این بازی برای من عملا یه بازی Indie جمع و جوره، ولی یه جوری نقدش کردند انگار با یه AAA طرفیم. ینظرم این امتیازات منصفانه نیست و افراد گیم پس دار بازی رو از دست ندن.
خدایی حقش نیست انقدر امتیازش پایین باشه، من که رو پیسی دارم بازی میکنم نه کنترل مشکل دارم نه چیزی از لحاظ گرافیک هم واقعا قشنگ و جذابه و حس سایبرپانک رو به خوبی القا میکنه.
گیم پلی بازی و شوتینگ و سیستم کاور گیری و ایم گیریش واقعا لذت بخشه
داستان بازی یذره گنگ و روایتش تو در و دیواره ولی بازم 65 آخه ؟
این بازی برای من عملا یه بازی Indie جمع و جوره، ولی یه جوری نقدش کردند انگار با یه AAA طرفیم. ینظرم این امتیازات منصفانه نیست و افراد گیم پس دار بازی رو از دست ندن.
من هنوز بازی رو نرفتم ولی خب تاحدودی مثل شما چنین احساسی دارم، تیم اصلی پشت بازی هم اگه اشتباه نکنم 10-15 نفر بودن همش. در کل برای من از همون اول توی لیست «هر وقت دستت به ایکس باکس/گیم پس رسید با کله برو سراغش» قرار داشت.
من هنوز بازی رو نرفتم ولی خب تاحدودی مثل شما چنین احساسی دارم، تیم اصلی پشت بازی هم اگه اشتباه نکنم 10-15 نفر بودن همش. در کل برای من از همون اول توی لیست «هر وقت دستت به ایکس باکس/گیم پس رسید با کله برو سراغش» قرار داشت.
خوبیه گیم پس همینه. این بازی با اینکه بازی خوبیه ولی تو حالت عادی متا ۶۵ ممکنه باعث بشه خیلیا قید خریدشو بزنن ولی گیم پس باعث میشه یه بار امتحانش کنن و چه بسا خوششون هم بیاد و اینطوری بازی دیده میشه.