آخرین ویرایش:
من نظرمو تو تاپیک بازیای گیمپس نوشتم، جدای این در مورد اون خط اخر و ویلیام دفو و دیزی ریدلی:خب من بازی رو تموم کردم چون تاپیک نداره همینجا نظرم رو میگم. بازی بنظر میرسه که بیش از یک پایان داشته باشه و من درحال حاضر فقط یک پایان بازی رو دیدم. از اونجایی که بازی توی یک تایم لوپ اتفاق میفته اینی که میگن بازی تکراری میشه شاید یکی دو ساعت اول باشه ولی وقتی خیلی چیزها کنار هم قرار گرفت و داستان رو پیش بردید هم داستان هیجان انگیز تر میشه و هم اینکه دیگه لازم نیست خیلی چیزهایی رو امتحان کنید که وقتتون گرفته بشه درنتیجه بازی از حالت تکراری خارج میشه و بقولی جون میگیره از اواسط به بعد. درکل اینکه من واقعا از بازی لذت بردم داستان خیلی خوبی داره پلات تویست های خفنی داره سبکش جالبه و روایت جذابی رو ارائه میده. من که بشدت بازی رو پیشنهاد میکنم.فقط یک نکته اینکه حضور ویلیام دفو یا دیزی ردلی واقعا اگه هم نبودن چیزی رو تغییر نمیداد
نمره اش هم در حد همون ٨ اینا منطقیه
قطعا پرفورمنس شون تو بازی بی نظیر بود از جیمز مکاووی هم نباید بگذریم ولی خب از این منظر که بازی داستان و روایتش بخودی خود اونقدر قوی هست که اگه بازیگرهای معروف هم نبودن از جذابیت بازی بهیچ وجه کاسته نمیشد. و اره صدای خاص و یونیک دفو یه جاهایی لازم بودمن نظرمو تو تاپیک بازیای گیمپس نوشتم، جدای این در مورد اون خط اخر و ویلیام دفو و دیزی ریدلی:
دیزی ریدلی که اصلا عشق بود صداشواقعا بنظرم پرفکت بود
و ویلیام دفو واقعا باید میبودخودت میدونی چرا ولی صداش واقعا مهم بود تو بازی
![]()
استاد بیخود از یه بازی تعریف نمیکنه!تو تاپیکی که نظرمو گفته بودم، گفتم بازی واقعا حس و حال inside رو برام تداعی کرده بود. میبینم که کوجیماعم همین حرفو زدهتازه هنوز پایان بازیو نرسیده بوده
پ.ن. پست بالا![]()
استاد بیخود از یه بازی تعریف نمیکنه!پایان بازی رو ببینه پشماش میریزه!
بازی خیلی خوب تو ذهن حک میشه و هر دو تا اندینگ پایان خوشایندی نیست. به قولی گفتنی نزدیک ترین تجربه به آثار کوبریکه.
متا فقط یک عدد چک کردنش لذت بخشه اما همین متا تشکیل شده از کلی نمره های مختلف باید ببینی سلیقه و اولویت هات به کدوم بازی ها می خورنما گفتیم این ماه برای بازی های ایندی چه ماه خوبی میشه
هم Axiom Verge 2 هست
هم Road 96
هم این
متا سه تاشون شد 79
نه که بد باشه هاولی زیر 80 که میشه آدم با خودش واقعا میگه "یعنی در اون حد که فکر می کردم خوب نشد؟"
دیگه ادامه نده کنسولت به فنا نرهخب این بازی رو من یک 2 ساعتی بازی کردم و خیلییییی برام شوم بود.بعد 2 ساعت که از بازی اومدم بیرون هدفون رو که از روی سرم برداشتم یهو گفت تق و شکست.
هیچی دیگه الان یه 2 ساعتیه از هدفون گیمینگ دانگرید کردم روی ایرفون داخل جعبه موبایلم و خوابم هم نمیبره از اعصاب خوردی.