امتیازات The Last of Us: Left Behind

Infected Area

کاربر سایت
65691951219846304287.jpg

Eurogamer - 10/10

A beautifully crafted addendum to The Last of Us, a game that already stood tall above many of its peers. While it could have benefited from yet more exploration, its impeccable level design utilises its environments to take Ellie and Riley - wonderfully portrayed by Ashley Johnson and Yaani King - on a trip that is not easily forgotten, underpinned by sparing use of Gustavo Santaolalla's beautiful score.

GameSpot - 9/10
An excellent addition that gives further insight into the chilling world of The Last of Us and its most interesting character.

IGN - 9/10

With a bunch of collectibles to find, Trophies to earn, and memorable moments to experience, Left Behind is a must-play for fans of the original game. The context it gives alone is worth the price of admission.

Destructoid - 9/10

Short but sweet. $15 is a tall ticket for three hours of content, but this content is just as beautifully crafted as the original game was. More importantly, it gives fans of The Last of Us another chance to revisit its world and further explore the life of Ellie. For the first time they'll see her in her element, with her guard down, letting you connect to her fully.

GameTrailers - 9.2/10
GiantBomb - 10/10

GameInformer - 8.75/10

Eurogamer Italy - 10/10
Eurogamer Germany - 10/10
DarkStation - 10/10
Guardian - 10/10
GodIsAGeek - 10/10
Gamer.nl - 10/10
DigitalSpy - 10/10
GameCritics - 10/10
GameOverOnline - 9.7/10
Playstation Lifestyle - 9.5/10
Armchair Empire - 9.5/10
PSX Extreme - 9.5/10
CanadianOnlineGamers - 9.5/10
GRYOnline.pl - 9.2/10
LevelUp - 9.2/10
Merlin'in Kazanı (Turkey) - 9.1/10

CheatCC - 9/10
EveryEye.it - 9/10
TorontoSun - 9/10
PushSquare - 9/10
LaPS3 - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
The Sixthaxis - 9/10
OPM UK - 9/10
GameReactor - 9/10
Meristation - 8.8/10
DigitalChumps - 8.6/10
Polygon - 8/10
EGM - 8.5/10
JeusActu - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
ZTGD - 8.5/10
PSU - 8/10
Games(TM) - 8/10
SpazioGames - 8/10
GameFront - 8/10
IGN Italia - 8/10
InsideGamingDaily - 8/10
Metro - 8/10
CVG - 7/10
VideoGamer - 7/10

آخرین ویرایش:
1-2 تا نمره بالا 9 بگیره تمومه رکورد تاریخی رو میزنه
لامصب دست از زدن رکودا تاریخی برنمیداره اینجا معلوم میشه که قبل از عرضه میگفتم یه چیزی تو این بازی دیدم که هیچوقت ندیدم
ناراحتم که nd داره آنچارتد4 میسازه میدونم نمیتونه موفق های تلو رو تکرار کنه
البته از ناتی داگ بعید نیست یهو دیدی تکرار کرد

UC2 فراموش نکن ! چیزی از TLOU بیشتر نداشته باشه کمتر نیست !

UC4 ممکنه مثل UC2 موفق باشه

دل تو دلم نیست چرا نمرات جدید نمیاین ؟

فقط پیشنهاد میکنم نقدشو بخونین :|
پیشنهاد خوبی نیست, طرف اینو نوشته برای اینکه شما بری روی سایتش کلیک کنی و n$ به ازای هر کلیک آدم گیرش بیاد(بخاطر تبلیغات توی سایت).بهترین کار اینه که سایتش رو باز نکنید تا کمتر گیرش بیاد.

خوبه تلاشتون رو بکنین متا رو بیارین پایین :|

- - -ویرایش - - -

پیشنهاد خوبی نیست, طرف اینو نوشته برای اینکه شما بری روی سایتش کلیک کنی و n$ به ازای هر کلیک آدم گیرش بیاد(بخاطر تبلیغات توی سایت).بهترین کار اینه که سایتش رو باز نکنید تا کمتر گیرش بیاد.

از این لحاظ گفتم که ببینید چه احمقانه نمره نداده :|

It’s a pity that Naughty Dog cut this episode from the original game. Yes, it breaks the pace, but the story is worth it.
بله، هرچی شما بگید ! :)
:-j....
از کی تاحالا منتقدا برا بازی سازا و ناشران تصمیم گیری میکنن ! ؟

چطوریاست ؟؟ موقع نمره دادن به بازی های انحصاری سونی یاد این جنگولک بازی ها می افتن؟
4تا سایت احمق شیرین بازی درمیارن
به نطرم متا داره کم کم اون اعتبار سابق رو از دست میده
قدیما میشد از متای یه بازی بفهمی خوبه یا نه الان کلی منتقد ات اشغال اضافه شده به متا از جمله تام خروس و...

چطوریاست ؟؟ موقع نمره دادن به بازی های انحصاری سونی یاد این جنگولک بازی ها می افتن؟
4تا سایت احمق شیرین بازی درمیارن
به نطرم متا داره کم کم اون اعتبار سابق رو از دست میده
قدیما میشد از متای یه بازی بفهمی خوبه یا نه الان کلی منتقد ات اشغال اضافه شده به متا از جمله تام خروس و...

الان یه DLC متاش شده 88 یعنی بده ؟! 88 میدونید چی هست دیگه ؟ 88 هست ها 8 نیست ! برای یه DLC فوق العاده هست. و Left Behind گل کاشته و ترکونده و 88 آورده.

الان یه DLC متاش شده 88 یعنی بده ؟! 88 میدونید چی هست دیگه ؟ 88 هست ها 8 نیست ! برای یه DLC فوق العاده هست. و Left Behind گل کاشته و ترکونده و 88 آورده.

اینکه بی شک جزو برترین dlc ها تاریخه و خود بازی هم جز برترین بازیا تاریخ و به نظر من بهترین
ولی چه ربطی به حرف من داشت؟ من در مورد خود سایت متا حرف زدم نه بازی
شک نکن هم دی ال سی هم خود بازی لیاقتشون نمره های بهتر از این بود و هست ولی یه سری احمق نذاشتن.
پستم رو یه بار کامل بخون بعد نقل قول کن اول پستمم میخوندی میفهمیدی نقل قولت کلا هیچ ربطی نداره به پستم

اینکه بی شک جزو برترین dlc ها تاریخه و خود بازی هم جز برترین بازیا تاریخ و به نظر من بهترین
ولی چه ربطی به حرف من داشت؟ من در مورد خود سایت متا حرف زدم نه بازی
شک نکن هم دی ال سی هم خود بازی لیاقتشون نمره های بهتر از این بود و هست ولی یه سری احمق نذاشتن.
پستم رو یه بار کامل بخون بعد نقل قول کن اول پستمم میخوندی میفهمیدی نقل قولت کلا هیچ ربطی نداره به پستم

شما خودت یه دور دیگه پست من رو بخون . دقت نکردی دیگه . طبق گفته های شما متای 88 برای این DLC مناسب نیست و کم هست و ناراضی بودید. من هم گفتم برای 1 عنوان DLC متای 88 فوق العاده هست. الان بازیهای کاملش میان و کم بازی ای هم نیستن ولی نمیتونن این متا رو کسب کنن! اینکه جا داشت بیشتر بشه متا هم حرفی هست. ولی خوب حالا نشده و کاریش نمیشه کرد. لذت ببرید از بازی و DLC اش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or