امتیازات Titanfall

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
Titanfall_box_art.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : EA
پلتفورم ها : Xbox one - PC
تاریخ انتشار :Mar 11 , 2014

Quarter to three 10/10
EGM 10/10
OXM UK 10/10
GameTrailers 9.3/10
Vandal Online 9.2/10
Polygon 9/10
3DJuegos 9/10
GamesTM 9/10
Machinima 9/10
Gamespot 9/10
OXM 9/10
GameSpot 9/10
CVF 9/10
GameReactor 9/10
NowGamer 9/10
metro.co.uk 9/10
Joystiq
9/10
Xbox Achievement 9/10
computerandvideogames 9/10
CVG 9/10
IGN 8.9/10

AusGamers 8.7/10
Official Xbox Magazine 8.5/10
EveryEye.it 8.5/10
MultiPlayer.it 8.5/10
Gamesbeat 8.2/10
Venturebeat 8/10
Vedeogamer 8/10
GamesRadar 8/10
US Gamer 8/10
The Globe and Mail (Toronto) 7/10

GamSpot review

88468618527706261258.jpg

30759854049811136122.png

"Believe the hype"

IGN

"Titanfall looks
straight-up incredible"

Giant Bomb

"A brave new vision
of the future of
multiplayer games"

Game Informer

"Titanfall blew
us away"

Yahoo! Games

آخرین ویرایش:
کمپین چی؟
کمپین آفلاینم یعنی داشته؟ یا منظور Co-op ـه؟ میگفتن که فقط مولتی پلیره :|

اقا جان ما هنوز متوجه نشديم....بالاخره اين بازي سينگل پلير داره يا فقط مالتي پلير هست :d ؟؟

سینگل داره اما انگار به خوبی مولتی ـش نیست

Counter Strike بازی کردید همون جوریه داخل یه مپ به سبک مولتی با هوش مصنوعی بازی میکنید :|
اگه میزاشتند بعدا اینو اضافه میکردن مطمعنا امتیازاتش بالاتر میشد . من موندم منتقدا به چی کمپاین بازی گیر دادن اخه بازی مولتی محور اصلا اینو باید فاکتور میگرفتنش :|

منم نظرمو بگم:d
واقعا نمرات خیلی خوبی گرفته و برای شروع کار استودیو Respawn عالیه
البته اگر نمرات کمی هم میگرفت برام مهم نبود چون نسخه بتا بازی کردم و واقعا لذت بردم:d

تو این فروم Conspiracy Theory بیداد میکنه !!!! کلا 1 یا نهایتا 2 نفر اومدن گفتن ناامیدکننده بوده دلیلشونوم اون رکوردهای E3 و ... بوده ، پشت بندش دوباره سونی فن سونی فن شروع شد !!! آقا ترک کنید این عادتو ... بعد جالبه با این خیال پردازیها و توهمات از الان به خودشون اجازه منفجر کردن تاپیک بازی X رو هم میدن !!

واقعا برای یک بازی دو نسلی که کمپین خاصی هم نداره و اول نسلی هست نمرات خیلی خوبی گرفته..
این بازی خیلی میتونه روی آینده XO تاثیر بگذاره

تو این فروم Conspiracy Theory بیداد میکنه !!!! کلا 1 یا نهایتا 2 نفر اومدن گفتن ناامیدکننده بوده دلیلشونوم اون رکوردهای E3 و ... بوده ، پشت بندش دوباره سونی فن سونی فن شروع شد !!! آقا ترک کنید این عادتو ... بعد جالبه با این خیال پردازیها و توهمات از الان به خودشون اجازه منفجر کردن تاپیک بازی X رو هم میدن !!
شما مث اینکه حس توطئه تون فزون تره ! دو سه نفر از اون طرف پریدن وسط یه چی گفتن ، از اون طرف یکی دو نفر بیشتر واکنش نشون ندادن ! حالا هم تایپیک خیلی آروم ، ببخشید ولی چرا بی مورد جو میدین ؟ 8-|

همه می دونن که من سونی فن هستم از اون دو آتیشه ها اما راستشو بخواید دوست ندارم مانند خیلی از دو طرفین (چه سونی فن چه ماکرو فن) خودمو گول بزنم و چشمم رو بر روی حقیقت بپوشونم و بیام مانند دو سه نفر به بازی ای که از سمت منتقدین نمرات خوبی دریافت کرده بگم کلیشه ای!! نه !! راستشو بخواید نمرات بازی خوبه و فکر می کنم لایق نمرات بهتری هم بود اما منتقدن دیگه همیشه باید به یه چیز بازی گیر بدن وگرنه شبشون صبح نمی شه!!/:)

در کل به ماکرو فن ها تبریک می گم و امیدوارم بازیهای آینده پلتفرمهاشون هم خوب و حتی عالی از آب در بیاد (چند روز دیگه که نمرات Infamous Second Son در اومد به یاد داشته باشید... یکم احترام به همدیگه و سلیقه ها رو یاد بگیرید:d :> )

آخرین ویرایش:

دیگه بی منطق ترین فن سونی و مایکروسافت هم اینجا به هم احترام می زارن و قشنگ دارن با هم بحث می کنن و اون بحث دیگه تموم شده رفته ولی من نمی دونم مشکل شما چیه که دوست داری دوباره بحث رو ببری به جاهای باریک ؟
:|

متای 87 واقعا متای خوبیه و برای استدیویی که اولین بازیشو می سازه فوق العاده ست:x

آقایون کلی پست پاک شده ... من از خودم درنیاوردم که ... اینو گفتم که وقتی خبری نیست و اتفاقی نیفتاده یه عده بیخودی نیان شلوغ کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or