امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

یه ضربه به پروفایل من بزنی متوجه میشی که سنم قد میده یا نه
پیر مرد ما هم gow رو خوردیم و پس دادیم
کسی نیست که خاطره نداشته باشه
ولی بحث بحثه ناتی داگه که با استودیوی خفنی مثل راک استار مقایسه میشه.
سانتا روی سر من جا داره ولی خب من هیچوقت از حقیقت فرار نکردم...
این اختلاف نظر کاملا طبیعی هست موفق باشید

• Like
Reactions: amir code
این اختلاف نظر کاملا طبیعی هست موفق باشید
اون که صد در صد
بدبختی اینجاست که حرف شما طبیعی نیست
اگه از نظر طرفداری یه ip بگی که من حرفی ندارم
مثلا شما gow رو با کل ip های ناتی داگ عوض نمیکنی.دمتم گرم ولی وقتی بحث عملکرد میاد وسط باید دستمال سفید رو بالا سرمون نگه داریم...منظورم از حقیقت این موضوع بود
راجعبه کلوپ هم اگه حساب کنیم وینینگ الون از همشون سرتر بود....پس کونامی از ناتی و سانتا بالاتره
فداتشم معیارتو عوض کن

امد روی Safe bet ما @Nima میشه یک پیشنهادی بدم ؟

به جای اینکه بازی دیگه بدی یک نسخه از همین بازی بین کسایی که بدون مسخره بازی در نظر سنجی شرکت کردن و بازی ندارن و نتونستن تهیه کنن یک نسخه بازی اگه میتونی هدیه بده من به شخصه اینجوری به نظرم بهتر باشه .:D

از اول مشخص بود که با تمام مسخره بازی های که وجود داره خیلی ها در کنار بازی برای اینکه خودشون مطرح کنن امتیاز پایین میدن نمونش کسی که بازی انجام نداده امتیاز داده برای همینه همیشه نظر کلی برام مهمتر تا نظر افراد مخصوصا نظر اینهای که اسم خودشون گزاشتن منتقد اما از انتقاد 2% حالیشون نیست رویه فراستی خودمون در پیش گرفتن فقط همچی میکوبه که بگه .... .

جالبه حتی تو نظرسنجی های پیج های غیر گیمی خارجی اینستاگرمی!!! هم بازی نظرات منفی داره میگیره :)):)):))...کی به شما گفت اصن TLoU بازی کنید؟؟؟ حتما موزیکش وقتی فراتر از قشر گیمر ها بولد شد، شدن سینه چاک TLoU...چرا مارول اینا رو از هر چی فیلم و بازیه سیر نمیکنه که همه جا دنبال اونجور موارد بگردن؟! حداقل بازی نباید دیگه از بعضی منتقد ها هم میخورد... .

من نظراتم تو تاپیک هست، نمره گیم‌اسپات که اومد گفتم بالاخره تو متا همچین تفاوت نظر هایی هست و طبیعیه و منتقد نظرشو گفته...اما این قضیه به عنوان موج به هیچ وجه قابل قبول نیست و همون جور که گفتم برای آینده گیمینگ هم چنین مسئله ای خوب نیست.

امیدوارم اگه Part III ای در کاره، هر چی جسارت هست رو غلیظ تر کنه تا همیشه تو صنعت مالتی مدیا به عنوان نمونه سری ای که شبه‌فن‌سرویس!!! نبود ازش یاد شه.

Brutality May be too much for some players !!!

آقاااااا بازی ESRB Rating داره ! وقتی برای محتوای یک بازی ذکر شده " Bood & Gore " و " Intense Violence " اون Some Players غلط میکنن طرفش میرن که براشون Too Much بشه !!
به نظرم متاکریتیک بد نیست بعضی مواقع سایتها رو پایش کنه و اونهایی که زرد هستن رو از لیست حذف کنه.اینطوری هم سایتهای در پیت جرات نمی کنن هر امتیاز دری وری برای یه بازی مثل لست 2 ثبت کنن.البته هر کسی آزاده هر جور که می خواد امتیاز بده اما باید به هر حال یه چهارچوب و استانداری هم باشه که همه ازش طبعیت کنن و اگر این استاندارد وجود نداره باید توسط سایت متا ایجاد بشه.
از نظر من این وسط صرفا سایت متا مقصره نه سایتهای تازه تاسیس که برای جذب کاربر دارن اینطوری دستاورد بهترینهای صنعت رو نابود می کنن.

آقاااااا بازی ESRB Rating داره ! وقتی برای محتوای یک بازی ذکر شده " Bood & Gore " و " Intense Violence " اون Some Players غلط میکنن طرفش میرن که براشون Too Much بشه !!
از این به بعد یادم باشه اگه زنده بودم و خواستم نقدی روی یه بازی در سبک پلتفرمر فانتزی داشته باشم به اولین چیزی که برم گیر بدم طنز مایه درونی این بازی ها و فان بودنشونه .

نمره من به باب اسنفجی و دوستان 0 . بازی چه معنی داره طنز داشته باشه . من رو اذیت میکنه . باب اسنفجی باید پاتریک رو از وسط دو نیم میکرد و خشونت بازی باید بیشتر باشه . خون . باید خون ببینم . اصلا پاتریک چرا انقدر خنگ و گیج هستش ؟ چه معنی داره شخصیت های بازی انقدر پوچ و تو خالی باشن ؟!

کرش بعدی هم که داره میاد به این سرنوشت دچار خواهد شد ..

بازی فورتزای بعدی هم که منتشر شد اخمخ های بیشعور بیخود میکنن رانندگی میکنن ! اصلا چه معنی داره فورتزا رانندگی کنن ؟! :Ranting: مگه شتر و اسب چه ایرادی داره ؟ تازه بازیش مسابقات فوتبال چرا نداره ؟! اصلا چرا تو فورتزا NPC نیست و نمیشه از ماشین پیاده شد و رفت پیاده روی و شکار حیوانات ؟! :Ranting:

پس فورتزا هم ازش 9 نمره کم میشه و به خاطر گرافیک بالاش حالا به خاطر گل روی دوستان نمره 1 را میدهم !!

دیگه دوستان شرمنده سطح پست در همین حده . آدم چیزایی میبینه در این صنعت گیم که ..............

آخرین ویرایش:

خشونت فانتزی ویدیوگیم با خشونتی که لست ۲ تلاش در نشون دادنش داره متفاوت هست. خشونت بازیایی مثل MK کاملا فانتزی و ویدیوگیمی هستند در حالی که نیل دراکمن می‌گوید میخواهد خشونت واقعی را در اثرش نشان بدهد و در ظاهر این کار هم باید موفق بوده است. با این وجود اگر کمی موشکافی کنیم این صحبت چیزی جز بلوف نیست چون الی هم در تلو ۲ براحتی آدم میکشد و هیچوقت فشارهای عصبی و عذاب وجدان یک قاتل را احساس نمیکند.تنها چیزی که شبیه‌سازی شده فقط انیمیشن‌ها و ظاهر قتل است! پیشنهاد میدم ویدیو جیم استرلینگ در رابطه با خشونت که چند هفته پیش گذشت را ببینید.

خشونت فانتزی ویدیوگیم با خشونتی که لست ۲ تلاش در نشون دادنش داره متفاوت هست. خشونت بازیایی مثل MK کاملا فانتزی و ویدیوگیمی هستند در حالی که نیل دراکمن می‌گوید میخواهد خشونت واقعی را در اثرش نشان بدهد و در ظاهر این کار هم باید موفق بوده است. با این وجود اگر کمی موشکافی کنیم این صحبت چیزی جز بلوف نیست چون الی هم در تلو ۲ براحتی آدم میکشد و هیچوقت فشارهای عصبی و عذاب وجدان یک قاتل را احساس نمیکند.تنها چیزی که شبیه‌سازی شده فقط انیمیشن‌ها و ظاهر قتل است! پیشنهاد میدم ویدیو جیم استرلینگ در رابطه با خشونت که چند هفته پیش گذشت را ببینید.
اینی که میگی رو که اصلا موافق نیستم ، جدا از این مگه طرف نوع خشونت رو نقد کرده که میگی این فانتزیه اون فانتزی نیست ؟!! داره میگه Brutality May be too much for some players ، خیلی واضحه ! هیچ ربطی به قصه هایی که شما تعریف میکنی نداره ، حتی اگه 1 هزارم درصد درست بگی .
ضمنا برو بشین بازی کن که خودت حس خشونت رو تجربه کنی ، که جیم استرلینگ و .... برات حکم مرجع تقلید پیدا نکنن . منم میتونم 100 تا نقد میارم برات که عکس این حرفا رو میزنن .

بازی رده سنی میخوره اگه بازی خشونتش برای بعضی ها زیاده دلیل بر نکته منفی بودن نیست بلکه اون بازی برای افرادی مناسب نیست خوب این دیگه نکته منفی نیست قرار نیست همه بازی ها برای بچه ها ساخته بشه یا بازی برای همه باشه همون نسخه اول هم برای خیلی ها دارک بود وقتی یک بازی برای من که 32 سالمه میاد این همه احساس به قشنگی نشون میده از احساس پشیمانی گرفته تا نفرت تا ... جوری که خودت با تمام وجودت این احساس ها رو تجربه میکنی به نظر نه تنها زیاد نیست بلکه واقعا خوبه اگه من هرجایی احساس کردم این بازی مناسب من نیست بازی نمیکنم دلیل نداره همه همه بازی رو انجام بدن یا بدردشون بخوره یا بخوان درک کنن .

چقدر اینکه یکی بره دو خط از منفی ترین نقد بازی بیاره ، برام آشناست ... :D:-?
..............‌..

به نظرم متا باید یه سیستم ارزش یابی نقد بزاره ، یعنی یه تیم از منتقدین داشته باشه خودشون بازی ها رو بررسی کنن به یه اجماع سر محتوا و کیفیت بازی برسن ، بعد نقد ها رو بر اساس اون بررسی کنن

مثلا به خود منتقد اعلام کنند نقد شما اطلاعت غلط از بازی میده ، مثلا شما در نقدتون غرض ورزی کردید یا در مواردی اغراق کرده ..‌. حالا یا نقد اصلاح شه، یا ثبت نشه

چقدر اینکه یکی بره دو خط از منفی ترین نقد بازی بیاره ، برام آشناست ... :D:-?
..............‌..

به نظرم متا باید یه سیستم ارزش یابی نقد بزاره ، یعنی یه تیم از منتقدین داشته باشه خودشون بازی ها رو بررسی کنن به یه اجماع سر محتوا و کیفیت بازی برسن ، بعد نقد ها رو بر اساس اون بررسی کنن

مثلا به خود منتقد اعلام کنند نقد شما اطلاعت غلط از بازی میده ، مثلا شما در نقدتون غرض ورزی کردید یا در مواردی اغراق کرده ..‌. حالا یا نقد اصلاح شه، یا ثبت نشه
به خاطر یه دستمال قیصریه رو آتیش نمی زنن!
برخوردهای متناقض، سلیقه‌ای و حتی غیرمنطقی منتقدین توی همه‌ی مدیاها و شاخه های محصولات فرهنگی و هنری هست. چه آثار مکتوب چه موسیقی و چه سینما و بازی‌ها.
یعنی از بین ۱۰۶ تا نقد رسمی مثلا ۱۰ درصدشون حق ندارن به هر دلیلی از بازی خوششون نیاد؟ الان بازی با میانگین درخشان ۹۴ اینقدر مورد ظلم قرار گرفته واقعا که شما پیشنهاد می دین رویه‌ی سایت مرجعی مثل متاکریتیک برای چندتا نمره‌ی ۷ و ۸ عوض بشه و منتقدها رو سانسور کنند و ازشون تعهد کتبی بگیرن که حق ندارن خلاف اکثریت حرف بزنن؟

به خاطر یه دستمال قیصریه رو آتیش نمی زنن!
برخوردهای متناقض، سلیقه‌ای و حتی غیرمنطقی منتقدین توی همه‌ی مدیاها و شاخه های محصولات فرهنگی و هنری هست. چه آثار مکتوب چه موسیقی و چه سینما و بازی‌ها.
یعنی از بین ۱۰۶ تا نقد رسمی مثلا ۱۰ درصدشون حق ندارن به هر دلیلی از بازی خوششون نیاد؟ الان بازی با میانگین درخشان ۹۴ اینقدر مورد ظلم قرار گرفته واقعا که شما پیشنهاد می دین رویه‌ی سایت مرجعی مثل متاکریتیک برای چندتا نمره‌ی ۷ و ۸ عوض بشه و منتقدها رو سانسور کنند و ازشون تعهد کتبی بگیرن که حق ندارن خلاف اکثریت حرف بزنن؟
من اتفاقا برای بازی های میگم که به خاطر همین چند تا نقد متاشون به شدت کشید پایین و کاملا تو حاشیه رفتن و دیده نشدن ، نه تلو ...

نقدی که بشه ازش ایراد عینی آورد نقد نیست ، انشناست...
نقدی که صرفا وجود یه سری محتویات براش ایراده نه دلیل برای خوبی و بدیشون ، این بقاله نه نقاد و جالب تر میشه که به جز گیم اسپات که به روحیات منتقدشم مربوط میشد ، اکثر اونایی که این جور ایراد ها به بازی وارد کردن تازه واردن،،، که یا ضعف و ناتوانیشون در این حرفه رو نشون میده ،، یا اینکه دنبال یه شبه ره صد ساله رفتن هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or