امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

Erik Kain منتقد سایت Forbes دیروز یه مطلبی راجب بازی نوشته و بیشتر از این اعصابش خورد بود که ناتی داگ بازیو براشون نفرستاده بود تا نقد کنن
خودش گفته بعد انتشار بازیو میگیره و نقد میکنه. بعید نیست یه نمره عجیب و غریب از طرف این سایت ببینیم

148237

چقدر کاور آرتش خوبه! خام‌اش رو میشه پیدا کرد؟
خامشو جایی ندیدم ولی میگردم اگه پیداش کردم میذارمش اینجا :D

یاهو دیگه نقد نمیکنه بازی ها رو؟ من یادمه برای بتمن ارکام سیتی ١١ از ١٠ داده بود :D بعد از اون ندیدم سایتی اینجوری نمره ای بده
این حرکت اولین بار با مجله‌ی PSM3 و نقد Uncharted 2 شکل گرفت؛ به حدی تحت تاثییر بازی قرار گرفتن که بهش امتیاز ۲۱ از ۲۰ دادن :دی

البته به‌صورت ضمنی سال ۲۰۰۸ هم بود، جایی که منتقد IGN تو نقد MGS4 گفته بود اگر امکانش بود به بازی ۱۱ از ۱۰ میدادم!

این حرکت اولین بار با مجله‌ی PSM3 و نقد Uncharted 2 شکل گرفت؛ به حدی تحت تاثییر بازی قرار گرفتن که بهش امتیاز ۲۱ از ۲۰ دادن :D

البته به‌صورت ضمنی سال ۲۰۰۸ هم بود، جایی که منتقد IGN تو نقد MGS4 گفته بود اگر امکانش بود به بازی ۱۱ از ۱۰ میدادم!

هی وای من، یازده سال گذشته... .
من دقیقا یادم میاد این نقد رو و واکنش بچه های فروم رو... .

این حرکت اولین بار با مجله‌ی PSM3 و نقد Uncharted 2 شکل گرفت؛ به حدی تحت تاثییر بازی قرار گرفتن که بهش امتیاز ۲۱ از ۲۰ دادن :D

دو بازی همچین نمره همه جوره حقشون بود.

troll-revenge-female-gamer-showing-message-his-mother-kallie-plagee-5db7eecd1e217__700.jpg

این همون منتقدیه که به بازی days gone داده بود 5 الان هم به last of us 2 داده 8 مشخصه یه مشکلی داره این خانوم. متاسفانه نمره خیلی توی فروش بازی تاثیر داره برعکس فیلم توی سینما ممکن یه استدیویی رونابود کنه مثل استدیوی Evolution Studios و این خوب نیست.

View attachment 148254

این همون منتقدیه که به بازی days gone داده بود 5 الان هم به last of us 2 داده 8 مشخصه یه مشکلی داره این خانوم. متاسفانه نمره خیلی توی فروش بازی تاثیر داره برعکس فیلم توی سینما ممکن یه استدیویی رونابود کنه مثل استدیوی Evolution Studios و این خوب نیست.
به نظر من این غربیا دیگه بیش از اندازه برابری و مساوات بین زنو مردو دارن اجراییش میکنن و یه جوریا از اونور بوم افتادن...شما هر کاری هم بکنی احساسات و خصوصیات اخلاقیه جنس مذکر و مونث رو نمیتونی تغییرش بدی و مشخصه بازی مثه dg وtlou یه بازیه زنونه نیس...یه مثال بارزش تو سینما فیلم گلادیاتور بود که خود ریدلی اسکات کارگردانه فیلم تو پشت صحنش میگفت این فیلمو کمتر خانومی میتونه تا انتها بشینه تماشا کنه و حوصلش سر نره و حرفش این بود که گلادیاتور یه فیلم کاملا مردونس...الانم شما نمیتونی یه مرد گولاخو پای انیمیشن باربی بشونی و بگی نقدش کن?همینطور که یه بازیه سرتاسر خشن و پر از خونریزیو نمیتونی بدی به یه خانوم نقدش کنه چون با خصوصیات اخلاقی و روحیات لطیفش سازگار نیس و همین میشه که الان شده و ۸ و ۵ و ۶ میاد تو نمرات بازیها?

آخرین ویرایش:
به نظر من این غربیا دیگه بیش از اندازه برابری و مساوات بین زنو مردو دارن اجراییش میکنن و یه جوریا از اونور بوم افتادن...شما هر کاری هم بکنی احساسات و خصوصیات اخلاقیه جنس مذکر و مونث رو نمیتونی تغییرش بدی و مشخصه بازی مثه dg وtlou یه بازیه زنونه نیس...یه مثال بارزش تو سینما فیلم گلادیاتور بود که خود ریدلی اسکات کارگردانه فیلم تو پشت صحنش میگفت این فیلمو کمتر خانومی میتونه تا انتها بشینه تماشا کنه و حوصلش سر نره و حرفش این بود که گلادیاتور یه فیلم کاملا مردونس...الانم شما نمیتونی یه مرد گولاخو پای انیمیشن باربی بشونی و بگی نقدش کن?همینطور که یه بازیه سرتاسر خشن و پر از خونریزیو نمیتونی بدی به یه خانوم نقدش کنه چون با خصوصیات اخلاقی و روحیات لطیفش سازگار نیس و همین میشه که الان شده و ۸ و ۵ و ۶ میاد تو نمرات بازیها?

من امشب بیشتر به قضیه نقد گیم‌اسپات دقت کردم.

نویسنده نقد گیم اسپات، نقد RDR2, Death Stranding, Days Gone, Wolfenstein 2, COD:BO 4, Destiny 2, SWJ: FO, DOOM Eternal هم با خودش بوده و امتیاز های اونا میشه گفت قابل قبول بوده و افراطی دیده نشده (منابع بسیار مهم و مشهور دیگه رو بخوایم ملاک بگیریم؛ مثلا EDGE هم به Days Gone پنج داد).

یادمه یه عده اون موقع هم میگفتن دم گیم اسپات گرم که عمق Death Stranding رو درک کرد و بهش 9 داد :D.

در واقع سناریو اکستریملی ضد خشونت بودن این خانم نویسنده و شیطنت سردبیر گیم‌اسپات برای دادن نقد به ایشون به نظرم مردوده... .
با توجه به متن نقدش اگه 9 میداد به نظرم همه چی اوکی بود.

حال نکرده با اتمسفر بازی؛ و البته باز هم تو کت خودم نمیره بخوای از بازی ای که از خشونت برای پرداخت بهترش بهره میبره، بگیم زیادی خشن!

ولی تیک ایت ایزی گایز :D، لذتشو ببرید بازی شاهکاره و این قضیه جزوی از خاصیت متا و جمع کردن نظرات مختلفه... .

آخرین ویرایش:
اینکه نقد اش مشکل داره، ارتباط خاصی با جنسیت اش نداره...شاید اصلا سلیقه اش چیزای لطیف باشه اصلا مشکل کسی اصلا این نیست.
مشکل اینجا بود علت نکته منفی که ذکر کرده بود، مضحک بود.
ایشون اصلا بازی گوگولی یعنی پوکمون هم نقد کردن و یکی از بدترین نقد های دهه رو که تا به امروز Meme و مورد خنده است, انجام داده.:D

در ضمن صلاحیت برای نقد رو جنسیت شخص تعریف نمیکنه، این کیفیت و تسلط شخص هست که این رو تعیین میکنه.

آخرین ویرایش:
اینکه نقد اش مشکل داره، ارتباط خاصی با جنسیت اش نداره...شاید اصلا سلیقه اش چیزای لطیف باشه اصلا مشکل کسی اصلا این نیست.
مشکل اینجا بود علت نکته منفی که ذکر کرده بود، مضحک بود.
ایشون اصلا بازی گوگولی یعنی پوکمون هم نقد کردن و یکی از بدترین نقد های دهه رو که تا به امروز Meme و مورد خنده است.:D

در ضمن صلاحیت برای نقد رو جنسیت شخص تعریف نمیکنه، این کیفیت و تسلط شخص هست که این رو تعیین میکنه.
دوست عزیز بحث من اصلا بحث جنسیت نیس چون تو قرن ۲۱ این بحث خیلی خنده داره صحبت من چیز دیگس که اگه با دقت بخونین پستمو متوجه میشین...من نمیگم یه دختر نمیتونه گیمر باشه و نقد کنه بلکه گفتم این نمونه بازیهارو اگه یه ادم با روحیه متعادل تر نقد و بررسی کنه مطمعنا میتونه دقیق تر تمام جوانب بازیو بازگو کنه...به هر حال ایشونم نمره ۸ داده به تلو که نمره پایینی نیس ولی به نظر من خشونت بیش از حد بازی رو نقدش بی تاثیر نبوده?

یه جوری سرورهای سونی برای TLOUPII مورد حمله قرار گرفتن که از جمعه تا الان فقط ۲-۳ گیگ گرفتم . این حجم از ضعف در سرعت دانلود رو تا حالا سابقه نداشتم . چه خبرتونه ؟؟ چهههه خبرتونه ؟!
:D
امروز هم تموم بشه میمونه ۲ روز وقت که به شدت استرسی شده الان این مساله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or