امتیازات Tekken Hybrid

• Thread starter Thread starter Shah!n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Shah!n

کاربر سایت
این پک اولین امتیاز خودش رو دریافت کرد .
1oi9regnj38ytoquuhe.jpg

VideoGamer : 4/10

بهترین فایتینگ!!!!!!لول.بهترینش همون3بود تکن خیلی وقته مرده الان فقط sfحرف اول رو میزنه
الان بله خب SF بهتره ولی TTT بهترین فایتینگ نسل PS2 بود بی برو برگرد. کلا خیلی جالبه که دو نسل بهترین عناوین کنسول ها ماله شرق بود اعم از MGS ها و یا بازی های Team ICO و آثار Capcom که در نوع خودشون خوب بود.

الان بله خب SF بهتره ولی TTT بهترین فایتینگ نسل PS2 بود بی برو برگرد. کلا خیلی جالبه که دو نسل بهترین عناوین کنسول ها ماله شرق بود اعم از MGS ها و یا بازی های Team ICO و آثار Capcom که در نوع خودشون خوب بود.
خب درسته بودن ولی الان نیستن ولی بعضی ها نمبخوان اینو قبول کنن..من خودم بازی های ژاپنی رو خیلی دوسداشتم ولی الان از بعضی هاش که قبلا عاشقشون بودم اصلا خوشم نمیاد نمونش همین تکن یاpesولی مثلاmgsهبچوقت افت نکرده وهمیشه خداست

دقت نداری شهاب ! الان باد از غرب میوزه ها ! :دی

دقت نداری شهاب ! الان باد از غرب میوزه ها ! :دی
:lol: دمت گرم احسان .
بله ، فقط وقتی میشه اینجوری به سرزمن آفتاب و هنر و توانایی بازیسازیشون توپید که گیمریتون رو باخرید یک دَزگا 360 و گیرزآووار یا یک PS3 و بازی هَوی رین شروع کرده باشین ، ولاغیر .
IGN 8/10​

حالا جهت باد عوض میشه !

آخرین ویرایش:
خب دوستان انتظار امتیازات بیش از حد نداشته باشید از این بازی ، به نظر من 8 بهترین امتیازیه که میتونست بگیره

کلا توی این پک سه تا ایتم موجوده :

1- بازی قدیمی TTT به صورت HD تولید سال 1999 یعنی 12 سال پیش بدون هیچ تغیری حتی یه مد انلاین هم اضافه نکردن
2- یک نسخه دمو از TTT2 که فقط 4 تا کاراکتر قابل بازی داره که دوتاش انحصاری BV هستن
3- یک فیلم CG از TEKKEN که داستان بین شماره پنجم و ششم بازی را روایت میکنه

شماره 2 که فقط برای تبلیغه ، شماره 3 هم که بازی نیست پس جز امتیاز دهی محسوب نمیشه
میمونه شماره یک که اگر منصفانه نگاه کنیم 8 هم خیلی زیادشه

به نظر من بهتر بود این پک به همراه نسخه اصلی TTT2 منتشر میشد و میتونست امتیازات بهتری نسبت به نسخه خالیش کسب کنه

خب دوستان انتظار امتیازات بیش از حد نداشته باشید از این بازی ، به نظر من 8 بهترین امتیازیه که میتونست بگیره

کلا توی این پک سه تا ایتم موجوده :

1- بازی قدیمی TTT به صورت HD تولید سال 1999 یعنی 12 سال پیش بدون هیچ تغیری حتی یه مد انلاین هم اضافه نکردن
2- یک نسخه دمو از TTT2 که فقط 4 تا کاراکتر قابل بازی داره که دوتاش انحصاری BV هستن
3- یک فیلم CG از TEKKEN که داستان بین شماره پنجم و ششم بازی را روایت میکنه

شماره 2 که فقط برای تبلیغه ، شماره 3 هم که بازی نیست پس جز امتیاز دهی محسوب نمیشه
میمونه شماره یک که اگر منصفانه نگاه کنیم 8 هم خیلی زیادشه

به نظر من بهتر بود این پک به همراه نسخه اصلی TTT2 منتشر میشد و میتونست امتیازات بهتری نسبت به نسخه خالیش کسب کنه
آقا TTT2 کی میاد خودش؟ واسه PS3 هست اینم؟

اقایون هنوز گیم اسپات نمره نداده
yahoo_7.gif
نه وحید هنوز نمره نداده GS و شایدم اصلا نمره نده بهش .
آقا TTT2 کی میاد خودش؟ واسه PS3 هست اینم؟
آره واسه PS3 هم میاد .
2012 عرضه میشه فعلا تاریخ عرضه دقیق رو اعلام نکردن .

--------------------------------------------------------------

Playstation Universe 8/10

میانگین 70.60 هست تو GR از 5 نقد .
متا هم که همون 63 هست از 6 نقد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or