امتیازات The Last of Us

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

74432825320831130017.jpg

خُب اولین نقد The Last of Us هم با شکستن Embargo توسط سایت/مجله EmpireOnline منتشر شد; 5/5 !

Empire بشدت از بازی تعریف کرده و در توصیف TLoU میگه که, "بهترین ساخته Naughty Dog تاکنون که براحتی میتونه مدعی بهترین بازی این نسل کنسول ها باشه . همچنین از بازی به عنوان Citizen Kane صنعت گیم نام برده, شاهکاری که برای سالها در موردش صحبت خواهد شد ."

OPM - 10/10
"A work of art in which amazing sights and sounds fuel an emotionally draining, constantly compelling end of days adventure. This is Naughty Dog pushing the PS3 to its limit. Over to you PS4"

EDGE - 10/10
Naughty Dog has delivered the most riveting, emotionally resonant story-driven epic of this console generation.

Eurogamer - 10/10
At a time when blockbuster action games are sinking into a mire of desperate overproduction, shallow gameplay and broken narrative logic, The Last of Us is a deeply impressive demonstration of how it can and should be done. It starts out safe but ends brave; it has heart and grit, and it hangs together beautifully. And it's a real video game, too. An elegy for a dying world, The Last of Us is also a beacon of hope for its genre.

IGN - 10/10
PlayStation 3 isn’t only well-known for its number of exclusive games, but for the sheer number of quality exclusives. That’s what makes The Last of Us even more impressive, because not only does it join the ranks of Uncharted, Killzone, God of War, Infamous and more, but it bests them all. In short, Naughty Dog has crafted a game that impresses in virtually every way. The Last of Us is a true feat.

Its unrivaled presentation in particular sets the bar even higher than the Uncharted trilogy already did, and its writing, voice acting and layered gameplay combine to create what is very easily the game to beat for Game of the Year 2013.

Destructoid - 10/10
There is more to The Last of Us than just combat and "emotional" story tropes. To touch on its setpiece moments, to detail its beautiful changes in pace, would be to spoil too much. It cannot be said enough, however, that Naughty Dog's new best creation is complete, and when I say complete, I mean it to pay the highest of compliments. I do not want more from The Last of Us: I do not need more. As the last line was uttered and the credits ushered in the close, I was done. The Last of Us had achieved everything it needed to achieve in order to provide me with everything I wanted.

And it ended perfectly.

GamesRadar - 10/10
The Last of Us is the definitive statement on what the genre has achieved thus far. Made of wildly eclectic gameplay mechanics polished to a sheen, bound intelligently and movingly to one of the most affecting narratives in games, The Last of Us succeeds where so many pretenders have failed.

It combines DNA strands from across the genre, yet reworks and recontextualises them to become far more than the sum of its parts. Its storytelling is peerless, as affecting and multi-layered as it is grounded, underplayed and real. In terms of everything the modern action game has strived to be, The Last of Us is the full-stop at the end of the sentence, leaving no more to be said. Until next-gen. If this is our starting point for that, then the next five to ten years could be truly amazing.

TheSixthAxis - 10/10
Nobody doubted Naughty Dog’s technical expertise – and there’s no question that The Last Of Us pushes the aging PlayStation 3 hardware well beyond what we might expect of it in terms of visual fidelity – it’s in the game’s storytelling and scripting that the real surprises lay. Joel and Ellie’s story is a sprawling, often desperate struggle for survival against insurmountable odds and a series of increasing bad rolls of the dice, and it’s expertly told.

But there are moments of beauty in the tale, both physically and emotionally, between a mismatched duo that end up relying on each other far more than either thought they might. The bright moments are overwhelmingly powerfully so, the innocent ignorance of Ellie’s upbringing slotting perfectly between Joel’s dark, barbed decades of his own private hell, and those they meet on the way.

There’s one fleeting, momentary respite near the end of the tale as Ellie stares out onto a rich green field, Joel at her side. It’s quiet, poignant, delicate and shows an element of nature untouched by the disasters around it. A reminder that not all is bad, not all is lost, and, after everything that’s happened, it’s hard to fight back the tears. These things you can’t help but carry with you long after it’s all over, and few other games can have that kind of hook, that kind of reaction.

The Last Of Us does. Several times. Just be ready.

VideoGamer - 10/10
The Last of Us isn't just the PlayStation 3's swan song; it's the best exclusive on the console full stop.

CVG - 10/10
"The Last of Us is a remarkable achievement, and one of those rare games that you never want to end."

GameReactor - 10/10
This is a masterpiece: play it as soon as possible.

Machinima - 10/10
Overall, multiplayer is light on modes and it may not expand on the core story-driven experience, but it’s still a thoughtful addition to a superbly executed package.

PushSquare - 10/10
An assured, touching, and engrossing adventure, The Last of Us represents a watershed moment for the medium. The unlikely bond that blossoms between the title’s two lead characters is both heartrending and poignantly paced – but the release delivers much more than captivating cinematics. This is a meaty slice of survival action that masterfully depicts the horrors of life in a post-pandemic setting. The conclusion may feel a little hurried, and the multiplayer somewhat surplus to requirements, but this is still an essential tale of survival that will consume you quicker than a cloud of contaminated spores.

GiantBomb - 10/10
The Last of Us is not simply Uncharted with zombies, but it couldn't exist without Naughty Dog having made Uncharted first, either. It's a dark adventure, one rarely filled with laughs or joy. There are bitter pills to swallow along the way, and nothing is taken for granted, not even characters. People live, people die. Sometimes it's fair, sometimes it's not. It's still a zombie game, but a sobering one. Take a deep breath.

Cheat Code Central - 10/10
The Last of Us is one of the best games I have had the pleasure to play in my life. The graphics are gorgeous and believable; the soundtrack is pure audible gold for the ears; the story and actors deliver in a way that it should become industry standard. However, there is one thing The Last of Us does better than many games out there--it treats you like an *****. It doesn’t hold punches; it doesn’t try to hide away from hard issues; it is just what it is. You are not a stupid gamer, and Naughty Dog realizes this and therefore doesn’t treat you like one.

PSU - 9.5/10
A thrilling, cinematic, movie-like action adventure with the best videogame pairing ever conceived

تمامی نمرات :

Push Square
Eurogamer Sweden
Levelup
Game Revolution
Games.cz
The Digital Fix
Joystiq
Push Squar
TheSixthAxis
Telegraph
PlayStation LifeStyle
Guardian
Gameblog.fr
Eurogamer Spain
SpazioGames
Gamereactor Sweden
GamesRadar
Cheat Code Central
Playstation Official Magazine UK
VideoGamer
Edge Magazine
Eurogamer
IGN
Destructoid
Giant Bomb
The Digital Fix
Machinima
Digital Spy
Everyeye.it
Post Arcade (National Post)
Eurogamer Portugal
Eurogamer Italy
PSX Extreme
NZGamer
Vandal Online
3DJuego
Meristation
Multiplayer.it
Canadian Online Gamers
Gamer.nl
GamingTrend
PSX-Sense.nl
GamePlanet
LaPS3
InsideGamer.nl
JeuxActu
EGM
Game Informer
Playstation Universe
4players.de

XGN
The Escapist
GryOnline.pl
Metro GameCentral
IGN Italia
The Globe and Mail (Toronto)
games(TM)
GamesBeat
Gamer.no
Gamereactor Denmark
NowGamer
GameSpot
Toronto Sun
Polygon

آخرین ویرایش:
آهان یه چیزی رو هم یادم رفت اضافه کنم! الان متایه بازی بشه 12 خیلی توی ارزش بازی تغییری ایجاد میکنه یا بچه های اینجا کمتر ازش لذت میبرن؟

این چه جور جادوییه که چشم های همرو میبنده و مجبور میکنه بر علیه هرچیزی که خلاف نظرشون رو میده در بیان؟
گیم اسپات یه سری ایراد از بازی گرفته، که توی ویدئو هم هست. اینکه خیلی ایراداتش سخت گیرانه بوده یا حتی ممکنه مربوط فقط به یه بخش باشه هم درسته. ولی چرا هی حرف از اعتبار گیم اسپات میزنید؟ یعنی یه منتقد حق نداره حرف خودش رو بزنه حالا میخواد هرچقدرم بر علیه جو و نظر دیگران باشه؟

من هیچ نظری راجب بازی ندارم. خوشحالم که حتی یک تریلر هم از بازی ندیدم تا زمان بازی کردن لذت کامل ببرم بجای اینکه بتونم حدس بزنم نکات بازی رو. به میانگین بازی و نقد های بازی که فوق العاده اس احترام میذارم ولی به نظر منتقد گیم اسپات هم احترام میذارم حالا میخواد به بازی یک بده میخواد 10 بده. اصولا وقتی یه منتقد میگه بازی فوق العاده اس ولی یه سری ایراد داره ترول و یا روانی نیستش. داره دیدش رو میگه. هرچند گفتن اینا برای 2 هزار سال دیگه هم بی فایدس اینجا...

ببین برادر وقتی حرف از متای 96 میاد وسط و کلی نمره کامل از سایت های معتبر , وقتی یکی مثل Polygon و GS میان نمره کم میدن اون مجله یا سایت خودبخود میره زیر سوال , نظر منتقد هم قابل احترام نیست , چون با چهارتا حرکت عجیب از AI نمیان 2 نمره کم کنن , این منتقد گیم اسپات یحتمل مشکلش از یه جای دیگه ـست و زیاد ترسیده و خوشش نیومده
شما برو شاهکار های Tom Mc Shea رو ببین , به Golden Eye 007 Reloaded داده 8 :)) به Fable Journey داده 8 , یعنی واقعاً TLOU رو با اینا در یه سطحه ؟ من خودم Gamespot رو زیر سوال نمیبرم , اما این منتقد با این نمره شعور خودشو نشون داد

حالا این دوستمون Trunks قبلاً دیدم فن ناتی داگه , اما سایر دوستان خواهش میکنم فرصت طلبی نکن برای ترول , اونوقت خیلی چیزا زیر سوال میره

این چه جور جادوییه که چشم های همرو میبنده و مجبور میکنه بر علیه هرچیزی که خلاف نظرشون رو میده در بیان؟
گیم اسپات یه سری ایراد از بازی گرفته، که توی ویدئو هم هست. اینکه خیلی ایراداتش سخت گیرانه بوده یا حتی ممکنه مربوط فقط به یه بخش باشه هم درسته. ولی چرا هی حرف از اعتبار گیم اسپات میزنید؟ یعنی یه منتقد حق نداره حرف خودش رو بزنه حالا میخواد هرچقدرم بر علیه جو و نظر دیگران باشه؟

من هیچ نظری راجب بازی ندارم. خوشحالم که حتی یک تریلر هم از بازی ندیدم تا زمان بازی کردن لذت کامل ببرم بجای اینکه بتونم حدس بزنم نکات بازی رو. به میانگین بازی و نقد های بازی که فوق العاده اس احترام میذارم ولی به نظر منتقد گیم اسپات هم احترام میذارم حالا میخواد به بازی یک بده میخواد 10 بده. اصولا وقتی یه منتقد میگه بازی فوق العاده اس ولی یه سری ایراد داره ترول و یا روانی نیستش. داره دیدش رو میگه. هرچند گفتن اینا برای 2 هزار سال دیگه هم بی فایدس اینجا...
صحبت های شما فقط زمانی حالت منطقی به خودش می گیره که ما چند سال شناخت از شما نداشته باشیم و ندونیم که از نظر شما کلا سونی یه مشکلی داره و خلاصه مایکرو بهتره ! این صحبت های شما کلا در مورد خیلی از عنوان های دیگه سونی به کار برده شده ! هیچ عقل سلیمی نمی تونه قبول کنه ایراداتی در بازی وجود داره که 2 نمره از بازی کسر می کنه و تمامی سایت های معتبر دنیا اون رو ندیدن و همگی به بازی امتیاز کامل و 10 یا نهایتا 9.5 دادن . و فقط این گیم اسپات هست که این ایرادات رو دیده ! جادویی که چشم هارو می بنده کاملا رو شما اثر کرده و بدون در نظر گرفتن خیل عظیمی از 10 های سایت های معتبر علاقه بسیار زیادی به موشکافانه بررسی کردن امتیاز گیم اسپات دارید!

p.s : این موضوعی که در مورد احترام به نظر منتقد ها مطرح کردید خیلی امیدوار کننده بود . ولی ایا همیشه و همه جا صادقه ؟ تام چیک به عنوان یه منتقد حق اظهار نظر بر خلاف جو و نظر دیگران رو نداره که اینجا همه به بد ترین شکل ممکن بهش توهین می کنن ؟

آخرین ویرایش:
ببین برادر وقتی حرف از متای 96 میاد وسط و کلی نمره کامل از سایت های معتبر , وقتی یکی مثل Polygon و GS میان نمره کم میدن اون مجله یا سایت خودبخود میره زیر سوال , نظر منتقد هم قابل احترام نیست , چون با چهارتا حرکت عجیب از AI نمیان 2 نمره کم کنن , این منتقد گیم اسپات یحتمل مشکلش از یه جای دیگه ـست و زیاد ترسیده و خوشش نیومده
شما برو شاهکار های Tom Mc Shea رو ببین , به Golden Eye 007 Reloaded داده 8 :)) به Fable Journey داده 8 , یعنی واقعاً TLOU رو با اینا در یه سطحه ؟ من خودم Gamespot رو زیر سوال نمیبرم , اما این منتقد با این نمره شعور خودشو نشون داد

حالا این دوستمون Trunks قبلاً دیدم فن ناتی داگه , اما سایر دوستان خواهش میکنم فرصت طلبی نکن برای ترول , اونوقت خیلی چیزا زیر سوال میره

من تا ته این بحث و نظرم وایسمیدم چون کوچکترین ربطی به بازی نداره بلکه رفتار و برخورد یه سری از افراد توی این سایت هستش.
نظر منتقد در هر حالتی قابل احترامه. شمایی که Metacritic رو کردی پرچم، پس اون نظرهایی که اونا دادن برات مهمه وگرنه میگفتی به فلانم. 2 تا پست بالاتر گفتم. یه بازی نمره اش صفره و به اندازه خوبی هاش افزایش پیدا میکنه. نه اینکه نمره اش 10 باشه و به اندازه ایراداتش ازش کم شه.

انتظار هم TLOU بالاست. همین برای سخت گیری شدید کافیه و چیزی نیست که بخواد شرکتهای دیگه توش تاثیر بذاره. نمونه اش آنچارتد 3. این بازی شاید توی نکات گرافیکی از 2 بهتر بود اما 2 انقدر خوب بود که بعیده حتی ناتی داگ بتونه خط محدودیت هایی که با 2 شکوند رو بهش با هر بازی دیگه ای برسه.
منتقد با نمره ای شعور خودش رو نشون نمیده. مگه اینکه بیاد به بازی 1 و 2 بده و مثلا بگه گرافیک بازی بده. اون موقع میشه گفت weed کشیده قبل نوشتن بازی.

ضمنا برچسب نزنید من هیچ وقت نه فن کنسول بودم و نه فن شرکت خاصی که بخوام مثل یه سری از دوستان بخاطرش شر به پا کنم. اگه بخوام هم انتخاب کنم میرم سمت PSP و Atlus و اینا چون از شر و ور های این نسل به اندازه کافی حالم بهم میخوره.

نمره 8 نمره ای نیست که بشه ترول کرد. خواهشا این توهم توئطه رو حل کنید یه جوری. چون قائدتا کسی که نمره 8 رو بد میدونه و میخواد ترولش کنه از شرایط عقلی سالمی برخوردار نیست پس خواهشا خودتون دشمن تراشی نکنید.
صحبت های شما فقط زمانی حالت منطقی به خودش می گیره که ما چند سال شناخت از شما نداشته باشیم و ندونیم که از نظر شما کلا سونی یه مشکلی داره و خلاصه مایکرو بهتره ! این صحبت های شما کلا در مورد خیلی از عنوان های دیگه سونی به کار برده شده ! هیچ عقل سلیمی نمی تونه قبول کنه ایراداتی در بازی وجود داره که 2 نمره از بازی کسر می کنه و تمامی سایت های معتبر دنیا اون رو ندیدن و همگی به بازی امتیاز کامل و 10 یا نهایتا 9.5 دادن . و فقط این گیم اسپات هست که این ایرادات رو دیده ! جادویی که چشم هارو می بنده کاملا رو شما اثر کرده و بدون در نظر گرفتن خیل عظیمی از 10 های سایت های معتبر علاقه بسیار زیادی به موشکافانه بررسی کردن امتیاز گیم اسپات کردید !

p.s : این موضوعی که در مورد احترام به نظر منتقد ها مطرح کردید خیلی امیدوار کننده بود . ولی ایا همیشه و همه جا صادقه ؟ تام چیک به عنوان یه منتقد حق اظهار نظر بر خلاف جو و نظر دیگران رو نداره که اینجا همه به بد ترین شکل ممکن بهش توهین می کنن ؟
کسی که به من برچسب فن بوی بودن بزنه اصلا ارزش نگاه کردن به پستشم نیست چه برسه به جواب. ولی محض اطلاعات شما، قشنگ جان من 2 ساله که از اکس باکس استفاده نمیکنم و تنها کنسولی که بعضی مواقع استفاده میکنم PS3 هست. میتونی از War Has Change ( شایان بپرسی چون با اون فیفا زدم چندبار ) این انگ هاتون رو نگه دارید برای یه سری مثل خودتون که تنشون میخاره تا بخاطره چهارتا دستگاه بازی بیوفتن به جون هم.
Kiami جون لطف کن جوابی نده دوست عزیز چون جوابی از من نخواهی گرفت به دلیلی که گفتم :) موفق باشی.

این از اخلاقیات اقای منتقد :|

ntxyxcfr9zpumeggmba.png

در ضمن بعضی وقتا دیوونه بازیهای Gamespot رو به هیچ وجه نمیشه توجیه کرد .از نمره ای که به TLOU داده هم که بگذریم بازم قبلا یه سری حرکات دیوانه وار داشته این سایت .مثل نمره 7.5 که به the legend of zelda skyward sword داد .اون بازی هم دقیقا همین وضعیت Tlou رو داشت .همه سایت ها نمره کافی بهش داده بودن بعد یه دفعه Gamespot با نمره 7.5 پرید وسط . :| باور کن هرچقدر هم که تلاش کنید نمیشه این نمره رو توجیه کرد.

موضوع اینه که اعتماد به نفسیکه عده ای دارن ، حتی خود سونی و ND هم ندارن! هر سایت نسبت به سیاست های خودش نمره میده یعنی از دید اون منتقدی که نشسته نقد کرده امتیازشو داده حرفی هم از بد بودن بازی هیج جای گیم اسپات گفته نشده "فقط امتیاز خودشو داده"! یکی از مواردی که گیم اسپات رو نسبت به بقیه متمایز میکنه همین تحت تاثیر قرار نگرفتن نسبت به هایپ های پراکنده موجود در فضای نت و امتیازهای بقیه سایت ها و مجلات هستش که قرار نیست همه 10 یا 9 یا 8 به بالا بدن! عنوان TP هم که بود سایت هایی بودن که امتیاز کامل ندن چون همه مثل هم فکر نمیکنن،مثل هم سلیقه ندارن،مثل هم منطق و قدرت تشخیص و توانایی ندارن.اینجا تا یه چیزی میشه سری میپرن بهش که این سایت رشوه گرفته و چهارتا فن بوی منتقدش هستن! حرفهایی که این نسل در بازیسنتر مخصوصا به اوج خودش رسید مثلاً همین Edge که الان شده علامه دهر 9999بار مورد کوبیده شدن توسط اشخاص مشخص که "هرجا به نفعشون باشه همون،هرجا به نفعشون نباشه یه چیز دیگه ست" قرار گرفته ولی الان میبینیم که Edge بعنوان معتبرترین منتقد ازش یاد میکنن! یا اینکه بازیهایی مثل Geow:J با نمره ی 7.5 از GS یا Halo4 با نمراتی مثل 2 ! و زیر 8 توی متا واسش ثبت شده! ولی کسی حرف از زیر میزی نزد!‌ فقط اینا از قول جماعت تعداد نمری زیر 8ش بیشتره. . .عنوانی مثل Zelda با متای 9.9 بازم نظرات مثل هم نبوده که همه بخوان 10بدن! ما که در بازیسنتر آخر نفهمیدیم کیو باید حتماٌ قبول داشته باشیم کیو حتما نباید قبول داشته باشیم! ولی در اینجور موراد نمیدونم چرا همیشه باید همه مثل هم فکر کنن و دست به دست هم بدن تا متای بازی مورد علاقشون به 10 برسه!
هرچند بهرحال،TLoU نمره ی 8.5 داشته و 8 و 7.5 هم داشته.پس مشخصه که نظرات مثل هم نیست و اشکالاتی هم دیده شده.
ببین من نظرت رو تا حدودی می پذیرم ولی آیا این بازی با 007 , I Am Alive ,The GunsTringerو... قابل مقایسه هس ؟
دوصفحه قبل ، پست 1127 توضیح دادم که چی شد چطور شد که بازی 2-3سال پیش با الان مقایسه میشه!

Last edited by a moderator:
من تا ته این بحث و نظرم وایسمیدم چون کوچکترین ربطی به بازی نداره بلکه رفتار و برخورد یه سری از افراد توی این سایت هستش.
نظر منتقد در هر حالتی قابل احترامه. شمایی که Metacritic رو کردی پرچم، پس اون نظرهایی که اونا دادن برات مهمه وگرنه میگفتی به فلانم. 2 تا پست بالاتر گفتم. یه بازی نمره اش صفره و به اندازه خوبی هاش افزایش پیدا میکنه. نه اینکه نمره اش 10 باشه و به اندازه ایراداتش ازش کم شه.

انتظار هم TLOU بالاست. همین برای سخت گیری شدید کافیه و چیزی نیست که بخواد شرکتهای دیگه توش تاثیر بذاره. نمونه اش آنچارتد 3. این بازی شاید توی نکات گرافیکی از 2 بهتر بود اما 2 انقدر خوب بود که بعیده حتی ناتی داگ بتونه خط محدودیت هایی که با 2 شکوند رو بهش با هر بازی دیگه ای برسه.
منتقد با نمره ای شعور خودش رو نشون نمیده. مگه اینکه بیاد به بازی 1 و 2 بده و مثلا بگه گرافیک بازی بده. اون موقع میشه گفت weed کشیده قبل نوشتن بازی.

ضمنا برچسب نزنید من هیچ وقت نه فن کنسول بودم و نه فن شرکت خاصی که بخوام مثل یه سری از دوستان بخاطرش شر به پا کنم. اگه بخوام هم انتخاب کنم میرم سمت PSP و Atlus و اینا چون از شر و ور های این نسل به اندازه کافی حالم بهم میخوره.

نمره 8 نمره ای نیست که بشه ترول کرد. خواهشا این توهم توئطه رو حل کنید یه جوری. چون قائدتا کسی که نمره 8 رو بد میدونه و میخواد ترولش کنه از شرایط عقلی سالمی برخوردار نیست پس خواهشا خودتون دشمن تراشی نکنید.

خب معلومه متاکریتیک برای همه پرچمه , یه بازی با متای 50 با متای 96 کاملاً فرق میکنه , بحث لذت بردن از بازی هم نیست بگیم تاثیر داره , دیروز اینجا گفتم که بچه های اینجا کم و بیش بازی رو میگیرن و لذت میبرن و نمره ها فقط جنبه کل کل داره و تاثیری حداقل توی فروش داشته باشه

میدونی چرا شعور این منتقد با این نمره میره زیر سوال ؟ بخاطر این :

Goldeneye Reloaded Metascore : 72
Tom Mc Shea Score : 8

=======================
Fable The Journey Metascore : 61
Tom Mc Shea Score 8

=======================
The Last of Us Metascore : 96
Tom Mc Shea Score : 8 O.O
=======================

TLOU رو خیلی ها یکی از بهترین بازی های نسل , یا بهترین بازی نسل میدونن , تعداد این افراد هم کم نیست پس بهتره نظر اون 4 نفری که نمره کمتر از بقیه دادن رو ملاک قرار ندی

کسی که به من برچسب فن بوی بودن بزنه اصلا ارزش نگاه کردن به پستشم نیست چه برسه به جواب. ولی محض اطلاعات شما، قشنگ جان من 2 ساله که از اکس باکس استفاده نمیکنم و تنها کنسولی که بعضی مواقع استفاده میکنم PS3 هست. میتونی از War Has Change ( شایان بپرسی چون با اون فیفا زدم چندبار ) این انگ هاتون رو نگه دارید برای یه سری مثل خودتون که تنشون میخاره تا بخاطره چهارتا دستگاه بازی بیوفتن به جون هم.
Kiami جون لطف کن جوابی نده دوست عزیز چون جوابی از من نخواهی گرفت به دلیلی که گفتم :) موفق باشی.
چرا می خوای یه فیلم مسخره بازی کنی که جز خنده چیز دیگه ای به بار نمی یاره ؟ زیبا ! اینکه 2 ساله از 360 استفاده نمی کنی دلیل نمی شه کامنت های فوق العاده قشنگت در مورد طرفداریهات رو فراموش کنم . این صحبت هایی که مطرح کردی کاملا با حالت بچه گانه ای داره مطرح می شه که خیلی راحت می شه تشخیص داد از کجا داره اب می خوره . چه دلیلی باعث شده میانگین 96 درصد و اونهمه 10 سایت های معتبر سوژه بحث شما نباشه و طرفداری و احترام به 8 گیم اسپات بشه سوژه بحثتون ؟
حالا ترو خدا کامنت منو نقل قول کن و جواب بده !!

این دقیقا حرفی که شماها دوست دارین بزنین و همین الان دوستتون مطرح کردن :

یکی از مواردی که گیم اسپات رو نسبت به بقیه متمایز میکنه همین تحت تاثیر قرار نگرفتن نسبت به هایپ های پراکنده موجود در فضای نت و امتیازهای بقیه سایت ها و مجلات هستش که قرار نیست همه 10 یا 9 یا 8 به بالا بدن!

دقیقا حرف شماها اینه که گیم اسپات اسیر این عنوان overrated شده نشده و بقیه همه از روی جو نمره دادن . این فقط از همون قضیه فن بودن نشات می گیره و بساط خنده دیگران رو جور می کنه . یکی هم مثل تو میاد اینجا با صحبت های دلسوزانه و منطقی از گیم اسپات دفاع می کنه تا نهایتا به این چیزا برسه . مشکل شماها خیلی وسیع تر از این چیزاست و با ترول یه ip یا دو ip تموم نمی شه . بحث یک نسله !!

آخرین ویرایش:
خب معلومه متاکریتیک برای همه پرچمه , یه بازی با متای 50 با متای 96 کاملاً فرق میکنه , بحث لذت بردن از بازی هم نیست بگیم تاثیر داره , دیروز اینجا گفتم که بچه های اینجا کم و بیش بازی رو میگیرن و لذت میبرن و نمره ها فقط جنبه کل کل داره و تاثیری حداقل توی فروش داشته باشه

میدونی چرا شعور این منتقد با این نمره میره زیر سوال ؟ بخاطر این :

Goldeneye Reloaded Metascore : 72
Tom Mc Shea Score : 8

=======================
Fable The Journey Metascore : 61
Tom Mc Shea Score 8

=======================
The Last of Us Metascore : 96
Tom Mc Shea Score : 8 O.O
=======================

TLOU رو خیلی ها یکی از بهترین بازی های نسل , یا بهترین بازی نسل , تعداد این افراد هم کم نیست پس بهتره نظر اون 4 نفری که نمره کمتر از بقیه دادن رو ملاک قرار ندی

اون خط بولد شده کافیه تا معلوم شه همه این بحث ها بخاطر چیه. این بازی متای 12 هم بگیره من و شما میگیریم لذت میبرم. اون کسی هم که بخواد نمره 8 رو ترول کنه قطعا سالم نیست یا از بازی چیزی سرش نمیشه. این دیگه مشکل کسی نیست.

من هیچ وقت اون نمره رو ملاک قرار ندادم دوست عزیز. لطف کن پست هارو بخون چندبار. من گفتم دلایلش واسه نمره ای که داده واسه من منطقیه در حالی که متای بازی هم برای من قابل احترامه. مشکل من با این فرهنگ دشمن تراشی و توهم توطئه اینجا هست که منتظرن تا یه نمره یا خبری بر خلاف نظرشون بیاد بیرون و تا بریزن توی همچین تاپیک هایی که اتفاقا واسه عموم میتونه مفید باشه تا بازی کامنت های قشنگشون تاپیک رو خراب کنن.

فرق من و شما اینه که من اون نمره رو ملاک ندادم ولی میگم برای من منطقیه با توجه به نکاتی که گفتش. ولی شما فقط به یه عدد نگاه میکنید و صرفا فکر میکنید الان مثلا مایکرو پول داده بیاد یه همچین کاری کنه.

در مورد قابل احترام بودن هم اگه متاکریتیک پرچمه، یعنی نقدهای هر اثر براتون مهمه و قابل احترام. نه فقط اونایی که شما خوشتون اومده.

برای من که همیشه امتیاز گیم اسپات ملاک بوده نمره ی 8 حتما برازندش هست. چیزی که مشخه رویای زدن امتیاز uncharted دفن شد
الان مثلا روزه بعد گيم اسپات بگه شبه شما قبول ميكني!؟
اون همه امتياز كامل برازندش نيست اين 8 گيم اسپات برازندس!؟

برای من که همیشه امتیاز گیم اسپات ملاک بوده نمره ی 8 حتما برازندش هست. چیزی که مشخه رویای زدن امتیاز uncharted دفن شد
نکنه شما بازی رو تموم کردی که میگی 8 حتما برزندش هست بعد این همه نمره 10 و 9 این 8 رو زیر سوال نمی بره:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or