امتیازات Umbrella Corps

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
3fgxm3xskecdmaa6irz8.jpg

Publisher : Capcom
Developer : Capcom
Release Date : June 21 2016
Platforms : PC PS4
Genre : Tactical Shooter

Hobby Consolas 61/100
Cheat Code Central 58/100
Twinfinite 50/100
LaPS4 45/100
VideoGamer 40/100
Metro GemeCentral 40/100
High-Def Digest 40/100
GamingBolt 40/100
God is A Geek 35/100
Playstation Universe 30/100
Polygon 30/100
The Jimquisition 25/100
SixthAxis 20/100
Stevivor 20/100​

VideoGamer :
c3oiviaws2k0ltk6zulz.jpg

آخرین ویرایش:
فقط میتونم یه LOOOOL درشت اندام نثار کپکام کنم....همین......نتیجه نادیده گرفتن هزاران کامنت در ده ها شبکه اجتماعی همینه......الان هم که اومدن میخوان بترکونن به قول خودشون شماره هفت رو خخخخخخ

استریت فایتر رو که قربانی سیاست مسخرش کرد:(
رزیدنت اویل هم اینقدر از ششیردوشی کرد خون ازش سرازیر شده
اینم از umbrella corps
اینا به کنار فرنچایزایی مثل Devil may cry رو گزاشته کنار داره اون Dead rising مزخرف رو میسازه.واقعا اگ به خاطر پیشینه خوب این شرکت نبود اصلا نگاه هم به بازیاش نمیکردم :|
سریه اخرت باشه به دد رایزینگ توهین میکنی:D
همون ددرایزینگ الان شرف داره به همین اویلای بی سروته:D

سریه اخرت باشه به دد رایزینگ توهین میکنی:D
همون ددرایزینگ الان شرف داره به همین اویلای بی سروته:D

من نمیگم بازیه بدیه ولی نسبت به فرنچایزای دیگه کپکام واقعا پیش پا افتادست.تو خودت روت میشه devil may cry یا dragon's dogma رو با dead rising مقایسه کنی؟:|
من حتی lost planet رو به dead rising ترجیح میدم :D(انصافا نسخه یکش عالی بود )

• Like
Reactions: amir code
من نمیگم بازیه بدیه ولی نسبت به فرنچایزای دیگه کپکام واقعا پیش پا افتادست.تو خودت روت میشه devil may cry یا dragon's dogma رو با dead rising مقایسه کنی؟:|
من حتی lost planet رو به dead rising ترجیح میدم :D(انصافا نسخه یکش عالی بود )
حرفت درست ولی از اصل قضیش دور نشده تازه فیلمشم داره میاد:D
گفتی لاست پلانت رفتم 10 سال قبل:D
چه افکت برفی داشت:D
با تی وی اس دی دیوانه شده بودیم:D
ولی ددرازینگ بازیه فانیه پسرفتم نکرده به نسخه اخرشم خیلی ایمان دارم عمو فرانک برگشته...
همه قدیمیا تو e3 برگشتن از جمله فرانک کبیر:D

حرفت درست ولی از اصل قضیش دور نشده تازه فیلمشم داره میاد:D
گفتی لاست پلانت رفتم 10 سال قبل:D
چه افکت برفی داشت:D
با تی وی اس دی دیوانه شده بودیم:D
ولی ددرازینگ بازیه فانیه پسرفتم نکرده به نسخه اخرشم خیلی ایمان دارم عمو فرانک برگشته...
همه قدیمیا تو e3 برگشتن از جمله فرانک کبیر:D

اون المان که همش باید از ان ماده زردا جمع میکردی وگرنه میمردی (خیلی سال پیش رفتم اسمش یادم نیست) خیلی خوب بود
درسته dr بازیه فانیه ولی saint row یا just cause خیلی بهتر و سرگرم کننده تره (مخصوصا saints row با او صحنه های غیر خانوادگیش :D ) .اینقدر تو dr به گذشته وفادار موندن که هیچ پیشرفت خاصی از نسخه اول تا سوم من ندیدم :D به جز کمبو های جالبتر و بسا اینکه دقیقا پرفورمنس بازی از نسخه اول تا سوم قشنگ سیر نزولی داشت خدا میدونه نسخه چهارم قراره با چند فریم اجرا بشه

در مورد e3 که دست روی دلم نزار:( چند سال منتظر red dead بودیم قبل e3 همش شایعه بود آخرش مارو گزاشتن رفتن
اشکال نداره.ی سال دیگه هم روش...=((

• Like
Reactions: amir code
اون المان که همش باید از ان ماده زردا جمع میکردی وگرنه میمردی (خیلی سال پیش رفتم اسمش یادم نیست) خیلی خوب بود
درسته dr بازیه فانیه ولی saint row یا just cause خیلی بهتر و سرگرم کننده تره (مخصوصا saints row با او صحنه های غیر خانوادگیش :D ) .اینقدر تو dr به گذشته وفادار موندن که هیچ پیشرفت خاصی از نسخه اول تا سوم من ندیدم :D به جز کمبو های جالبتر و بسا اینکه دقیقا پرفورمنس بازی از نسخه اول تا سوم قشنگ سیر نزولی داشت خدا میدونه نسخه چهارم قراره با چند فریم اجرا بشه

در مورد e3 که دست روی دلم نزار:( چند سال منتظر red dead بودیم قبل e3 همش شایعه بود آخرش مارو گزاشتن رفتن
اشکال نداره.ی سال دیگه هم روش...=((
عزیز نیازی نیست تا e3 سال بعد صبر کنی.
احتمالا vgs امسال معرفی میشه:D
انقدر تاپیک فاجعست نمراتش داریم از خاطرات میگیمو دردودل میکنیم:D
امشب کی میبره؟:D

• Like
Reactions: im@n
Hobby Consolas 61/100
Umbrella Corps' single player isn't convincing and, what is worse, its multiplayer is confusing and chaotic, mostly because of its clunky mechanics and horrible performance. Also, the lack of content makes it repetitive in the short term

Polygon 30/100
A crummy ripoff for Resident Evil fans and newcomers alike

Stevivor 20/100
I didn’t think it would be possible, but Umbrella Corps has officially taken the title of “biggest Resident Evil cash-in” away from Operation: Raccoon City. Brief moments of online merriment don’t even come close to saving this muddy, jumpy, bot-filled mess

آخرین ویرایش:
چند نفر میشناسم که میگفتن بازی جالبی میشه در نوع خودش :)) حالا من هرچقدر میگفتم این بازی یه افتضاح و شکست کامله (از روی همون تریلرها تابلو بود) تو گوششون نمیرفت :دی

• Like
Reactions: Ehsan95_76
ظاهرا 1 رسمه که باید در تابستان 1 بازی خوب نداشته باشیم نمرات یکی بهتر از دیگری

یعنی رقابت شدیدی بین بدترین بازی سال شکل گرفته

GamingBolt 40/100
Don’t be confused. Umbrella Corps isn’t a bad game because it’s Resident Evil. Umbrella Corps is a bad game because it’s iterative, boring and ugly. The most interesting thing I experienced was when a bird landed on my head and killed me

God Is A Geek 35/100
Umbrella Corps is a weak shooter that seems far too rushed and empty for any real fun to be had with it

Playstation Universe 30/100
Umbrella Corps is a timely reminder of how low the Resident Evil series can be dragged into the mire.

The Jimquisition 25/100
If you hated Operation Racoon City, I urge you to try it again after playing Umbrella Corps. You’ll think it’s f*cking amazing
At least it doesn’t have microtransactions, weirdly
At least not yet
:))

TheSixthAxis 20/100
There’s not much else to say – Umbrella Corps is a downright awful dagger in the hearts of Resident Evil fans. We can only hope that, with one final nail in the coffin, Capcom will bury this tragic era and leave it dead forever

متا از 10 نقد : 43

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or