امتیازات Trails in the Sky 1st Chapter

Zack.Fair

The price of freedom is steep
کاربر سایت
IMG_3607.jpeg
The Legend of Heroes: Trails in the Sky 1st Chapter
· ژانر: نقش‌آفرینی (JRPG) به سبک نوبتی کلاسیک
· توسعه‌دهنده: Nihon Falcom
· ناشر: GungHo Online Entertainment America (برای نسخه ریمیک)
· پلتفرم‌ها:
· PC (Steam)
· کنسول‌های سوییچ و PS5
· تاریخ انتشار: ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۵ (طبق برنامه)
· نسخه اصلی: در سال ۲۰۰۴ برای ویندوز و پس از آن برای PSP منتشر شد.

---

این بازی، ریمیک نسخه اصلی Trails in the Sky (همان FC) هستش که اولین قسمت از مجموعه بزرگ Trails به حساب میاد. این مجموعه بخشی از سری The Legend of Heroes هست و به خاطر روایت عمیق، جهان‌سازی غنی و شخصیت‌پردازی عالی تحسین شده . نسخه ریمیک پیش ر‌و، با گرافیک سه‌بعدی مدرن و مکانیک‌های gameplay به‌روز شده، ارائه میشود.
---

ویژگی‌های کلیدی بازی

· داستان جذاب: ماجراجویی «اِستل» و «جاشوا» برای تبدیل شدن به نگهبان (Bracer) و کشف توطئه‌هایی که صلح پادشاهی لیبرل رو تهدید می‌کنه.
· گرافیک و صداگذاری:
· گرافیک HD بهبودیافته: محیط‌ها و شخصیت‌ها با جزئیات بالا و سبک سل-شیدینگ بازسازی شدن .
· صداگذاری جدید: صداگذاری کامل به زبان‌های انگلیسی و ژاپنی .
· سیستم نبرد:
· سیستم نوبتی استراتژیک با customization گسترده.
· در نسخه ریمیک، امکان انتخاب بین نبرد نوبتی سنتی یا نبرد بلادرنگ (real-time action) اضافه شده.
· محتوای بازی:
· بیش از ۶۰ ساعت محتوای اصلی (افزایش نسبت به نسخه اصلی که حدود ۴۵ ساعت بود) .
· دنیای گسترده با NPCهای منحصربه‌فرد که هرکدام داستان و شخصیت خودشون رو دارن.
· پشتیبانی از پلتفرم‌ها:
· نسخه ریمیک برای Steam منتشر می‌شه و کنسولهای سوییچ و PS5 منتشر میشه.

---

نمرات نسخه اصلی (۲۰۰۴):

· نسخه PC: ۸۵/۱۰۰
· نسخه PSP: ۷۹/۱۰۰

نقد و بررسی نسخه بازساخته (۲۰۲۵):

اگرچه نسخه ریمیک هنوز منتشر نشده، اما پیش‌بینی می‌شه که به دلیل وفاداری به نسخه اصلی و ارتقاءهای موثر، نمرات بالایی دریافت کنه. یک بررسی اولیه از نسخه PS5 اشاره داره که این بازی یک بازسازی عالی از یک RPG کلاسیک هست و یکی از پالیش ترین عناوین کل مجموعه محسوب می‌شه.

· نسخه اصلی در Steam دارای ۸,۳۸۲ بررسی با امتیاز «بسیار مثبت» هست.
· بازیکنان داستان عمیق، شخصیت‌های به یاد ماندنی و موسیقی فوق‌العاده رو تحسین کردن.

---

⚙️ مشخصات فنی (حداقل سیستم مورد نیاز برای نسخه ریمیک)

· سیستم عامل: Windows 10/11 (۶۴ بیت)
· پردازنده: AMD Ryzen 5 1600
· حافظه رم: ۸ GB
· کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 1050
· فضای ذخیره‌سازی: ۳۳ GB

---

بازیکنان قدیمی این بازی رو به خاطر داستان عمیق و شخصیت‌های دوست‌داشتنی تحسین می‌کنن. بسیاری معتقدن که این بازی یکی از بهترین JRPGهای تمام ادوار هست. نسخه ریمیک هم با استقبال خوبی مواجه شده، چون هم برای طرفداران قدیمی و هم برای بازیکنان جدید جذابیت داره .

---

جمع‌بندی

Trails in the Sky 1st Chapter یک بازی عالی برای علاقه‌مندان به JRPGهای کلاسیک با داستان غنی و شخصیت‌های به یاد ماندنی هست. نسخه ریمیک، با ارتقاء گرافیکی و گیم پلی مدرن، تجربه‌ای تازه و جذاب رو ارائه می‌ده.

متا فعلا ۸۹ با چهار نقد...

آره اکثر این ژاپنی ها توی نسل هفت گیر کردن :D سر همین هم چینی ها و کره ای ها این چند سال حسابی ازشون جلو زدن :D

این هم از نسخه های بعدی تم مدرسه و سوشیال لینک اضافه میکنه (که از نظر من بیشتر مثل تقلید کلاغ از راه رفتن کبک هست) ولی فعلا همچین چیزی نداره (فکر کنم :-")

در کل دیالوگ های NPC های فرعی زیاد در داستان اصلی تاثیر نداره، با خیال راحت اسکیپ کن :D خود بازی هم یه سری تنظیمات داره که سرعت بازی رو زیاد کنی یا دیالوگ ها رو سریعتر رد کنی :-" کمک میکنه که تایم بازی کمتر بشه و خسته کننده نشه. توی نسخه اصلی یکمی هم گرایند نیاز داشت که خوشبختانه به سبک نسخه های جدید اون گرایند هم دیگه برای درجه سختی نرمال نیاز نیست :-"

فعلا دستم به daybreak 2 بنده و پشت بندش هم کلی بازی دیگه توی صف ایستادن، احتمالا یه ذره صبر کنم تا بازی آپدیت هاش هم بده بعد برم سراغش :D
ممنون
این درجه سختی بازی رو گرفتن تروفیاش تاثیر داره؟ موندم ایزی برم یا نرمال؟ مساله سختی کلیشم برام هست.

منم میذارم آف بخوره
هم اینکه واجب میبینم یه SMT برم تو این شرایط که پرسونا نیست بزنم
III Nocturne رو بزنم تموم کنم بعدش این. امیدوارم زیاد طولانی نباشه

تیزر ریمیک چپتر دوم هم منتشر شده، نبینین، اسپویل پایان چپتر یک رو داره :-"

ممنون
این درجه سختی بازی رو گرفتن تروفیاش تاثیر داره؟ موندم ایزی برم یا نرمال؟ مساله سختی کلیشم برام هست.

منم میذارم آف بخوره
هم اینکه واجب میبینم یه SMT برم تو این شرایط که پرسونا نیست بزنم
III Nocturne رو بزنم تموم کنم بعدش این. امیدوارم زیاد طولانی نباشه
تا جایی که میدونم نه. ولی خود درجه سختی ها احتمالا تروفی جدا داشته باشن :-" نرمال برو، ایزی زیادی آسونه. بازی سخت نیست، فقط باید با استراتژی درست جلو بری. مثلا سر باسی که دائما فریز میکنه، معلومه بدون آیتمی که ضد فریز باشه به مشکل میخوری :-"

آخرین ویرایش:
اونوقت بازی اصلی رو ملت میگن که خیلی طولانیه :D
اینی که من میبینم قراره که خیلی بیشتر طول بکشه.

این نسخه دیگه واقعا بهترین برای شروعه.
نمیدونم یکی از بچه ها بود تو تاپیک JRPG چندباری نسخه های مختلف رو امتحان کرده بود و هی میزاشت کنار ، خودش رو معرفی کنه:D
خواستم بگم اگه با این نسخه هم نتونستی ارتباط بگیری دیگه این دندون Trails رو بکن بنداز دور:))

خدا کنه فروش خوبی داشته باشه.
این کنار EXP33 امسال رو به یکی از بهترین سالها برای جون تازه ای به سبک دادن و زنده کردن JRPG تبدیل کردن.

آخرین ویرایش:
اونوقت بازی اصلی رو ملت میگن که خیلی طولانیه :D
اینی که من میبینم قراره که خیلی بیشتر طول بکشه.

این نسخه دیگه واقعا بهترین برای شروعه.
نمیدونم یکی از بچه ها بود تو تاپیک JRPG چندباری نسخه های مختلف رو امتحان کرده بود و هی میزاشت کنار ، خودش رو معرفی کنه:D
خواستم بگم اگه با این نسخه هم نتونستی ارتباط بگیری دیگه این دندون Trails رو بکن بنداز دور:))

خدا کنه فروش خوبی داشته باشه.
این کنار EXP33 امسال رو به یکی از بهترین سالها برای جون تازه ای به سبک دادن و زنده کردن JRPG تبدیل کردن.

با تشکر 😂😂😂😂 در خدمتیم 😬

اتفاقا همون لحظه اول که اومد گذاشتم برای دانلود ، امیدوارم جادوی این بگیره من رو، عاشق jrpg هستم و کلی هم بازی توی این سبک کردم ولی نسخه ارجینال این نگرفت من رو ! امیدوارم این ریمیک بگیره که اگر بگیره دنیای عظیمی رو به روی من هست از این سری ☺️

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or