امتیازات The Wolf Among Us Episode 5: Cry Wolf

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
eo5nykj2pvdxvrjklu72.jpg

سازنده و ناشر: Telltale Games
پلتفرم های بازی: PC, PS3, Xbox 360, iOS
تاریخ انتشار: 8 ماه July برای PC و PS3
9 ماه July برای Xbox 360
10 ماه July برای iOS​

نمرات بازی:
Eurogamer Italy: 10/10
Gaming Age: 10/10
Cheat Code Central: 9.6/10
GamesBeat: 9.5/10​
IGN: 9.3/10
IGN Italia: 9.2/10
God is a Geek: 9/10
Gameblog.fr: 9/10
Joystiq: 9/10
Destructoid: 9/10
GamesRadar: 9/10
Machinima: 9/10
Vandal Online: 9/10
PCGamesN: 9/10
RPG Fan: 8.9/10
Meristation: 8.8/10
GameCritics: 8.5/10
GameTrailers: 8/10
The Escapist: 8/10
Gameinformer: 7.5/10
Eurogamer Germany: 7/10
GameSpot: 6/10

متا بازی:
jei7y23bzkva35iy9o1o.png

3jzbf3v0n8cifqeltgs6.png

آخرین ویرایش:
جو ندین ترو خدا... نظرشو اعلام کرده به ما چه اخه؟ حال نمیکنی با نقد ign فاز بگیر داش...
شما نمرات بازی های دیگه رو هم احتمالا دنبال میکنین؟ :دی

گیم اسپات کارنامه خیلی درخشانی در گند زدن به متای بازی ها داره!
تخیلی ترین نمره ها رو این سایت میده بعد باز یک عده مثلا میان دفاع کنن ازش میگن سخت گیره و به هر بازی نمره بالا نمیده :| یعنی چی آقا!
خداییش چرت ترین نمره هارو همین گیم اسپات میده! اصلا فازش مشخص نیست! به این بازی میاد نمره 6 میده بعد به یک بازی با متای پایین 8 !
نظرشو میخواد بگه بره از متا بیرون و الکی گند نزنه به متای بازی ها :دی

شما نمرات بازی های دیگه رو هم احتمالا دنبال میکنین؟ :دی

گیم اسپات کارنامه خیلی درخشانی در گند زدن به متای بازی ها داره!
تخیلی ترین نمره ها رو این سایت میده بعد باز یک عده مثلا میان دفاع کنن ازش میگن سخت گیره و به هر بازی نمره بالا نمیده :| یعنی چی آقا!
خداییش چرت ترین نمره هارو همین گیم اسپات میده! اصلا فازش مشخص نیست! به این بازی میاد نمره 6 میده بعد به یک بازی با متای پایین 8 !
نظرشو میخواد بگه بره از متا بیرون و الکی گند نزنه به متای بازی ها :دی
بله دوست من... اتفاقا 8 که به tlou هم داد به نظر من مشکلی نداره خب نظر سایت گیم اسپات اینه داشتیم دوستانی که تو همین انجمن فن بازی و سونی بودند ولی از هوش مصنوعی بازی ایراد گرفتند پس نمره 8 واسه tlou به نظر من مورد نداره یکی میده 8 از اونطرف 40 50 سایت 10 میدن:d به نظرم بازی که قوی باشه حقش خورده نمیشه همه چیز همینطوره قصد من دفاع از gamespot نیست میگم باید به نظر هر کسی احترام گذاشت حتی سایت گیم اسپات... اگر متن نقد و بخونی میبینی که چه درست چه غلت از بازی ایراد گرفته نیومده بی منطق بکوبه مثل نمره 2 تام چیک به بازی های بزرگ...
در نهایت بازی که بخواد متا بیاره با یک دو نمره متاش پایین نمیاد داشتیم بازی هایی که با وجود چند نمره پایین ولی متای قوی اوردند... البته از نظر من بین بازی متا 80 تا 100 فرق زیادی نیست که گیمری مثل من را اذیت کنه فلسفه رنگ متا همینه دیگه:d
LoL... "
به ما چه" !!
هر وقت یاد گرفتی درست صحبت کنی پستمو نقل قول کن اینطوری خواستی ادامه بدی پروفایل در خدمتم

آخرین ویرایش:
بله دوست من... اتفاقا 8 که به tlou هم داد به نظر من مشکلی نداره خب نظر سایت گیم اسپات اینه داشتیم دوستانی که تو همین انجمن فن بازی و سونی بودند ولی از هوش مصنوعی بازی ایراد گرفتند پس نمره 8 واسه tlou به نظر من مورد نداره یکی میده 8 از اونطرف 40 50 سایت 10 میدن:d به نظرم بازی که قوی باشه حقش خورده نمیشه همه چیز همینطوره قصد من دفاع از gamespot نیست میگم باید به نظر هر کسی احترام گذاشت حتی سایت گیم اسپات... اگر متن نقد و بخونی میبینی که چه درست چه غلت از بازی ایراد گرفته نیومده بی منطق بکوبه مثل نمره 2 تام چیک به بازی های بزرگ...
در نهایت بازی که بخواد متا بیاره با یک دو نمره متاش پایین نمیاد داشتیم بازی هایی که با وجود چند نمره پایین ولی متای قوی اوردند... البته از نظر من بین بازی متا 80 تا 100 فرق زیادی نیست که گیمری مثل من را اذیت کنه فلسفه رنگ متا همینه دیگه:d

هر وقت یاد گرفتی درست صحبت کنی پستمو نقل قول کن اینطوری خواستی ادامه بدی پروفایل در خدمتم
اشتباه میکنی اتفاقا اون منتقدی که Tlou نقد کرد تو gamespot اقای tom فامیلیش یادم رفته ، ید طولانی در پایین دادن نمره به بازی های بزرگ داره عین داداش ناتنی تام چیک هست
کافیه نقداش نگاه کنی .

اول بازی رو انجام بدید بعد نقد گیم اسپات رو بخونید. اصلا به نمره توجه نکنید.
واقعا نقد درستی هستش...انگار نویسنده هم فن بازیه ولی ناامید شده.
خیلی نقد خوبیه ، زود برای جوگیری نیومده 9 بده...

پ.ن : من خودم هنوز برای Tlou شاکی هستم...

آخرین ویرایش:

وقتی 40-50 تا سایت نمره 10 دادن و گیم اسپات 8 و اون سایت اشغال پالیگان 7 داده یعنی این دو مورد مشکل دارن منتقداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or