امتیازات The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
article_post_width_witch.JPG

Twinfinite: 100/100
GRYOnline.pl: 100/100
XGN: 96/100
MMORPG.com: 96/100
Gameplanet: 95/100
3DJuegos: 95/100
GameWatcher: 95/100
Meristation: 95/100
Areajugones: 95/100
The Games Machine: 95/100
IGN Spain: 95/100
PC Gamer: 94/100
Game Informer: 93/100
Everyeye.it: 93/100
IGN Italia: 92/100
Hobby Consolas: 90/100
Eurogamer Italy: 90/100
Eurogamer Poland: 90/100
M3: 90/100
IGN: 90/100
PCGamesN: 90/100
Destructoid: 90/100
Shacknews: 90/100
GamesRadar+: 90/100
VideoGamer: 90/100
Multiplayer.it: 88/100
Gameblog.fr: 80/100
Gamespot: 80/100

Eurogamer: Essential

Metacritic: 91/100
Opencritic: 92/100

آخرین ویرایش:
جدا CDPR خیلی خوبه
جدایی از دنیای گرالت اصلا واسه من قابل تحمل نیست
امیدوارم تو سری های ایندش حداقل سیری باشه :( اونم نباشه دیگه دق میکنم
به جرئت میگم که ویتچر۳ جزو بهترین بازی های عمرم بوده

• Like
Reactions: pbgame
این Self - referential jokes واقعا مشکل نیست ! اینا بخشی از سری Witcher بودن و هستن.یکی از جذابیت های خود گرالته.
متوحه نمی شم چی منظورشه دقیقا؟ جک هایی که به اتفاقات بازی اشاره می کنن؟ اگه آره پس گیم اسپات خیلی احمقه. جکایی که به اتفاقات کتاب اشاره می کنن؟ اگه آره پس گیم اسپات یکم احمقه. یا اینکه هیچ کدام و من احمقم؟:))

متوحه نمی شم چی منظورشه دقیقا؟ جک هایی که به اتفاقات بازی اشاره می کنن؟ اگه آره پس گیم اسپات خیلی احمقه. جکایی که به اتفاقات کتاب اشاره می کنن؟ اگه آره پس گیم اسپات یکم احمقه. یا اینکه هیچ کدام و من احمقم؟:))

منظورش همون جک های مربوط به خط داستانیه.جک هایی که فکر کنم باید داستان 3 شماره رو کامل بدونی تا بفهمی منظورش چیه.این واقعا عیب نیست.شاید طرف مثلا نسخه دوم و اول رو بازی نکرده و نمیفهمه.اصلا یکی از هنرای داستان پردازی بازی همین جک ها هستن که بی نهایت خنده دار و جذابن.

منظورش همون جک های مربوط به خط داستانیه.جک هایی که فکر کنم باید داستان 3 شماره رو کامل بدونی تا بفهمی منظورش چیه.این واقعا عیب نیست.شاید طرف مثلا نسخه دوم و اول رو بازی نکرده و نمیفهمه.اصلا یکی از هنرای داستان پردازی بازی همین جک ها هستن که بی نهایت خنده دار و جذابن.
یکی از لذت بخش ترین حس ها وقتیه که یه جک Subtle یا یه جکی که نیاز به دانش خاصی داره رو متوجه می شی، می شه نتیجه گرفت که منتقد گیم اسپات یا دانش نداره (که صلاحیت هم نباید داشته باشه)، یا اینقدر کند ذهنه که جک های Subtle رو متوجه نمی شه و باید 5 بار توضیح بدن براش:دی (که بازم صلاحیت نقد کردن نباید داشته باشه)

• Like
Reactions: U n i t e d
این کند ذهن و نادانی که دارین راجبش حرف میزنین Kevin VanOrd، یکی از بهترین منتقدای حال حاضر هستش. در ضمن علاوه بر B&W، نقد نسخه ی دوم و سوم بازی هم با ایشون بود پس جک های بازی رو قطعا می‌ فهمه. تو نقدش هم گفته که این جک ها بعضی مواقع از حد خارج میشن.

• Like
Reactions: PoPEye and Red Ѵ
این کند ذهن و نادانی که دارین راجبش حرف میزنین Kevin VanOrd، یکی از بهترین منتقدای حال حاضر هستش. در ضمن علاوه بر B&W، نقد نسخه ی دوم و سوم بازی هم با ایشون بود پس جک های بازی رو قطعا می‌ فهمه. تو نقدش هم گفته که این جک ها بعضی مواقع از حد خارج میشن.

بله ، Kevin Vanord منتقد خیلی خوبی هستن ، ولی این ایراد درستی نیست.جک های این تیپی بخشی از شخصیت ویچر حتی تو رمانهاشه.این جک ها تو بازی اصلی که 50 ساعت گیم پلی خالص داره مطمئنا از یه EP 20 ساعته بیشتره ! اونجا مشکل نداشته ولی الان داره؟....

بله ، Kevin Vanord منتقد خیلی خوبی هستن ، ولی این ایراد درستی نیست.جک های این تیپی بخشی از شخصیت ویچر حتی تو رمانهاشه.این جک ها تو بازی اصلی که 50 ساعت گیم پلی خالص داره مطمئنا از یه EP 20 ساعته بیشتره ! اونجا مشکل نداشته ولی الان داره؟....

والا تو نقدشم گفت که جک ها خوبن ولی بعضی وقتا بازی زیاده روی میکنه تو این زمینه که به جو بازی صدمه میزنه. حالا باید خودمون بازی کنیم تا قضاوت کنیم. هرچند قبول دارم ایرادش یه کم بنی اسرائیلیه.

• Like
Reactions: U n i t e d
والا تو نقدشم گفت که جک ها خوبن ولی بعضی وقتا بازی زیاده روی میکنه تو این زمینه که به جو بازی صدمه میزنه. حالا باید خودمون بازی کنیم تا قضاوت کنیم. هرچند قبول دارم ایرادش یه کم بنی اسرائیلیه.

آره باید خودمون بازی کنیم.شاید فقط تفاوت سلیقه است.من کوین ونورد رو خیلی قبول دارم البته.

• Like
Reactions: The Listener

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or