امتیازات The Elder Scrolls Online

633df69d3e940bbe1.png

آخرین ویرایش:
از دزدی منظورتون شارژ ماهیانست ؟
به نظر من که کاملا بجاست اینکه شارژ میگیرن . کلا MMO نیاز به پشتیبانی درست حسابی داره . مثل بقیه ژانرها نیست بازی رو بسازی بفروشی تمام شه بره . کاره اضلی بعد از فروش بازیه . کلی هزینه سروره . همینطور مفت و مجانی که نمیشه سرور راه انداخت که چند ملیون نفر رو سرویس بده . باید هزینه سرور رو در بیارن .
دیگه شارژ ماهیانه دورانش تموم شده . همین GW2 و... شارژ ماهیانه نداره و هزینه هاش از راه های دیگه در میاد.
جالبیش اینه که همون ماه اول قرار بود مجانی باشه بازم Credit card میخواد و باید مبلغ لازم داخلش باشه.

دوستان من در یک حالت کلی گفتم و اصلا منظوری نداشتم . در واقع نتیجه کار تا به اینجا رو گفتم . اگر برای دوستان ناخوشایند بود معذرت میخوام :)

درسته که بلیزارد دزدترین شرکت دنیاست و داره سیم ش* دیفرنت دی رو به معنای واقعی کلمه تعریف میکنه و قراره بزودی mists of monkeys و ... اضافه کنن و هیچی برای ارائه ندارن دیگه و داستان و نابود کردن و هزارتا چیز دیگه! ولی حد اقل مجبورت نمیکنن از الان برا ماه دیگتم پول بدی! یعنی کاری که Bethesda کرده اینه که اومده بازی رو به من و امثال من با ۳۰ روز گیم تایم فروخته ولی اجازه نمیده از اون ۳۰ روز استفاده کنم مگه اینکه یه گیم تایم دیگه هم بخرم که تضمین باشه ماه بعدم بازی میکنم! این دزدی تو روز روشنه, تا روز عرضه ی بازی نگفته بودن مجبوری پیش پییش برای ماه بعدتم پول بدی!
ارزش بازی خیلی بالاست, گیم پلی و گرافیک عالیه, داستانم که دیگه فک نمیکنم گنده تر از ES وجود داشته باشه و باید امتیازای خوبیم بگیره ولی این کارشون فوق العاده چیپ بود...
اوه اوه دیگه من نمیدونستم تا این حد پیشرفت کردن اینا :دی آقا رسمام دزدن با این تفاصیر :دی

به نظره من بازیه بدی نیست. من دارم میرم الانم level 20 رسیدم تا اینجا هم خوبه . در کله بازی mmo خیلی کلاسیکی نیست. یه مقدار حسه اینکه single player هست یا Mmo هم توش وجود داره . که به نظرم مقداری مشکل برانگیز هست چون برای اینکه بالانس بازی هرچه بیشتر به یک mmo نزدیک بشه یا باید به سمته pvp بری و عضوه guild ها بشی و یا حتما level 50 برسی تا بتونی وارد adventure zone و dungeon ها با دیگر گروها بشی و به صورت دسته جمعی بازی کنی .

یه سیستم دیگش هم دوستان اشاره کردن اینکه خیلی بده اصلا انگاری 30 روز مجانی هم نداره ! از اون اول یا game card میخواد و یا credit card میخواد که به نظرم سیستم جالبی نیست. حالا شاید یکی بخواد فعلا این 30 روز رو بازی کنه تا بعد ....

اما به نظر متاش باید حوالی 80 اینا باشه ....

گرفتن شارجه ماهانه هم به نظره من کاره اشتباهی نیست . WOW و Final Fantasy هم این سیتسم رو هنوز دارن اما در کنارش zenimax هم قول داده dlc های با content های درست حسابی عرضه کنه و کله دنیای tamrial رو کامل کنن. همین الانش هم یه منطقه جدید به زودی روی pc عرضه میکنن . اما جالبه ببینیم بازی چطوری روی کنسول بازتاب داره .

به نظره من بازیه بدی نیست. من دارم میرم الانم level 20 رسیدم تا اینجا هم خوبه . در کله بازی mmo خیلی کلاسیکی نیست. یه مقدار حسه اینکه single player هست یا Mmo هم توش وجود داره . که به نظرم مقداری مشکل برانگیز هست چون برای اینکه بالانس بازی هرچه بیشتر به یک mmo نزدیک بشه یا باید به سمته pvp بری و عضوه guild ها بشی و یا حتما level 50 برسی تا بتونی وارد adventure zone و dungeon ها با دیگر گروها بشی و به صورت دسته جمعی بازی کنی .

یه سیستم دیگش هم دوستان اشاره کردن اینکه خیلی بده اصلا انگاری 30 روز مجانی هم نداره ! از اون اول یا game card میخواد و یا credit card میخواد که به نظرم سیستم جالبی نیست. حالا شاید یکی بخواد فعلا این 30 روز رو بازی کنه تا بعد ....

اما به نظر متاش باید حوالی 80 اینا باشه ....

گرفتن شارجه ماهانه هم به نظره من کاره اشتباهی نیست . WOW و Final Fantasy هم این سیتسم رو هنوز دارن اما در کنارش zenimax هم قول داده dlc های با content های درست حسابی عرضه کنه و کله دنیای tamrial رو کامل کنن. همین الانش هم یه منطقه جدید به زودی روی pc عرضه میکنن . اما جالبه ببینیم بازی چطوری روی کنسول بازتاب داره .

باور کن 80 براش خیلی زیاد هست :d بازی اصلا mmo نیست و اون سیستمی رو که میخواستن پیاده کنن رو نتونستن درست انجام بدن این mmo به نظرم بیشتر روی console ها طرفدار پیدا میکنه تا روی pc

باور کن 80 براش خیلی زیاد هست :d بازی اصلا mmo نیست و اون سیستمی رو که میخواستن پیاده کنن رو نتونستن درست انجام بدن این mmo به نظرم بیشتر روی console ها طرفدار پیدا میکنه تا روی pc
درسته
اما به نظرم بازی هست که قابل توجه یه سری gamer هایی هم باشه که اصلا طرفه mmo نمیرن . فقط به خاطره اینکه با دنیای TES اشنایی دارن و این بازی هم یه جورایی اصلا identity crisis داره توی این زمینه که mmo کلاسکی هست یا online single player یا هر اشی که اب در اومده . ا

اما نظر شخصی خودم که بازی بدی نیستD: یه چند ساعتی ادم پاش میشینه لذت بخش میشه

اما بازم به نظرم قیمت رو پایینتر میوردن خیلی بهتر بود . قیمت گزاری بازیش خیلی بالاست .... خیلی زیاد ....
من خودم نسخه Collector رو خریدم با یه game card 60 روزه شد 150 دلار :(( . تا اینجا که بازی کردم خوشم اومده راستیتش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or