امتیازات The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

BROTHER LOUIE

کاربر سایت
skyrim_remaster_1477475720488.jpeg

videogamer : 8​

Gamingbolt : 9​

IGN Italia : 8.7

Game Revolution : 9

gadgets.ndtv : 7​

آخرین ویرایش:
یک ساعتی که من بازی کردم می تونم اینارو بگم. افکت های نورپردازی و محیط های بازی به سطح مطلوبی رسیدن و مخصوصا برخی از نما های بازی عالین افزایش رزلوشن هم کمک کرده. اما متاسفانه مدل سازی های افراد همچنان زمخت یه مقدار و من تغییر خاصی ندیدم. یه موضوع عجیبم اینه که چند تا سلاحی من پیدا کردم تکسچر های ضعیفی دارن و با توجه به اینکه همیشه یه قسمت از صفحه رو سلاح میگیره خیلی عجیبه تکسچر های بهتری استفاده نکردن. جای زیاد شلوغی نرسیدم ولی چشمی بخام بگم فریم بازی ثابت به نظر می رسه.
در کل به نظر بسزدا یه مقدار قیمت زیادی رو واس این بهبود های محدود در نظر گرفته. من که دلم لک زده بود واس اسکایریم توجه نکردم خریدم ولی به نظرم بازی قیمتش زود افت کنه.

Game Revolution 90/100
The PS4 version has seen some slight increases to audio fidelity, resulting in an incredible auditory experience whether you're out exploring the wilderness or speaking to an NPC. For some unknown reason the Xbox One and PC versions are not only unequal in this regard, but their files have been compressed to a point where the quality suffers.

بهبود گرافیکی خفنی! نکرده ؟
WTF

Sent from My Galaxy A3 2016 using Tapatalk
ماد هایی که ساخته شده خیلی بهتر از این چیزی هست که بتزدا ساخته اونم با 60 دلار برای کنسول!،باز خوبه روی استیم 39دلار قیمتشه و آپگرید نسخه قبلی به جدید هم مجانی بوده
نمیدونم چه جوابی چه توجیحی برای اینکار هست اسکایرم طرفدار زیاد داره و خودم از طرفدار های این بازی هستم اما بهتر بود حالا بیشتر روش کار میکردند

• Like
Reactions: s.1
نسخه PC که چندان تغییری نکرده با HD TEXTURE اینای اخریش می شه گفت تنها کمی بهبود داشته طبق فیلم ها حالا خودمم بازی می کنم باز نظر می دم نسخه قبلیشم همچنان در سیستم دارم.

بهبود گرافیک نداشته؟!!!! مثل اینکه این نسخه رو بازی نکردن یه عده!
بازی با این عظمت و گستردگی انتظار چه بهبود گرافیکی ازش دارین؟ میخواین گرافیک انچارتد روش باشه؟!
امتیازات همگی گویای این هست که بازی شدیدا یه ریمستر عالی و کار شده هست!

• Like
Reactions: MrElectricWizard
بازی با این عظمت و گستردگی انتظار چه بهبود گرافیکی ازش دارین؟ میخواین گرافیک انچارتد روش باشه؟!
امتیازات همگی گویای این هست که بازی شدیدا یه ریمستر عالی و کار شده هست!
اونایی که گفتن اکثرا روی PC بازی می کنند. که خوب نه، اونقدرا بهبود گرافیکی نداشته، اما خیلی اتفاق خوبیه چون هم DX11 داره هم 64 بیته و فکر نکنم کسی ناراحت باشه:دی

اگر اینو به کسی نشون بدن و نگن نسخه SE هست، اصلا متوجه نمیشه الان کدوم نگارش رو داره بازی میکنه :دی.
اینا بماند، حتی زحمت نکشیدن چهار تا باگ رو فیکس کنن. خلاصه ش کنم برات یه SE زدن به باکس یه تریلر منتشر کردن بازی 5 سال پیش رو دوباره 60$ فروختن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or