امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

بازی کلا چند ساعته لانچ شده. یکی نیست به هیترهای محترم بگه یک روز صبر کنید حداقل برای رد گم کنی بگیم بازی رو انجام دادید بعد حمله کنید متاکریتیک! کالاودیوتی که نیست بگیم تو 4 ساعت تمومش کردین:)) یا طرف حالا حتما رفته یک ویدئو دیده یک اتفاقی که احتمالا به مزاق فن‌ها خوش نمیاد توی بازی میوفته فکر میکنه مثلا وای داستان گند زده چرا اینجوری شده نیل خراب کرده و... انگار مثلا همیشه باید همه چیز گل و بلبل پیش بره تا ملت راضی باشن. من که یکی از اتفاق‌های مهم داستان برام لیک شد همون اول ولی واقعا خوشحالم نیل جسارت اینو داشته که همچین کاری بکنه. 30 ساعت گیم‌پلی داره باید بازی کنیم ببینیم راوایت چجوری پیش میره اون اتفاق‌ها چجوری زمینه‌چینی میشن و...
بازی که از دیروز توی نیوزلند و غیره عرضه شد و یکی 17 ساعته استریم اش و تموم صبح تمومش کرده بود.:دی

لعنتی دقیقا همون چیزی که فکر میکرد شد.
قشنگ زده بود به خال:))
ایول همینو میخواستم ، خودمو تیکه پاره کردم اینجا و گفتم که اقا ایشون هدفش چیزی جز دیده شدن نیست و چه چیزی بالاتر و بهتر از چسبیدن به طناب بزرگترین ای پی سونی .
حالا باز بگید ایشون هیتر نیست :))

بازی که از دیروز توی نیوزلند و غیره عرضه شد و یکی 17 ساعته استریم اش و تموم صبح تمومش کرده بود.:D
ریلیز جهانی رو دارم میگم. چی میگی اخوی:D!

ایول همینو میخواستم ، خودمو تیکه پاره کردم اینجا و کفتم که اقا ایشون هدفش چیزی جز دیده شدن نیست و چه چیزی بالاتر و بهتر از چسبیدن به طناب بزرگترین ای پی سونی .
حالا باز بگید ایشون هیتر نیست :))
هیتر که نیست مسلما چون بهترین بازی نسل به‌نظرش GoW 2018 هست ولی خب خوب حرکتی زد برای جلب توجه سر یکی یا شاید هم پر حاشیه‌ترین بازی تاریخ. تو خواب هم نمیدید یکی از ویدئوهای نقدش میلیونی بازدید بخوره که به لطف PartII تونست:))

هیتر که نیست مسلما چون بهترین بازی نسل به‌نظرش GoW 2018 هست ولی خب خوب حرکتی زد برای جلب توجه سر یکی یا شاید هم پر حاشیه‌ترین بازی تاریخ. تو خواب هم نمیدید یکی از ویدئوهای نقدش میلیونی بازدید بخوره که به لطف PartII تونست:))
منظورم سر این بازیه امین، رفتارش کاملا مشخصه .‌دیگه جای هیچ حرفی باقی نمیذاره :D

• Like
Reactions: The End Of Ps
یارو قبل ریلیز بازی گفته این بازی شکاف گنده بین پلیر ها و منتقدهاش داره

بعدش موقع ریلیز یه شات از یوزر اسکور گذاشته گفته "دیدید گفتم!"

و حالا تبدیل شده به عقده ای?
من که یخورده یه طور دیگه فکر می کنم و عقده رو از نقطه دیگه ای حس می کنم:-"

در هر صورت یوزر اسکور مبنای خیلی معتبری واسه نظر پلیرها در مورد بازی نیست
ولی مبنای خوبی واسه میزان هیت به یه بازیه :D

هوممم... بنظرم این جلف بازیا در حد SkillUp نیست. این بنده خدا جزو بهترین منتقدای فعلی مدیوم گیمه و من نقدش رو هنوز ندیدم، منتظرم بازی رو تموم کنم و بعد برم سراغش و به هیچ وجه مشکلی با این موضوع ندارم که به بازی توی نقدش توپیده، ولی این لوده بازیا اونم سر یه عنوانی که از نظر اکثر منتقدا شاهکار و از خیلی جهات redefining بوده دیگه زیاده رویه. دیشبم سر ایونت EA یکی دو جا به TLoU تیکه انداخت. اینکه با بازی حال نکنی یه بحثه، اینکه هی ادامه بدی به مسخره کردن بازی و نفرت پراکنی، یه بحث دیگه. به هر حال امیدوارم سر عقل بیاد.

پ.ن: 2 ساعت و نیم بازی کردم، اندازه یه بازی کامل AAA محتوا دیدم. واقعا تو یه سطح دیگه‌ سیر می‌کنن اینا! :))
جریان اینکه توی ویدیو اخرش گفت قول میدم... توی تاریخ این بازی بعنوان بازی ثبت میشه که شکاف بین منتقدا و گیمرا رو نشون میده! نظرات فن ها کاملا قراره متفاوت باشه.

توییت هاش سر اون جریان هستن، اخه دقیقا همین اتفاق افتاده.

جریان اینکه توی ویدیو اخرش گفت قول میدم... توی تاریخ این بازی بعنوان بازی ثبت میشه که شکاف بین منتقدا و گیمرا رو نشون میده! نظرات فن ها کاملا قراره متفاوت باشه.

الان جدا فکر میکنی اونایی که به محض باز شدن بخش نقدهای متا رفتن از دم به بازی 0 دادن فن‌های بازی‌ان؟! :)) دیگه مثل روز روشن بود بعد جریان لیک‌ها و حاشیه‌سازی سر بحث‌های LGBT و... هرچی هیتر هست لحظه‌شماری میکنن برای این روز که عقده‌شون رو خالی کنن! نظر فن‌های بازی رو من دارم توی تاپیک ResetEra میخونم که از دم همه کرک و پرشون ریخته.

با یک همچین افرادی طرفیم

xqwc_tu.png

lol بعد نظر اینها میشه نظرات فن‌های بازی :))

آخرین ویرایش:
یارو قبل ریلیز بازی گفته این بازی شکاف گنده بین پلیر ها و منتقدهاش داره

بعدش موقع ریلیز یه شات از یوزر اسکور گذاشته گفته "دیدید گفتم!"

و حالا تبدیل شده به عقده ای?
من که یخورده یه طور دیگه فکر می کنم و عقده رو از نقطه دیگه ای حس می کنم:-"

در هر صورت یوزر اسکور مبنای خیلی معتبری واسه نظر پلیرها در مورد بازی نیست
ولی مبنای خوبی واسه میزان هیت به یه بازیه :D
یعنی اینایی که الان یوزراسکور گذاشتن در کمتر از 1 روز بازیو تموم کردن ؟
چیو گفته دیدید گفتم وقتی چند ساعته بازی ریلیز شده ! برا خیلی ها تموم کردن 30+ ممکنه یک هفته طول بکشه
این یوزراسکور بیشتر فشارسنج هست تا اسکور واقعی

الان جدا فکر میکنی اونایی که به محض باز شدن بخش نقدهای متا رفتن از دم به بازی 0 دادن فن‌های بازی‌ان؟! :)) دیگه مثل روز روشن بود بعد جریان لیک‌ها و حاشیه‌سازی سر بحث‌های LGBT و... هرچی هیتر هست لحظه‌شماری میکنن برای این روز که عقده‌شون رو خالی کنن! نظر فن‌های بازی رو من دارم توی تاپیک ResetEra میخونم که از دم همه کرک و پرشون ریخته.

با یک همچین افرادی طرفیم

xqwc_tu.png

این بعد بیرون آمدن داستان بازی اینطور شد، واقعا قبلش دیگه اینقدر وحشتناک عظیم نبود.
بابا خود نیل میگفت بعضی از پلی تسترا از بازی بدشون میومده، دیگه حرف من رو قبول ندارید، حرف خودش رو که قبول دارید؟
خود طرف میدونسته بازیش قراره Divisive باشه!
دیگه اینقدر واکنش ها و هیت بازی اینقدر شدید باشه واقعا جای تعجب نداره مخصوصا با این داستانی که اقا نوشته.

دوربین مخفیه؟ ایشون با بازی حال نکرده - که هیچ اشکالی هم نداره - ولی الان داره ادامه می‌ده به مسخره کردن و دلقک بازی. آخه کدوم آدمی که ذره‌ای عقل تو کله‌ش هست بعد چند ساعت عرضه‌ی بازی می‌ره بهش نمره‌ می‌ده وقتی هنوز تمومش نکرده؟ درسته، fucking zero. خود Skill Up هم اینو می‌دونه قاعدتا، ولی متاسفانه بنا به دلایلی به طرز مسخره‌ای داره غیر حرفه‌ای رفتار می‌کنه و چپ و راست بازی رو مسخره می‌کنه و از نمره‌ی یه مشت هیتر و راستِ هوموفوب برای اثبات حرفش استفاده می‌کنه. قبل دفاع کردن ازش ذره‌ای کارش رو تحلیل هم بکنید بد نیست! البته اینطور که مشخصه چیزی رو می‌گه که خیلی‌ها دوست دارن بشنون، برای همین رفتار سمی و غیرحرفه‌ایش رو به عنوان "نظر شخصی" حساب می‌کنن و اگه ازش کوچک‌ترین انتقادی بکنی بهت هزارتا برچسب هم می‌زنن.

این یوزر اسکور فعلا ارزشی نداره اکثرشون هیتر بازین که از اول هم علاقه ای به بازی نداشتن
ولی اینو بدونید که
از قسمتی از بازی به بعد فن ها به دو دسته تقسیم میشن
خود دارکمن هم گفت ممکنه واقعا از بازی بدتون بیاد

• Like
Reactions: Arima Kishou
این بعد بیرون آمدن داستان بازی اینطور شد، واقعا قبلش دیگه اینقدر وحشتناک عظیم نبود.
بابا خود نیل میگفت بعضی از پلی تسترا از بازی بدشون میومده، دیگه حرف من رو قبول ندارید، حرف خودش رو که قبول دارید؟
خود طرف میدونسته بازیش قراره Divisive باشه!
دیگه اینقدر واکنش ها و هیت بازی اینقدر شدید باشه واقعا جای تعجب نداره مخصوصا با این داستانی که اقا نوشته.
Divisive بودن بازی رو که خود من هزار بار گفتم. اینکه یک عده ممکنه با دایرکشن داستان حال نکنن یک چیز طبیعیه اما اینکه کمپین راه بندازی نیم ساعت بعد لانچ بازی حجوم ببرید امتیاز 0 بدید بحث دیگه. دیگه بازی هرچقدر هم Divisive باشه میانگینش از 95 نقد 95-96 هست. قرار نیست چون داستان بازی با روحیاتمون سازگار نیست همه‌چیز رو زیر سوال ببریم. دیگه سر بدیهیات هم باید بحث بکنیم که الان کسایی که حجوم بردن به صفحه‌ی متاکرتیک بازی کیا هستن؟! نظر طرفدارهای واقعی بازی رو برید تو تاپیک Era بخونید نه نقد کسی که ۱ دقیقه هم بازی رو انجام نداده حتی.

بازی هنوز چند هفته تا اومدنش مونده بود و به جز اعضای ناتی‌داگ کسی تجربه‌ش نکرده بود و توی اون شرایط داشت رکورد تعداد دیسلایک رو توی ویدیوهای Youtube می‌شکوند! لابد اون ده‌ها هزار نفری که دیسلایک می‌زدن هم همگی بازی رو از اول تا آخر تجربه کرده بودن؟! :D
الآن هم به جز یه سری نقاط بسیار اندک دنیا، تازه چند ساعت میشه که همه جا در دسترس هست و فقط با کمک ماشین زمان میشه کل بازی رو تجربه کرد و برگشت عقب امتیاز داد ولی این یارو SkillUpـه کیه، کلی ذوق‌زده شده و میگه بفرمایین پیش‌بینی کرده بودم! یعنی واقعاً طرف تصور می‌کنه همه‌ی اینایی که 0 و 1 می‌دن، از عاشقان TLoU بودن که رفتن همون ثانیه‌ی اول نسخه‌ی دوم رو خریدن و تا آخر بازی کردن و بعدش خیلی سریع و خشمگین وارد متاکریتیک شدن و امتیاز دادن؟!
وقتی میگیم حالا حالاها ماجرا داریم با TLoU2، به خاطر همین چیزاست! من جای ناتی‌داگ باشم یه مستند در مورد خود بازی و نحوه‌ی تولیدش می‌سازم و یه مستند هم در مورد حواشی بازی. شک نکنین دومی جذاب‌تر میشه! :D

با یک همچین افرادی طرفیم

xqwc_tu.png

دو ماه پیش توی تاپیک بازی در مورد این کمپین‌های خوشگل که برای این کارا راه میندازن نوشته بودم:

اینا رو جدی نگیرین! :D
معمولاً این جور وقت‌ها یه عده میرن کمپین راه میندازن توی بعضی جاها مثل چمیدونم ردیت و 4chan یا فلان شبکه‌ی اجتماعی و ملت رو تشویق می‌کنن که گله‌ای بریزن یه جایی دیسلایک بزنن یا فحش بدن و این جور چیزا! :D

به هر حال آشنایی داریم با این کارا، چون بار اول و دوم‌شون نیست! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or