امتیازات Transformers Rise Of The Dark Spark

U n i t e d

کاربر سایت
Transformers Rise Of The Dark Spark
l1bekt6xsi6mp6u26n8d.jpg

سازنده
: Edge of Reality
سبک : Sci-Fi TPS
ناشر : Activision
پلتفورم : PC , PS4 , PS3 , Xbox One , Xbox360 , Wii U
تاریخ انتشار : 24/6

3DJuegos 6/10
GameStar 5.6/10
Meristation 5/10
Eurogamer 5/10
IGN 4.9/10
GameSpot 4/10
The Escapist 4/10
Cheat Code Central 3/10
Nintendo Life 3/10
Metro GameCentral 3/10

f8vz5nifmsnkja7yptlg.png

خنده دار اینکه که War for Cybertron و Fall of Cybertron واقعا عالی از آب دراومدن، اونوقت اکتی زد High Moon رو پکوند و بازی رو داد دست Edge of Reality :|

بمیری اکتی:(:|

یه لحظه شک کرده بودم میخواستم این بازی رو دانلود کنم. خوب شد دانلود نکردم. امتیازات افتضاحه. فکر کنم کمترین امتیازات رو بین بازیهای 2014 تا الان این گرفته. نـــــــــه غلام؟ :p

و جالب اینجاست هفته اول بازی که میاد با اینکه چرته خارجیا کاری می کنن که بیا صدر فروش UK , US ,...
چه برای همه ی پلتفرم ها هم زده بدبخت :))
بچه ها دلیلش چیه اکتی یهو از این رو به این رو شد؟ :-/

خنده دار اینکه که War for Cybertron و Fall of Cybertron واقعا عالی از آب دراومدن، اونوقت اکتی زد High Moon رو پکوند و بازی رو داد دست Edge of Reality :|

بمیری اکتی:(:|
High Moon یکی از بهترین استودیو های بازیسازیه خدائی . . .
الان دارن روی نسخه های نسل قبلیه COD AW کار می کنند برای همین اکتی بازی رو داد دست یک استودیوی دیگه!

اکتیویژن انگار مدیون میشه بازی با متای بالا 50 بده :دی
همون CoD ـم با این روندی که پیش گرفته اگه نسخه بعدیش نره زیر 70 باید خدارو شکر کرد :|

اکتیویژن انگار مدیون میشه بازی با متای بالا 50 بده :دی
همون CoD ـم با این روندی که پیش گرفته اگه نسخه بعدیش نره زیر 70 باید خدارو شکر کرد :|
ورژن PC گوست 68 هست که میشه به عبارتی زیر 70:d
اگرچه به اسلج همر ایمان دارم که Advanced Warfare متاش رو ببره بالا 80:d

این بازی شماره های قبلش هم امتیاز کم میگرفت ولی به نظرم بازی های سرگرم کننده ای هستن من که حتما میخرم به طرفداران ترنسفورمر هم پیشنهاد میکنم به امتیاز ها کاری نداشته باشن

این بازی شماره های قبلش هم امتیاز کم میگرفت ولی به نظرم بازی های سرگرم کننده ای هستن من که حتما میخرم به طرفداران ترنسفورمر هم پیشنهاد میکنم به امتیاز ها کاری نداشته باشن
نسخه قبلی کم امتیاز گرفت؟ :| متاش شد 80 عزیز من این ولی 40 هم نیست
از مدیران تقاضا دارم این تاپیک رو قفل کنن این ترنسفورمر رو می بینم اعصابم خورد میشه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or