امتیازات The Lord of the Rings: War in the North

Ezio da Firenze

کاربر سایت
19176_237870_small.jpg

GameTrailers : 7.2/10

Snow blind
Fact : هیچ بازی نخواهد توانست به کیفیت کتاب نزدیک بشه همونطوری که حتی شاهکار پیتر جکسون هم نتونست تمام ظرایف و لذات خوندن شاهکار تالکین رو منتقل کنه .

دقیقا >:d<
البته به شخصه کار جکسون بسیار بسیار میپسندم و نزدیک ترین چیز به کتاب تالکین همون 3 گانه ی ارزشمند پیتر جکسون هست.

داره روند نزولی سریهای قبلی این بازی شروع میشه مثل فاجعه : پیروزیهای اراگورن و پیروزی

---------- نوشته در 09:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------

Game Informer به هر دو نسخه کنسولی بازی نمره 5.5/10 رو داده ( فاجعه)

Snow blind واقعا یه استودیو قوی هست در ساخت Action-rpg و مطمئنا War in the North هم یکی از بهترین عناوین چندسال اخیر در این سبک خواهد بود ، اما مسلم هست که با یه عنوان پرخرج و پر زرق و برق طرف نیستیم که از ش انتظار امتیاز بلاک باسترهای پرخرج رو دارین !

Fact : هیچ بازی نخواهد توانست به کیفیت کتاب نزدیک بشه همونطوری که حتی شاهکار پیتر جکسون هم نتونست تمام ظرایف و لذات خوندن شاهکار تالکین رو منتقل کنه .
خوب بودن یه بازی ربطی به خرجی که واسش شده نداره. همین ویچر فکر می کنی چقدر خرجش شده؟ حتم دارم نصف این بازی هم خرجش نشده . اسم ارباب حلقه ها به اندازه ای بزرگ هست که وارنر هر مقدار هزینه ای که لازم باشه واسش می کنه. یه بازی بی نام و نشون نیست که بگیم نباید ازش انتظار زیادی داشت
بعد ما لذت کتاب رو از یه بازی نمی خوایم و نخواستیم ما یه بازیی می خوایم در خور نام این اثر. اثری که اگه دست یه سازنده توانا بیفته به قدری پتانسیل بالایی داره که می شه ازش یه شاهکار تاریخی ساخت

لول ، بمیرین با این بازی دادنتون :d نه به اون تریلرا و هایپ ها ، نه به این امتیازا .
از لیست خرید حذف شد .
باز نظر دادی.:d

هفت کمه؟ حداقل از قبلیا که بهتره.:d

حالا من نمیفهمم چرا همراه با skyrim عرضه کردن؟ رو فروشش تاثیر میذاره فکر کنم.

آقا دیگه خدایی دارید نامردی میکنید. کودوم بازی به این سبک تاحالا عرضه شده بود به نام ارباب حلقه ها که این امتیاز ها رو بگیره؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or