tourk کاربر سایت Nov 12, 2008 #1 سلام این بازی در اولین نقدش از مجله Famitsu امتیاز عالی 38/40 رو گرفته
Dreadlord کاربر سایت Nov 12, 2008 #3 من چند ماه پيش تو يه تاپيكي گفتم اين بازي از LO بهتر ميشه و حتي ميتونه به FF هم نزديك بشه ولي همه ريختن سرم. حالا اميدوارم بقيه امتيازها هم به اين شكل باشه.
من چند ماه پيش تو يه تاپيكي گفتم اين بازي از LO بهتر ميشه و حتي ميتونه به FF هم نزديك بشه ولي همه ريختن سرم. حالا اميدوارم بقيه امتيازها هم به اين شكل باشه.
tourk کاربر سایت Nov 12, 2008 #5 فقط شباهت خیلی زیادی به فینال فانتزی 12 داره هم از نظر گرافیک هم از نظر طراحی!!! فقط خدا کنه سیستم مبارزش شبیه فینال 12 نباشه:biggrin1:
فقط شباهت خیلی زیادی به فینال فانتزی 12 داره هم از نظر گرافیک هم از نظر طراحی!!! فقط خدا کنه سیستم مبارزش شبیه فینال 12 نباشه:biggrin1:
Tidus کاربر سایت Nov 13, 2008 #6 فقط شباهت خیلی زیادی به فینال فانتزی 12 داره هم از نظر گرافیک هم از نظر طراحی!!! فقط خدا کنه سیستم مبارزش شبیه فینال 12 نباشه:biggrin1: بیشتر... مگه FF 12 مشکلش چی بود Gameplay به اون توپی مثل اینکه ترکونده وقتی Famitsu این نمره به این خوبی رو می ده باید منتظر یک شاهکار دیگه از SE عزیز باشیم
فقط شباهت خیلی زیادی به فینال فانتزی 12 داره هم از نظر گرافیک هم از نظر طراحی!!! فقط خدا کنه سیستم مبارزش شبیه فینال 12 نباشه:biggrin1: بیشتر... مگه FF 12 مشکلش چی بود Gameplay به اون توپی مثل اینکه ترکونده وقتی Famitsu این نمره به این خوبی رو می ده باید منتظر یک شاهکار دیگه از SE عزیز باشیم
MGS کاربر سایت Nov 13, 2008 #7 خب دوباره اسکوار داره کم کم به روزهای خودش نزدیک میشه تا 20 نوامبر که این شاهکار رو ببینیم
S stonecold کاربر سایت Nov 19, 2008 #8 Official Xbox Magazine ;که به همه بازیها بالا میده به این بازی 7 داده.
Dreadlord کاربر سایت Nov 22, 2008 #12 قرار بود اين بازي هم غرب پسند باشه هم شرق پسند. ولي به نظر مياد بيشتر شرق پسنده.:biggrin1: من شخصا دوست دارم بازيهاي JRPG همون راه خودشونو دنبال كنن.
قرار بود اين بازي هم غرب پسند باشه هم شرق پسند. ولي به نظر مياد بيشتر شرق پسنده.:biggrin1: من شخصا دوست دارم بازيهاي JRPG همون راه خودشونو دنبال كنن.
MGS کاربر سایت Nov 23, 2008 #14 یه چیز جالب به جز امتیاز ها شوق و ذوق بچه ها برای JRPG یه ادم میبینه که نسبت به قبل چقدر طرفدار پیدا کرد اشک شوق ازش جاری میشه:biggrin1:
یه چیز جالب به جز امتیاز ها شوق و ذوق بچه ها برای JRPG یه ادم میبینه که نسبت به قبل چقدر طرفدار پیدا کرد اشک شوق ازش جاری میشه:biggrin1:
.::XIII::. کاربر سایت Nov 25, 2008 #15 IGN...5.3/10 Cheat Code Central...3.7/5 Meristation...7.5/10 GameTrailers...8/10