امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

تخفیف میدی چون دلستو دوست داری
من خودم مشکلی با مخفی کاری دلست یا گیم پلیش ندارم و ارضام میکنه، ولی وقتی پای نقد میاد وسط باید نقد کنی و حقایق رو بگی، اینجام برد میگه خیلی خوبه مخفی کاریش ولی در سطح متال 5 نیست و اگه نمره هم بابتش کم کنه اوکیه، ببین دلست رو میشه کامل با مخفی کاری رفت جلو، و متال 5 رو هم میشه اکشن رفت جلو، پس این که میگی یکی ذاتا مخفی کاریه و یکی نیست رو قبول ندارم.
خوب پس چرا نمیان کیفیت انیمیشن های بازیای نینتندو رو با بازیای ناتی داگ مقایسه کنن یه 4 نمره ازش کم کنن ها؟
تو جفتشون هم انیمیشن وجود داره
این دیگه چه مقایسه مسخره ای هستش ...
هر بازی سبک داره عالم آدم میدونن سبک متال گیر مخفی کاری سبک لست (اکشن ادونچر،ترس و بقا) اگر قراره لست با بازی مستقیم مقایسه بشه امثال RE هستن نه این که یه قسمت گیم پلی بازی یعنی مخفی کاریش با بهترین مخفی کاری جهان مقایسه کنیم نمره کم کنیم خوب انیمیشن های گیم پلی بقیه بازیارو هم با بازیای ناتی داگ مقایسه کنن نمره کم کنن یا سطح روایت داستان و ...
بازیو براساس کیفیتی که خودش داره بررسی میکنن یا حداکثر با بهترین هم سبک هاش مقایسه میکنن نه این که یه المان از اون رو وردارن با بهترین بازی که اساس سبکش فقط همون یه المان مقایسه کنن!

Tlou یه بازی ترس و بقاست که المان های مخفی کاری هم داره نه یه بازی مخفی کاری که المان های ترس و بقا رو داشته باشه.این نوع نقد انقدر چرته که مثلا چون بازی zelda:botw که اپن ورد شده و المان های rpg داره اونو با اسکایرم مقایسه کنیم و چون به اون اندازه المان های rpg اش عمق نداره نقدش کنیم و بکوبیم.اتفاقا این یه پوئن خیلی مثبته که یه بازی ترس و بقا مثل tlou 2 تو بخش مخفی کاریش انقدر فوق العاده عمل کرده که با خدای مخفی کاری یعنی متال گیر مقایسه بشه نه اینکه چون تو اون لول نبوده این منتقد یه بازی ترس و بقا رو بکوبه.البته همیشه نظر منتقدان تو نقد کردن بازیهای سونی همینطوریه.بخش های مختلف بازیهای سونی (مثل پلتفرمینگ و ریسینگ و مبارزات نزدیک و شوتینگ و مخفی کاری و ...)رو همیشه با بهترین بازیهای مخفی کاری و پلتفرمینگ و فایتینگ و ریسینگ و ... اون بخش مقایسه میکنن!!!و فقط کافیه یه بخش از بازیها در حد بهترین بازیهای اون سبک نباشه راحت نمره کم میکنن برخلاف بعضی از بازیها و شرکتها که منتقدان فقط نکات مثبت اون بازی رو میبینن و کاری به نکات منفی ندارن و راحت همیشه ۹۸_۹۷ میگیرن!!!!بازیهای سونی واقعا هیتر زیاد داره.
ببینید همه چی میشه با همه چی مقایسه کرد به شرطی که شروط مقایسه درست رعایت بشه الان مثلا بری نقد های nakeyjakey رو ببینید مثلا میاد rdr2 رو با mgsv مقایسه میکنه. اتفاقا میتونه خیلی بیشتر به فهم مخاطب کمک کنه. مثلا من تو این نقدی که گفتم تا حالا دقت نکرده بود چقدر حالت داستانی rdr2 اسکریپتد و خطی هست و این قضیه چقدر میتونست برای این بازی بهتر باشه.
اینجا هم هنوز ما نقد نخوندیم ببینیم راجع به کدوم جنبه داره مقایسه شکل میگیره. اگه کلی گویی باشه که آره درسته خوبه ولی به mgsv نمیرسه ارزش نقد قطعا پایین میاد. ولی مثلا اگه مثل نقد nakeyjakey بیاد دلیل این که میتونست تو این زمینه مثلا بهتر باشه رو بگه و از mgsv به عنوان مثال استفاده کرده بود اون موقع باعث فهم بهتر مخاطب شده.
اصلا کاری ندارم که mgsv خوبه یا بد کلا بحثم مقایسه هست این که اجازه بدید نقد بیاد ببینم حرف حسابش چیه اصلا شاید ده بده و براش این قضیه اشکال نباشه.

برخلاف بعضی از بازیها و شرکتها که منتقدان فقط نکات مثبت اون بازی رو میبینن و کاری به نکات منفی ندارن و راحت همیشه ۹۸_۹۷ میگیرن!!!!

148826

(یکی از اون بازی هایی که راحت 97-98 گرفت سه تا نقد زرد داشت)

کدوم شیر تو فانوسی کرم ریخت باز؟ :|

9 ـی که EDGE داد مثمر ثمر تر از حد انتظار واقع شد (الان لب به لبه، با یه ده دیگه برمیگرده 96)

برخلاف بعضی از بازیها و شرکتها که منتقدان فقط نکات مثبت اون بازی رو میبینن و کاری به نکات منفی ندارن و راحت همیشه ۹۸_۹۷ میگیرن!!!!بازیهای سونی واقعا هیتر زیاد داره.
به هر حال این یه واقعیته که وقتی یه شرکت بیش از حد تو یه صنعتی بولد میشه و طرفدار بسیار زیادی هم‌ خودش هم ip های اختصاصیش داره ، یه سری دوست داشته باشن با خلاف جهت اب شنا کردن مطرح بشن . چه فرصتی هم بهتر از اینکه به یه ip که ۷ سال جزو بیلد های اصلی خبری سونی بوده گیر الکی داده بشه ؟ البته صحبت من کلی هست و کاری به نقد سایت بمب و ...اصلا ندارم . حساسیتی که روی این بازی ها با اینهمه حواشی هست به مراتب کمتر از ip هایی که خیلی اروم و لایت هر نسل روی یه کنسول بی سر و صدا عرضه میشن ، پس طبیعی متا شکن ها وارد بشن! ولی همونطور که قبلا هم گفتم واقعا فرق مهمی بین ۹۴ یا ۹۶ نیست و بیشتر یک حساسیت ذهنی هست.

ببینید همه چی میشه با همه چی مقایسه کرد به شرطی که شروط مقایسه درست رعایت بشه الان مثلا بری نقد های nakeyjakey رو ببینید مثلا میاد rdr2 رو با mgsv مقایسه میکنه. اتفاقا میتونه خیلی بیشتر به فهم مخاطب کمک کنه. مثلا من تو این نقدی که گفتم تا حالا دقت نکرده بود چقدر حالت داستانی rdr2 اسکریپتد و خطی هست و این قضیه چقدر میتونست برای این بازی بهتر باشه.
اینجا هم هنوز ما نقد نخوندیم ببینیم راجع به کدوم جنبه داره مقایسه شکل میگیره. اگه کلی گویی باشه که آره درسته خوبه ولی به mgsv نمیرسه ارزش نقد قطعا پایین میاد. ولی مثلا اگه مثل نقد nakeyjakey بیاد دلیل این که میتونست تو این زمینه مثلا بهتر باشه رو بگه و از mgsv به عنوان مثال استفاده کرده بود اون موقع باعث فهم بهتر مخاطب شده.
اصلا کاری ندارم که mgsv خوبه یا بد کلا بحثم مقایسه هست این که اجازه بدید نقد بیاد ببینم حرف حسابش چیه اصلا شاید ده بده و براش این قضیه اشکال نباشه.
هر چیزی ساختار و چارچوبی داره نمیشه که همه چیز رو با همه چیز مقایسه کرد.الان مثلا چطور بازی fifa و cod با هم قابل مقایسه هستند؟باید هر بازی رو توی سبک خودش مقایسه کرد.نمیشه که چون یه بازی المانهای مشابه با بازی ای تو ژانر دیگه داره مقایسه اش کرد.مثلا یکی بیاد بخش مبارزات نزدیک و کمبوهای mgsv رو با mk یا tekken یا sf مقایسه کنه درسته؟یا بخش ریسینگ mgsv رو با fh؟هر بازی باید تو ژانر و چارچوب خودش نقد بشه

• Like
Reactions: Un_Tlou
تخفیف میدی چون دلستو دوست داری
من خودم مشکلی با مخفی کاری دلست یا گیم پلیش ندارم و ارضام میکنه، ولی وقتی پای نقد میاد وسط باید نقد کنی و حقایق رو بگی، اینجام برد میگه خیلی خوبه مخفی کاریش ولی در سطح متال 5 نیست و اگه نمره هم بابتش کم کنه اوکیه، ببین دلست رو میشه کامل با مخفی کاری رفت جلو، و متال 5 رو هم میشه اکشن رفت جلو، پس این که میگی یکی ذاتا مخفی کاریه و یکی نیست رو قبول ندارم.
من دلست رو بیشتر از متال دوست دارم؟ :D:|
شماره اول و سوم لیست برترین های منو که میدونی، همش متاله

• Like
Reactions: arash1996
من شخصا د لست 1 از متال گیر سالید 5 بیشتر نیاز " مخفی کاریم " رو ارضا کرد.رو درجه سختی گراندد که میرفتم یا حتی درجه سختی سروایور، قشنگ نفس نمی کشیدم وقتایی که باید از یه سالن که رانر ها و استاکرها بودن رد میشدم. چون قابلیت Listen هم که دیگه نداری، واقعا مخفی کاریش لذت بخش بود. دمشون گرم بابت این مخفی کاری خشکلی که کار کردن تو بازی. ;;)

• Like
Reactions: JOKERACN7
هر چیزی ساختار و چارچوبی داره نمیشه که همه چیز رو با همه چیز مقایسه کرد.الان مثلا چطور بازی fifa و cod با هم قابل مقایسه هستند؟باید هر بازی رو توی سبک خودش مقایسه کرد.نمیشه که چون یه بازی المانهای مشابه با بازی ای تو ژانر دیگه داره مقایسه اش کرد.مثلا یکی بیاد بخش مبارزات نزدیک و کمبوهای mgsv رو با mk یا tekken یا sf مقایسه کنه درسته؟یا بخش ریسینگ mgsv رو با fh؟هر بازی باید تو ژانر و چارچوب خودش نقد بشه
ببینید گفتم شروط مقایسه. مقایسه اگر درست صورت بگیره مثلا اگه منتقد بتونه من مخاطب قانع کنه که اگه مثلا بخش ریسینگ mgsv الان این مشکل رو داره با توجه به سبک بازی نیاز داره تا مثل فورتزا فلان المنت داشته باشه. این مسئله هیچ مشکلی نداره و الا این که چرا مثلا کمبو های mgsv مثل mk نیست دلیل دیزاینی داره و مقایسه مع الفارق اینجا.
شما هنوز چیزی از نقد نخوندی که ببینی مقایسه اصلا انجام شده یا نه و اصلا تو چه جهتی هست بعد میگید نه این تمش سروایوینگ پس هر چی منتقد بگه حرف مفت و من با این حرف مخالفم.
اگر وقت کردید این ویدیو رو ببینید تا بیشتر متوجه حرف من بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or