امتیازات The Crew

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
25134272397413951545.jpg

Developer
: Ubisoft Reflections
Publisher: Ubisoft
Platfrom(s): Xbox ONE, PS4, PC, Xbox 360
Engine: Babel
Release date: December 2, 2014

= = =

jeuxvideo - 14 / 20​

آخرین ویرایش:
بابا همه رو می تونی باز کنی ، اینقدر ایونت هست که همه چی رو می شه گرفت ، اینا برا یه سری افراد گشاد گذاشته شده!
اگه گفت اینو فقط با پول می شه آزاد کرد منم میام فحش می دم!

- - -ویرایش - - -

آره خط Guide هست ، خدارو شکر می شه حذفش کرد ! بیشتر مشکل بازی و کمبود هاش توی نمای داخل کابین هست

البته نه در این حد که واسه به دست اوردنش سختی زیاد و غیر معمول کشید و راهی جز خرید نداشته باشه
اتفاقآ این سیستم میتونه یه آدم noob بهتر از کژوال نشون بده

کلا یوبی سافت یه مدت در اوج خداحافظی کنه بعدا برگرده سنگین تره،امسال رسما خراب که هیچ نابود کرد!:d

چیو خراب که نه نابود کرد؟ :|

South Park: The Stick of Truth 85 / 100
Far Cry 4 85 / 100
Child of Light 82 / 100
Watch Dogs 80 / 100
Valiant Hearts: The Great War 77 / 100
Assassin's Creed Unity 74 / 100
Assassin's Creed Rogue 73 / 100

تمام بازی های بزرگش عالی عمل کردند بجز یدونه که مشکلات فنی نابودش کرد . کدوم کمپانی میتونه سالی این تعداد بازی رو منتشر کنه با این میانگین؟ اصلا ما چنین کمپانی ای داریم؟
اینکه یوبیسافت انقدر هیتر داره بخاطر اینه که زیاد بازی میسازه و خیلی تو چشمه! نمی دونم یه ضرب و مثل هم هست که میگه هر چقدر موفق باشی بازم دشمن داری این حکایت الان یوبیسافته!
این کمپانی یه سری مشکلاتی داره که اگر درستشون کنه دیگه جای هیچ انتقادی بهش نمی مونه! اونم اولیش بهینه بودن بازی هاشه که با صرف زمان بیشتر رو بازی هاش حاصل میشه و یکی دیگه هم همین مساعل مالیش و یه سری سوء استفاده هایی که جدیدا در میاره!

البته نه در این حد که واسه به دست اوردنش سختی زیاد و غیر معمول کشید و راهی جز خرید نداشته باشه
اتفاقآ این سیستم میتونه یه آدم noob بهتر از کژوال نشون بده

اینکه این سیستم به میاد به بالانس بازی ضربه می زنه قبول دارم! اما این بحث ترول هایی که می شه از این قسمت نیست!
من خودم علاقم اینه که برای چیزی که توی بازی می خوام تلاش کنم ، خودمم این بازی رو تهیه کردم و دارم بازی می کنم ، از هلو بودن همه چی خوشم نمیاد. توی بازی برای اینجور چیزا باس تلاش کنی! من دوست دارم اینو!
اما یه سری واقعا هستن که حوصله ندارن ، و می خوان از همون اول همه چی رو داشته باشن ، حالا این چیز نباشه یکی باس اونارو ساکت کنه!
و اینکه مشخص شدنش هم کاری نداره! توی بازی شما لول داری ، تا بخوای به اونجایی برسی که این ماشین هارو داشته باشی کلی لولت رفته بالا ، حالا یکی با لول پایین میاد این ماشین رو داره! خوب معلومه پول داده و گرفته دیگه! بعد معمولا هم چنین آدم هایی اونقدر نیستن که بخوان آزاری بدن ، یه مشت گشاد و نوب ، حالا یه سری می خوان سریع تر بازی بره پی کارش که بحثش جداس!

دوستان زیاد سر گرافیک شلوغش نکنید! از هر بازیی میشه از بدترین نقطه هاش عکس گرفت بطوریکه یک بازی PS2 ـی جلوه کنه!ترولرای Infamous توی تاپیکش زمان عرضه یادتون نیست؟:دی
من خودم نسخه بتا رو روی نسخه PC بازی کردم! گرافیک به هیچ وجه نسل هشتی نیست اما داغونم هم اصلا نیست! بنظرم در مقابل محیط فوق العاده بزرگی که داره منطقیه و با در نظر گرفتن این قضیه قابل قبول میشه و نباید با NFS Rivals و ... مقایسه بشه!
طبق تجربه ای که من داشتم گیم پلی و فیزیک خیلی ضعف داشت و اصلا جالب نبود و اگه بخواید ترول کنید ایناشو ترول کنید :دی

پ.ن: حالا صبر کنید نمره هاش بیاد بعد شروع کنید به ترول:دی
پ.ن 2: هیچکس خاصی به این بازی امیدوار نیست حتی یوبیسافت فنا پس خودتونو الکی درگیر ترول کردن و ... نکنید :دی

Far Cry 4 85 / 100
Child of Light 82 / 100
Watch Dogs 80 / 100

تمام بازی های بزرگش عالی عمل کردند بجز یدونه که مشکلات فنی نابودش کرد . کدوم کمپانی میتونه سالی این تعداد بازی رو منتشر کنه با این میانگین؟ اصلا ما چنین کمپانی ای داریم؟
اینکه یوبیسافت انقدر هیتر داره بخاطر اینه که زیاد بازی میسازه و خیلی تو چشمه! نمی دونم یه ضرب و مثل هم هست که میگه هر چقدر موفق باشی بازم دشمن داری این حکایت الان یوبیسافته!
این کمپانی یه سری مشکلاتی داره که اگر درستشون کنه دیگه جای هیچ انتقادی بهش نمی مونه! اونم اولیش بهینه بودن بازی هاشه که با صرف زمان بیشتر رو بازی هاش حاصل میشه و یکی دیگه هم همین مساعل مالیش و یه سری سوء استفاده هایی که جدیدا در میاره!

این متاها برای برو بچ اینا یعنی ۰! یعنی هیچ! اینچا متای ۸۹ هم زیر سوال رفته و کلا همه چی فقط متا هست! اول میبینیم چه سایتی چه نمره ای میده...نمره ها خوب باشه صرفا میشه بهترین بازی! اما مثلا بازی ای که بشه ۷۵ یا ۸۰ یعنی فاجعه و شکست! اینجوریاس

Far Cry 4 85 / 100
Child of Light 82 / 100
Watch Dogs 80 / 100

در مورد Ubisoft بگم این تونست 28 تا بازی پورت کنه و در 2014 عرضه کنه، که 4 تا از پورت هاش به مشکل برخورد کرد ، دنیا رو خراب کردن روی سرش که با آپدیت برطرف میشه ، تو امسال 15 بازی امده فوقش امده که 5 تا همین یوبی سافت زده ، ناشر های دیگه همشون از ترس امسال بازی هاشون عرضه نکردن ، سونی ، Square Enix ، حتی ترن 10 ، شینچی میکامی هم تو این نسل خوب نبودن ، چون مجبور بودن بازی ها رو از روی اعجله بسازند
the crew شاید از لحاظ گرافیک بد باشه ، ولی همینش خوبه بعد مدتا یه بازی ماشینی ارکید امده با قابلیت تیور !

همتون میاید فحش میدید بعد میرید بازی رو میخرید (حالا چه اوریج چه پایرت) بازیم میکنید در خفا , چه فازیه پس؟! :))
بخواید نخواید نمیشه بازی نکنید هر چقدرم نمرات بازیای یوبی بولشت باشه باشه بازیم نمیشه بگی : "بیخیال اینکه چرته"

- - -ویرایش - - -

همتون میاید فحش میدید بعد میرید بازی رو میخرید (حالا چه اوریج چه پایرت) بازیم میکنید در خفا , چه فازیه پس؟! :))
بخواید نخواید نمیشه بازی نکنید هر چقدرم نمرات بازیای یوبی بولشت باشه باشه بازیم نمیشه بگی : "بیخیال اینکه چرته"

عزیزم همین لامبورگینی در واقعیت
7.500.000€
در بازارهای فرانسه خرید و فروش میشه حالا اینکه شرکت Ubisoft
©
اومده با قیمت ناچیز
10$
ماشین رو در اختیار گیمرها قرار میده حرکت بسی شایسته و قابل تقدیریه. همینطور که میدونید Ubisoft
©
خودش نشانه ی کیفیت هست که بعید نمیدونم کیفیت لامبورگینی توی این بازی از کیفیت ساخت مدل اصلی بیشتر باشه.شما خودت قضاوت کن که آیا شرکت فراری یا لامبورکینی و الی آخر... میتونن ماشین هاشون رو در ابعاد وسیع به طور سالیانه تولید کنن؟

واقعا جای بسی سوال هست برای من که افرادی که دائما به شنبه بازار, جمعه بازار و انواع و اقسام درشت بازار ها میرن از وجود بازارچه (بازار
کوچک) توی این بازی شکایت میکنن.

این بازی هم (فکت مطلق) باید با دیگران بازی بشه; آیا منتقد میتونه بدون اینکه یه نفر بکوبه تو دماغ ماشین بازی رو نقد کنه؟آیا میتونه بدون اینکه یه بچه 12 ساله از خاطراتش با مادر منتقد حرف بزنه زوایای تکنیکی بازی رو بسنجه؟منتقدی که این کارو نکنه بیشعور هست و باید میزان های نقد رو تا آخر فرو کرد تو ذهنش.

یه مدت مدیدیه حس میکنم اکانت ایشون هک شده :دی یه چک بکنید ببینیند واقعا خودشه اینارو مینویسه :دی

یوزر اسکور ها که خوبه تو استیم کلی از بازی تعریف کردن میگن کلا خوبه...
حالا نمرات برای این بازی هر چی باشه فرقی نداره من یکی میگیرم! :d

دوستان لطف کنید از این به بعد فقط در مورد امتیازات بازی صحبت کنید، مشکلی هم با یوبی سافت دارید تو این تاپیک مطرح نکنید، به اندازه کافی بحث منحرف شده.

Far Cry 4 85 / 100
Child of Light 82 / 100
Watch Dogs 80 / 100

من كه كلا كاري به متا ندارم،و تجربه ي شخصي برام مهم تره،از اين جهت از يوبي سافت بد گفتم كه بازي هاش ناقص هستن.
وگرنه من خودم از رايز خيلي خوشم اومد با اينكه متاش خيلي بد شد و خيلي هم براي ديگران تعريفشو كردم،از اون ور هم call of duty advanced warfare متاش خوب شد ولي به نظر من جالب نبود يا مثلا سانست اور درايو هم متاش خوب بود ولي براي من جذاب نبود.
قضيه در مورد يوبي سافت اينه كه بازي هاش ناقصن!از روي عجله كار ميكنه.واچ داگز خيلي خوب بود ولي به نظر من جاي كار بيشتري داشت(با اون تمي كه بازي داشت و ميتونست خيلي بهتر ظاهر بشه)،يونيتي واقعاً زيباست ولي به خاطر برخي مشكلات اينجوري شد.
من اصلا با متا كاري ندارم،با ناقص بودن كار دارم.
قديما EA اينجوري بود الانم يوبي سافت.
تا آدم حرفي از بازي ميزنن يه مشت عدد و رقم و امتياز پرت ميكنين تو صورتش.ببينم نسل پيش مثلا سال ٨٧ ، ٨٨ (٢٠٠٨) از اين خبرا بود؟اينقدر متا متا ميكردن گيمر ها؟
گيمر ها بازي رو ميكردن لذت ميبردن،الان گيمر ها بجاي بازي سر يه مشت امتياز و عدد تو سر كله ي هم ميزنن.
انتقادي كه من از يوبي كردم سر اين بود كه بازي ها و ايده هارو بد پياده ميكنه.
اينقدر هم بچه زرنگ شده كه اجازه ي انتشار نقد ها رو دير تر ميده تا بازي بيشتر بفروشه(مثل دستني و اكتيويژن)،حالا شما مايكروسافت يا سوني رو نگاه كن،سرشون تو لاك خودشونه بهترين بازي ها رو هم ميدن ،امتيازات بازي هم سر وقت و حتي زود تر مياد،يه بازي كامل و با كيفيت هم تحويل ميدن.ميدوني چرا؟چون پول خيلي براشون مهم نيست،چون اعتبارشون براشون مهم تره، چون ميدونن اگر بازي بد باشه به عنوان يك انحصاري روي اعتبار شركت تاثيير ميزاره،روي فروش كنسول تاثيير ميزاره و... ،چون سرنوشت خيلي از چيزاشون به اين بازي ها بستگي داره ولي حالا Ea ، يوبي ، اكتيويژن اگر بازي خراب كنه اصلا براشون مهم نيست چون جاييشون گير نيست!با اين ترفند هاي جديد هم كه بازي فروشش رو كرد نقد هاش منتشر بشه كلي هم پول در ميارن،دوباره سال ديگه ٤ تا نمايش ميزارن ملت رو هايپ ميكنن بعد يه بازي اي كه اصلاً در حد اون بازي نمايش داده شده نيست ميندازن جلو گيمرا.
از طرفي هم كلي قرار داد هاي تپل تپل با سوني و مايكروسافت ميبندن كه فلان چيزش انحصاري باشه و ....
جالب ترش اينجاست كه بازي رو يه جوري ميدن كه مجبور بشي سيزن پس اش رو هم بگيري!

کاری به نمره های این بازی ندارم، فقط

Far Cry 4 85 / 100
Child of Light 82 / 100
Watch Dogs 80 / 100

اینو پای یوبیسافت ننویسید خواهشا ! عملا لقمه آماده گرفت، عرضش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or