نه من همراه اول وصل میشم راحتظاهرا رو تمامی نتا خوب جواب میده جر شاتل.
با شاتل وصل شدین؟
خیلی بهش زیاد نمره دادی چه خبره؟؟؟؟
من به بازی تقلیدی که تازه کیلومترها هم بدتره 4 5 می دم اما نهایت اونم در نظر نگیریم همون 75 متاش زیادشم هست 85 اصلا توی حیطه کاری یوبی شت نیست جای اینکه بره اسپلینتر سل و بیاند و پرینس و کلی ای پی خوب دیگه داره بسازه گیر داره به همین بازی هایی که بتونه فقط تمام انلاینش بکنه ازش پول بسازهچند باید میداد؟؟!
ممنون بابت نظر و وقتی گذاشتی که نقد رو خوندیمن به بازی تقلیدی که تازه کیلومترها هم بدتره 4 5 می دم اما نهایت اونم در نظر نگیریم همون 75 متاش زیادشم هست 85 اصلا توی حیطه کاری یوبی شت نیست جای اینکه بره اسپلینتر سل و بیاند و پرینس و کلی ای پی خوب دیگه داره بسازه گیر داره به همین بازی هایی که بتونه فقط تمام انلاینش بکنه ازش پول بسازه
بازی های یوبی شت همشون بعد از چند ساعت به شدت یکنواخت و خسته کننده می شن و یک فرمول دنبال می کنن
در مورد بازیهای دیگه یوبی نظری ندارم ، حتما همینطوره که میگی.من به بازی تقلیدی که تازه کیلومترها هم بدتره 4 5 می دم اما نهایت اونم در نظر نگیریم همون 75 متاش زیادشم هست 85 اصلا توی حیطه کاری یوبی شت نیست جای اینکه بره اسپلینتر سل و بیاند و پرینس و کلی ای پی خوب دیگه داره بسازه گیر داره به همین بازی هایی که بتونه فقط تمام انلاینش بکنه ازش پول بسازه
بازی های یوبی شت همشون بعد از چند ساعت به شدت یکنواخت و خسته کننده می شن و یک فرمول دنبال می کنن
الان خواستی اطلاعاتت به رخم بکشی؟ممنون بابت نظر و وقتی گذاشتی که نقد رو خوندی
البته فراموش نکنیم هورایزون خودش از تست درایو الهام گرفته.
اعضای ivory tower هم همون سازنده های تست درایو هستند.
من از اینجا گرفتمشدوستان بازی رو برای 5 از کجا تهیه کردین ؟ ( منظورم اکانتش هست اگر اکانتی گرفتید)
چون هیچ کدوم از سایت های معتبر و معروفی که ازشون خرید میکنم ندارنش
یکی دوتا کلاهبردار دارنش که وضعیتشون خوب مشخص هست
جو بازیسنترم جوری شده که کسی حق نداره از بازی مورد علاقه من ایراد بگیره یا نقدش کنهجو بازی سنتر چرا اینطور شده که منتقد حق نداره به بازی بیشتر از میانگین متا نمره بده مگراینکه متای اون بازی مثبت ۹۰ باشه که اونوقت حق نداره زیر 10 بده
هرچیش بد باشه مپش یه سرو گردن نسبت به مپ زباله هورایزین ۵ که زدم متنوع تر و قشنگتره بقیه نسخهاشو نزدم البته.ولی بیا تعصب هم بزاریم کنارمن به بازی تقلیدی که تازه کیلومترها هم بدتره 4 5 می دم اما نهایت اونم در نظر نگیریم همون 75 متاش زیادشم هست 85 اصلا توی حیطه کاری یوبی شت نیست جای اینکه بره اسپلینتر سل و بیاند و پرینس و کلی ای پی خوب دیگه داره بسازه گیر داره به همین بازی هایی که بتونه فقط تمام انلاینش بکنه ازش پول بسازه