امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

دقیقا من توییتر دو تا از منتقداشو دیدم، دوتاشون پارت ۲ کوبیده بودن ، یعنی قشنگ با تریلی از رو بازی رد شده بودن :D اینم با این سابقه درخشانش بعید نیست عین همونا باشه. کلا روانین :D
من پادکستشون رو گوش دادم (البته منتقد اصلی توشون نبود) یعنی طرف به دکمه jump هم که اصلا در نسخه اول وجود نداشت گیر داده بود !! جالبه که اولین گیرش همین بود یعنی اون جامپی که مدنظر ایشون بوده احتمالا اینه که در همچین ژانری بشه مثل سوپر ماریو از تمام موانع بازی پرید :) به دارک بودن بازی هم گیر داده بود مخصوصا چون سال 2020 کلی اتفاقات بد افتاده !! فقط گرافیک رو گفت فوق العادست و بهترینه که اونم اینجا میکوبن یعنی ما بدترش هم اینجا زیاد داریم :D راضی دارم یکی بیاد داستانو بکوبه بگه خوشم نیومد 2 بده ولی این مزخرفاتو نگه . آخرین باری که پادکست اینا رو شنیدم سر GOW بود که مغزم کاملا ارور داد ! تازه مثلا اون نقد رو نرمال ترینشون نوشته بود که باز پایین ترین نمره بازی شد .
یه سری موجود در این سایت جمع کردن که وظیفشون اینه که از همه چی بدشون بیاد و ایراد بگیرن مخصوصا بازی هایی که بهتر هستن رو باید بیشتر بدشون بیاد :D کلا عضو gamecritics بخوای بشی باید این مشخصات رو پاس کنی
متا تهش 94 میشه یا 95 میمونه دیگه ... با این اتفاقات اخیر که بعد از ریلیز بازی هم تمومی نداره و همچنان جو منفی دارن درست میکنن تا اینجاش هم شاهکار کرده این نمراتو گرفته

آخرین ویرایش:
الماس ۲۴ قیراطی ناتی‌داگ بر تاج پادشاهی پلی‌استیشن | نقد و بررسی The Last of Us: Part II | گیمفا

چه از بازی راضی هستین و چه متنفر، فقط یه لحظه تیتر اینو نگاه کنید. فقط یه لحظه یه نگاه سر سری به متن بندازید. من شک دارم چه لاور چه هیتر، بتونه 2 خط از این متن تهوع آور رو بخونه. طرف 3/4 متنش رو گذاشته جهت مبارزه با هیترهای خیالی و جمله هایی که خوندنشون منجر به سوزش چشم و اسهال میشه. دقت کنین این متنِ یه نقده! طرف فکر کرده میدون جنگه. جدی جدی بیزار شدم از نوشتن و خوندن:-&
این معنای واقعی سرطانه، چی بود واقعا خوندم :|

من منتظر video game donkey ام ببینم چی میگه اینبار. برای بازی قبلی که خیلی ایراد گرفته بود از نردبون جابجا کردنش ببینم اینجا چی میگه
نیل خودش 5 ساعت پیش دانکی رو ریپلای کرده،‌ فک کنم خبر نداره موقع نقد اش بازی اش رو سوراخ سوراخ میکنه، حداقل داستان که اصلا تضمینی هست‌:))

• Like
Reactions: moxA.J
الماس ۲۴ قیراطی ناتی‌داگ بر تاج پادشاهی پلی‌استیشن | نقد و بررسی The Last of Us: Part II | گیمفا

چه از بازی راضی هستین و چه متنفر، فقط یه لحظه تیتر اینو نگاه کنید. فقط یه لحظه یه نگاه سر سری به متن بندازید. من شک دارم چه لاور چه هیتر، بتونه 2 خط از این متن تهوع آور رو بخونه. طرف 3/4 متنش رو گذاشته جهت مبارزه با هیترهای خیالی و جمله هایی که خوندنشون منجر به سوزش چشم و اسهال میشه. دقت کنین این متنِ یه نقده! طرف فکر کرده میدون جنگه. جدی جدی بیزار شدم از نوشتن و خوندن:-&

149956

گزیده ای از این نقد زیبا.

اخه به نمره ی متا نیس. دث استرندینگ اصلا و ابدا این متا حقش نبوده و نیس و صرفا به خاطر اسم کوجیما این متا رو اورده. باید به متن و محتوای نقدش دقت کرد تا ببینیم چه ایرادایی گرفته. من دقیقا به این بازیایی که اون بهش این نمره ها رو داده, منم همین نمره هارو میدادم دقیقا . به نظرم به لست زیر ۹ نمیده.
منم برعکس بچه ها امیدوارم چون به لفت بیهایند هم ۱۰ داده ، نکته جالب اینه که شیوه کارگردانی لفت بیهایند و لست ۲ عین همه ...

ولی خب این سایت سر بازیهای بزرگ به کیفیت اثر کاری نداره ، به افزایش ویو سایتش فکر می‌کنه .... همین طوری ۲۰ سال دوم آوردن ...

۶.۵ به گاد او وارم حقش بود ، یا ۶ به هورایزن زرو داون ؟؟؟

من امیدوارم حداقل با یه ۸ از اینا رد کنیم ، اسلانت و تام چیک ضریب بالای اینها رو ندارن

چرا به این سایت سر می زنی خوب؟ جدی من ازت انتظار نداشتم این سایت رو باز کنی :D

من فقط تیتر رو خوندم، به نظرم همین تیتر حتی فن های بازی رو هم گرفتار اسهال میکنه! وقتی یه بچه عقل به شدت تحت تاثیر حواشی یه رسانه ... در اختیارش باشه میشه این اسهال!

به نظرم منتقد اونیه که تحت تاثیر حواشی قراره نمیگیره! این نقدی که گذاشتی که هیچی ول معطله، ولی نقد با کیفیت هم اگر تحت تاثیر حواشی نوشته بشه اسهاله! فرقی نمیکنه از این ور بوم بیوفته یا از اون طرف! یکی ممکنه یه بازی 10 بده یکی 5، فرقی نمیکنه اصلا خوبی نقدی که تحت تاثیر مسائل فرعی نوشته شده باشه اینه که مخاطب میتونه متوجه بشه!

نیل خودش 5 ساعت پیش دانکی رو ریپلای کرده،‌ فک کنم خبر نداره موقع نقد اش بازی اش رو سوراخ سوراخ میکنه، حداقل داستان که اصلا تضمینی هست‌:))
اره دیدم اتفاقا کلیپش هم خوب بود ولی بهش میخوره یهو بیاد یه ۳ بده به بازی احتمالا چندتا باگ نادر هم نشون میده قشنگ با خاک یکسان میکنه :D

• Like
Reactions: Arima Kishou

وقتی نقد کردن بلد نباشی و در جایگاه منتقد قرار بگیری میشه همین دیگه. این تهش میتونست یه دلنوشته باشه تو یکی از فروم‌ها. برای تعریف و تمجید از بازی و ستایش کردنش واقعا نیاز به این جملات قصار و قصیده‌های تهوع آور نیستش. ماشالا اینقدرم طولانی نوشته آدم جرعت نمیکنه حتی به فکر خوندنش بیفته. از همینجا میشه فهمید چقدر بی‌محتواس نقدش.
حالا خودت کامل نشستی خوندیش؟ :D

Last edited by a moderator:
چرا به این سایت سر می زنی خوب؟ جدی من ازت انتظار نداشتم این سایت رو باز کنی :D

من فقط تیتر رو خوندم، به نظرم همین تیتر حتی فن های بازی رو هم گرفتار اسهال میکنه! وقتی یه بچه عقل به شدت تحت تاثیر حواشی یه رسانه ... در اختیارش باشه میشه این اسهال!

به نظرم منتقد اونیه که تحت تاثیر حواشی قراره نمیگیره! این نقدی که گذاشتی که هیچی ول معطله، ولی نقد با کیفیت هم اگر تحت تاثیر حواشی نوشته بشه اسهاله! فرقی نمیکنه از این ور بوم بیوفته یا از اون طرف! یکی ممکنه یه بازی 10 بده یکی 5، فرقی نمیکنه اصلا خوبی نقدی که تحت تاثیر مسائل فرعی نوشته شده باشه اینه که مخاطب میتونه متوجه بشه!
توی گروه یکی از بچه ها فرستاد. وگرنه من اصلا به ذهنم خطور هم نمیکنه از اونطرف رد بشم:D فکر کنم این اولین باره که به این سایت سر زدم و آخرین بارم هم بود:D

فقط اینجا:

photo_2020-06-23_13-33-53.jpg

"دراکمن اینا":)) انگار پسر خاله-ش هست:))
نه والا. یکی از بچه ها یه پاراگراف ازش رو فرستاد و از زندگیم بیزار شدم. به مولا قسم اگر کامل خونده بودمش، از بازیسنتر لاگ اوت میکردم و میرفتم یه گوشه با خفت و خواری میمردم:D ولی دمش گرم بساط خنده رو فراهم کرد. از این جهت ازش بسیار سپاس گذارم:D

پ.ن: از پشت صحنه میگن طرف سردبیر هم هست:)) یکی کیبوردش رو تو سرم خُرد کنه:))

توی گروه یکی از بچه ها فرستاد. وگرنه من اصلا به ذهنم خطور هم نمیکنه از اونطرف رد بشم:D فکر کنم این اولین باره که به این سایت سر زدم و آخرین بارم هم بود:D

فقط اینجا:

View attachment 149960

"دراکمن اینا":)) انگار پسر خاله-ش هست:))

نه والا. یکی از بچه ها یه پاراگراف ازش رو فرستاد و از زندگیم بیزار شدم. به مولا قسم اگر کامل خونده بودمش، از بازیسنتر لاگ اوت میکردم و میرفتم یه گوشه با خفت و خواری میمردم:D ولی دمش گرم بساط خنده رو فراهم کرد. از این جهت ازش بسیار سپاس گذارم:D
بلاخره کودکان 10 الی 11 سال هم یه منتقد می خوان که به زبونی حرف یزنه که اونا بفهمن. منتها بدیش اینه که بازی برای سنشون مناسب نیست

اره دیدم اتفاقا کلیپش هم خوب بود ولی بهش میخوره یهو بیاد یه ۳ بده به بازی احتمالا چندتا باگ نادر هم نشون میده قشنگ با خاک یکسان میکنه :D
جیم استرلینگ دیروز هم زد منتقدا رو مسخره کرد که به بازی نمره بالا دادن، هم نیل و کوری رو، اخرشم به داستان بازی کلی تیکه انداخت:دی
البته دیگه خیلی سری شرایر در اومده بود:|

حالا انگری جو به بازی 6 بده من تعجب نمیکنم، توی استریم های بازی فحش نبود که به دراکمن نداده باشه، خیلی توپ اش پر بود.
یکجاش بهش کند ذهن میگفت:))

• Like
Reactions: moxA.J
وقتی نقد کردن بلد نباشی و در جایگاه منتقد قرار بگیری میشه همین دیگه. این تهش میتونست یه دلنوشته باشه تو یکی از فروم‌ها. برای تعریف و تمجید از بازی و ستایش کردنش واقعا نیاز به این جملات قصار و قصیده‌های تهوع آور نیستش. ماشالا اینقدرم طولانی نوشته آدم جرعت نمیکنه حتی به فکر خوندنش بیفته. از همینجا میشه فهمید چقدر بی‌محتواس نقدش.
Unpopular opinion : اتفاقا من برعکس از نقدای این بابا بدم نمیاد به نظرم به نظرم واقعا تجربه ای گه خودش از بازی را داشته رو میگه و تحت تاثیر متا و جریان تنفر از بازی های یوبیسافتو این داستانا قرار نمی گیره ولی خب نقداش کلا محاوره ایه و خیلی خودمونی که خب این ضعف واسش :D

ولی در کل به نظرم بین کاربرای سایت "ز" خیلی عتیقه های بیشتری پیدا میشه، یارو دو هفته قبل ریلیز یه اسپویلر خفن راجع به یکی از کاراکترای کلیدی یازی لو داده بود تازه بعدشم حق به جانب می گفت نه کامنت من کجاش اسپویل داره تو خودتی زدی به کوچه علی چپ!:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or