اندازه ی کافی داشت سازنده ها برای جذاب کردن بازی از این کارها زیاد میکردن .البته در بازی gears of war 3 هم کم و بیش از این کات سینهای پری رندر شده استفاده شده !
من فقط حرفم با افرادی هست که چشم بسته نظرشون این بود که کاتها real time هست .
دو تا پست بالاتر رو برو ویرایش شدش رو ببین تا ببینی ign جوگیر شده یا شما حرفات اشتباهه !
ببین( N@GHTY DOG( GOD چی ساخته که باورش هم برات سخته ! :دی
این قسمت رو میگم :

پس نوش جان کن :
اینم عکس از بخش مولتی بازی ! با اینکه هر کسی به طبع باید بدونه مولتی کیفیت پایین تری نسبت به سینگل داره ! کاملاً هم In Game هست !
آقا قرمز میکنم تا هر کس میتونه جواب بده :
اگر بر این باورید که ign حرفش درسته و کیفیت بازی و کات یکیه پس تصویری بزارید که با اون تصویری که من گذاشتم برابری کنه ؟
اگر جوابی ندارید این ترول بودن رو به من نچسبونید ....!!!
انصافاً این بالا رو ندیدی ؟! :دی

آخرین ویرایش:
معلوم نیست :d برای هر بازی بستگی داره ولی احتمالا دیگه عوض نمیشه (حالا شاید یکی بالاتر یا پایین تر هم بره :d )
مثلا برای U2 فکر کنم 105 نقد ثبت شده :d فکر کنم رکورد دار باشه از این نظر :d (یا حداقل تو چندتای اول باشه :d ) ولی KZ3 و R3 براشون کمتر از این مقدار ثبت شده :d

از این نکته منفیا برای U2 هم گرفته بودم! مثلا میگفتند : (حیف) بازی تموم میشه :d (این حیف رو برای این به کار بردم که جمله بهتر درک بشه :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or