امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
مطمئنم بالا 93 ميشه، ايراني ها نعمت بزرگي رو دارن از دست ميدن ، بازي رو بخاطر گرافيكش مسخره ميكنن، البته نا گفته نمونه تينتندو هم زياد دستگاهاش تو ايران فروش نميره، چون به قول دوستان ماله بچه هاست :|

نعمتي هستن اين بازيها نينتندو هنوز بازي هاش هدف اول اخرش سرگرمي محضه ، خودشو درگير مسائل ديگه مثله :رزوليشن- فريم ريت- فيزيك ،....
ميشه حسه خوب بچگي رو داخل بازيهاش پيدا كرد :D

گرافیک به این خوشگلی ، کدوم آدم عاقلی گرافیکشو مسخره کرده ؟ :D

^^
یکی در خروجی تاپیک رو به این آقا نشون بده لطفا :| :D
+
پیش‌بینی خودم از 3سایت معروف دیگه:

Gamespot 10/10
IGN 10/10
GameInformer 10/10

:d
به 10 از ign شک دارم ولی به دلم افتاده گیم اسپات 10 میده :| :D
با بازی خیلی جال کرده بودن :D

ادج کارش درسته واقعا (هر چند بعضی موقع ها خیلی بد قلقی در میاره) و نشده به یه بازی نمره کامل بده و اون بازی نترکونده باشه ..
پیش بینی متای ۹۵ میکنم . هر چند اگه نشد هم مهم نیست .. هر چی تریلر و پیش نمایش از بازی دیدم نوید یه شاهکار میده

توی prereview زلدا سایت گیم اسپات به شدت تعریف کرده بود و گفته :«که بازی فوق العاده عالیه با اینکه چند نفر باهم بازی کردیم اما چیزهایی که برای هم تعریف میکنیم کاملا متفاوته
تقریبا توی بازی موارد تکراری و بی هدف وجود نداره و هیچ کجای بازی اصلا حوصله سر بر نیست
جالبه بدونید گفته شد اگر بازی همینطور ادامه پیدا کنه بهش میشه بهترین زلدای ساخته شده گفت »
فکر کنم خرید سوئیچ رو این بازی بشدت اجباری میکنه من که منتظر اول افت قیمتو بکنه بعد بخرم

متای زلدا 95 به بالا حدس زده میشه

توی prereview زلدا سایت گیم اسپات به شدت تعریف کرده بود و گفته :«که بازی فوق العاده عالیه با اینکه چند نفر باهم بازی کردیم اما چیزهایی که برای هم تعریف میکنیم کاملا متفاوته
تقریبا توی بازی موارد تکراری و بی هدف وجود نداره و هیچ کجای بازی اصلا حوصله سر بر نیست
جالبه بدونید گفته شد اگر بازی همینطور ادامه پیدا کنه بهش میشه بهترین زلدای ساخته شده گفت »
فکر کنم خرید سوئیچ رو این بازی بشدت اجباری میکنه من که منتظر اول افت قیمتو بکنه بعد بخرم

متای زلدا 95 به بالا حدس زده میشه
اصلا گیم پلی به کنار ، من شدیدا منتظرم OST های بازی منتشر شن ، فقط مهدی فرض کن بازی رو اجرا کنی و همون اول برات Great Fairy's Fountain رو بزاره ، وااااااااااای :x:x :D :D
تم اصلی بازی هم یه چیزی مثل Ballad of the Goddess باشه اونوقت من چیزی نمیخوام دیگه :D

حالا نمره به کنار... :D نتیجه‌ی پایانی نقد Edge رو بخونید کلا سر به بیابون بزارید \m/:
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"
:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or