امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
من گفتم باید بره بمیره؟
حرف من اینه وقتی این همه بازی هست که به ادم حق ازادی عمل میده و در ضمن فان هم هست و سازنده هاش کلی براش زحمت کشیدن میاد از همین ign نمره 9 به پایین میگیره روی چه حسابی گرگ میلر میاد به این بازی اکشن ادونچر که کاملا خطیه 10 میده. چه چیز خاصی به صنعت گیم اخه این بازی اضافه کرده که 10 گرفته. باز اگه به شماره دومش این امتیازو میداد من قبول میکردم ولی این یکی با همون المان های شماره دوم ساخته شده دیگه درسته؟

برات جواب دارم ولی دوست ندارم با جنابعالی کل کل کنم.بحث ما تمومه.
دوست من مگه هر بازی نسبت به شماره قبلیش باید پیشرفت 100 برابر داشته باشه . به طوره مثال ( مثال هست گیرندین :d ) ماریو توی هر نسخه جدیدش پیشرف خیلی زیادی میکنه یا این که یه تحول عزیمی ایجاد میکنه ولی خیلی راحت میاد متای 10 میگیره حالا حرف من این نیست که u3 با ماریو مقایسه شه حرفم اینکه بازی باید گیمپلی خوبی داشته باشه تا بازیباز رو جزب خودش کنه . حالا منظورت از این که میگی این بازی گیمپلی نداره نمیدونم چیه ولی فقط در جواب به امثال شما باید بگم :|

کسری مثلا همه میگن استدیو PD چون تعداد نفراتش کمه زمان ساخت بازیاش طول میکشه.تازه اون 150 نفره و برای ساخت جی تی 5 بیش از 5 سال زمان صرف کردن.ولی اینا با 90 نفر اونم فقط در عرض 2 سال دارن اینجوری بازی میسازن.
به فن ها GT برنخوره اما از نطر سرعت PD تو در و دیوار هست. بعد سبک بازی های فرق می کنه. گیم پلی مکانیک و شخصیت ها و موتور خیلی چیز های دیگه از مدت ها پیش طراحی شده و در طول پروسه ساخت بهبود پیدا می کنه. همین Epic هم مثلا چند نفرش روی Gears مگه کار کردند ؟ در ثانی ND یکی از با استعداد ترین استودیو های جهان هست پیش دو سال زمان کمی براشون نیست

الان دیگه واقعا نهایت بی انصافی هستش که دیگه بخواییم ایراد بگیریم این همه سایت معتبر که دیگه فن نیستند که.................در کل هیچ حرفی از ارزش این شاهکار کم نمیکنه

تبریک به طرفداران بهترین TPS نسل ! نسخه دوم به قدری کامل بود که نمی ذاره عنوانی مثل نسخه سوم بیاد و 98 درصد و اینا بشه ! هر چند 94 درصد هم فوق العاده هست . ضمنا تسلیت به دوستانی که منتظر ترول کردن و این چیزا بودن و الان دارن سماق می مکن !! اب یخ و اینا موجود هست :d

p.s : بیست درصد احتمال IGN کار خودشو کرد :d نیما الان راضی شدی دیگه خدا رو شکر ؟ :d

مدیر این پیج کیه؟؟؟؟؟
مردونگی کن امتیازا رو تو صفحه اول بزن.... از بس بد و بیراه بچه ها رو بجای امتیاز خوندم فکر کردم پیج اشتباه اومدم...........

به معنای واقعی ترکوند. مر میخواد که تو این دوره زمونه بتونه از این نمره ها بگیره :d
یه پست دادم گفتم به امید متای 94 به دلایل امنیتی دوستان پاک کردن :d الان که شده 94 میگم به امید 95 :d

بهروز جان این امتیازهای زیرو بزن پست اول تا بچها راحت ببینن .

Ladies & Gentlmen معرفی میکنم چهر ه ی شیرین ِ هفته رو (بلکه سال !) ----> Gamekult !

نمرات این سایت رو یه نگاهی بندازید به میزان خوشحال بودنش پی میبرید ، به تموم بازیها امثال 8 داده به جز Portal 2 که بهش 7 داده !

یه لیستی از بازیهای موفق امثال که این سایت ِ خوشحال بهشون 8 داده :

Arkham City
Gears of War 3
Forza 4
Fifa 12
NBA 2K12
و ....

واقعا چرا چنین سایتی معتبر شناخته میشه و نمراتش توی متا ثبت میشن واسم جای سوال داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or