امتیازات Super Mario Odyssey

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
H2x1_NSwitch_SuperMarioOdyssey_image1280w.jpg
Developer and Publisher: Nintendo
Release Date: October 27 2017
Platform: Nintendo Swtich

امتیازات:

EDGE 10/10

zrpMnRi.jpg
Super Mario Odyssey receives first review in EDGE, awarded with a perfect score - Nintendo Everything
* این 20امین امتیاز کامل در تاریخ Edge و دومین 10/10 امسال هستش...
لیست بازیهایی که از Edge امتیاز کامل گرفتن:
Super Mario 64 (1996)
Gran Turismo (1997)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
Halo: Combat Evolved (2001)
Half-Life 2 (2004)
Halo 3 (2007)
The Orange Box (2007)
Super Mario Galaxy (2007)
Grand Theft Auto IV (2008)
LittleBigPlanet (2008)
Bayonetta (2009)
Super Mario Galaxy 2 (2010)
Rock Band 3 (2010)
The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
The Last of Us (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Bayonetta 2 (2014)
Bloodborne (2015)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
Super Mario Odyssey (2017)
VideoGamer 100
Game Revolution 100
USgamer 100
GamesRadar+ 100
Game Rant 100
Guardian 100
IGN 100
FNinitendo 100
Cubed3 100
Gameblog.fr 100
NintendoWorldReport 100
Trusted Reveiws 100
Nintendo Enthusiast 100
Nintendo Life 100
Switch Player 100
Telegraph 100
TheSixthAxis 100
Vooks 100
Metro GameCentral 100
COGconnected 100
Critical Hit 100
Digitally Downloaded 100
EGM 100
GamesBeat 100
GameSpot 100
God is a Geek 100
GameInformer 98
AusGamers 98
Wccftech 97
Meristation 97
XGN 97
Everyeye.it 97
IGN Spain 97
Vandal 96
Polygon 95
Stevivor 95
CGMagazine 95
Destructoid 95
IGN Italia 95
Multiplayer.it 94
Post Arcade (National Post) 90
4Players.de 90
Eurogamer Italy 90
JeuxActu 85
M3 80
PLAY!Zine 75

متا : 97

آخرین ویرایش:
ماشالله تا سال پیش از 10 نفر 9 نفر نینتندو مسخره میکردن اینجا و کسی علاقه ای بهش نداشت ولی الان همه یه پا نینتندو فن بوی شدن با اینکه خیلیاشون حتی کنسولش رو ندارن یا بازیاش رو انجام ندادن D:

داریم کم کم وارد سال 2018 میشیم یکم استاندارد هاتون رو به روز بکنید D:

بازیای معرکه میسازن شکی درش نیست ولی مشکل اینجاست شما و خیلیای دیگه فکر میکنید کسی به گرافیک یا رزولوشن و این چیزا گیر میده معنیش اینه که میخوان کل تمرکز بازی رو اینا باشه که کلا اشتباه میکنید D:

هیچکس بدش نمیاد بازی مورد علاقش از نظر پرفورمنسی یا ظاهری بهتر اجرا بشه

بازیای کمی نبودن که هم از نظر گرافیکی و پرفورمنسی خیلی خفن بودن هم از نظر گیم پلی و همه چیزای دیگه D:
مطمئن باش کمپانی نینتندو محبوبیت خودشو داره.
واینکه لازم نیست بروز باشید.
شما سعی کن از یه اثر حالا کتاب،فیلم،موسیقی ،بازی لذت ببری.
ما توقعمون بیجا نیست.توقع ما اینه که اون اثر موندگار باشه.میخواد ماریو باشه،میخواد دارک سولز باشه.
واینکه خیلیا هستن که هنوز که هنوزه بازیهای کلاسیک رو بازی میکنن.چه برسه به نسل هفت.مطمئن باش کسیکه اینجوربازیهارو بازی میکنه دنبال تکسچر یا افکت بروز شده نیست.
اگه ادم دنبال بروز شدن باشه از خیلی چیزا عقب میوفته.
سعی کن بروز نباشی.
و اینکه سعی کن به علاقه و سلیقه دیگران احترام بذاری.میتونی راهنمایی کنی دیگرانو ولی بی احترامی نکن.

ناراحت نشیدا هرکی یه نظری داره ولی خداوکیلی این چیه :| بعد این همه سال من هیچ تغییری تو این بازی نمیببنم منی که نسخه کلاسیک جویدم این هیچ جذابیتی برای من نداره گیم پلی همونه اصن بروز نشده سرعتشم که مثل همیشه کنده داستانم که همونه خیلی خسته کنندس اصن فرقش با 64 گلکسی چیه

• Like
Reactions: Ps42014
ناراحت نشیدا هرکی یه نظری داره ولی خداوکیلی این چیه :| بعد این همه سال من هیچ تغییری تو این بازی نمیببنم منی که نسخه کلاسیک جویدم این هیچ جذابیتی برای من نداره گیم پلی همونه اصن بروز نشده سرعتشم که مثل همیشه کنده داستانم که همونه خیلی خسته کنندس اصن فرقش با 64 گلکسی چیه
تو نسخه های قبلی کَپی بود؟

کلا تلاش ها واسه کوبیدن بازی که دو رقیب دیگه آرزوی داشتنش رو دارن جالبه مطمئنم که این بازی انجام ندادن ولی میان و راحت میگن هیچ تفاوتی با سوپر ماریو 64 نداره :)) یا از ماریو توقع داستان دارن :| همین چیزا رو در مورد زلدا هم میگن
کسانی که واسه هورایزن با اون گیم پلیش سینه جر میدن دارن به معنا و مفهوم ویدیو گیم میگن تکراری
من که از اون دسته نیستم من 64 گلکسی بازی کردم هیچ تفاوتی بینشون ندیدم در ضمن تاپیک بازی خودم تو بازی سنتر ساختم منی که یه زمانی طرفدارش بودم نا امید شدم اون وری ها انقدر پلتفرمر خوب دارن که به ماریو نیازی نیست rc

آخرین ویرایش:
من که از اون دسته نیستم من 64 گلکسی بازی کردم هیچ تفاوتی بینشون ندیدم در ضمن تاپیک بازی خودم تو بازی سنتر ساختم منی که یه زمانی طرفدارش بودم نا امید شدم اون وری ها انقدر پلتفرمر خوب دارن که به ماریو نیازی نیست rc
اصلا من نمی دونم تا وقتی سری Knack هست چطور روشون می شه در مورد ماریو صحبت کنن smh

منم wii داشتم حقیقتا هم زلداش هم ماریو هاش عالی بودن خیلیم بهم حال دادن اما منم با متای 97 شون مشکل دارم انصافا در حد 97 نبودن با کمال احترام برای طرفدارهاش نظر خودم رو گفتم اعتقادم دارم متای بالای 90 حقشه اما 97 برای 1 بازی بی نظیر استثنایی هست که ماریو گلکسی ها نبودن

این عنوان هم تست نکردم نظری نمی دم اما با تجربه ای که کسب کردم فکر نمی کنم اینم از این قاعده مستثنی باشه.

به قول یکی از ددستان بزرگترین مشکل این بازی اینه خودش درگیر رزولوشن و افت فریم و تکسچر صورت و.. نکرده دنیاش رنگارنگ و جذاب و غنی باقی مونده و فقط میخواد سرگرمی تمام کمال ارایه بده

خیلی جالبه اینقدر به هورایزن حساسن جالبه همه چیز رو آخرش به فشار اومدن و این چیزا ربط میدن خداروشکر که حداقل پلی 4 دارم و می دونم این بازیا چیه حداقل اگه تعصب نشون میدید به بازی مثل بلادبورن این تعصبتون رو نشون بدید که تقریبا میشه گفت یه بازی کامل و بی عیبه طرف زلدا رو بازی نکرده میگه مثل قبلیاست ماریو 3d world رو از نزدیک ندیده(حالا odyssey که تازه اومده بماند ) میگه تکراریه
یکم دست از این کنسول فن بودنتون بردارید والا من اگه می خواستم کنسول فن باشم بلادبورن و دیمنز سولز (باور کنید نصف همینایی که دارن واسه سونی خودکشی می کنند نمی دونند پلی استیشن چنین بازی انحصاری هم داره ) و شادو اف د کلوسوس جز بهترین بازی های زندگیم نبود
مهندس میشه بگی از کجا میدونی بازی نکردم ؟؟؟

مهندس میشه بگی از کجا میدونی بازی نکردم ؟؟؟
اگه odyssey رو بازی کردی نظرت اینه که تکراریه پس نظرت محترمه ولی اگه درست و حسابی بازی رو تجربه نکردی و صرفا با یه شبیه ساز داغون با کلی لگ و افت فریم گلکسی و 64 رو بازی کردی و بعد با دیدن 4 تا تریلر به این نتیجه رسیدی که تکراریه پس نظرت بدرد خودت می خوره

اگه odyssey رو بازی کردی نظرت اینه که تکراریه پس نظرت محترمه ولی اگه درست و حسابی بازی رو تجربه نکردی و صرفا با یه شبیه ساز داغون با کلی لگ و افت فریم گلکسی و 64 رو بازی کردی و بعد با دیدن 4 تا تریلر به این نتیجه رسیدی که تکراریه پس نظرت بدرد خودت می خوره
شبیه سازای این دو کنسول هیچ افت فریمی ندارن میشه گفت از خود کنسولم بهترن این خودتی که درک نمیکنی مشکل من با بازی اینه که چرا از ریشه های کلاسیک کمی فاصله نمیگیره و به بازی چیزی اضافه نمیکنه حالا بحث قابلیتا لولای جدید چیز دیگست داستان عوض نمیکنن الان سال هاست دارن از Bowser استفاده میکنن یکبارم عوضش نکردن از اولم گفتم نظر خودمه اصلا چنین چیزی رو قبول ندارم حتی سونیک ولی با داستانش راضیم کرد

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان رعایت کنید .
مخصوصاً چندتایی از دوستان که تذکر گرفتن تقریباً پر شده اخطارهای قبل از بن دائمشون و اشتباه بعدیشون میتونه آخرین اشتباهشون توی این انجمن باشه .
ممنون که رعایت میکنید .

دوستان من فازتون چیه ؟:| داستان عوض نشده ؟ خب نشده که نشده مگه توی ماریو داستان مهمه ؟ فرق بازی رو با فیلم درک کنید . توی بازی داستان همون گیم پلی و تجربه ای که توی بازی به دست میاری و این ویژگی اصلی گیمه :| بعد این هیچی . میگه بازی هیچ فرقی با قبلیا نداره . ینی فقط خودکشی جواب میده . اره راست میگی تو قبلیا با کلاه میشد بقیه رو کنترل کرد اما نمیدونم چرا یادم نمیاد شاید نیاز به توهم دارم ؟8-}
همون لیاقتتون شبیه ساز راه رفتنه با داستان های پر ادعا پوچ

• Like
Reactions: fifa13
دوستان من فازتون چیه ؟:| داستان عوض نشده ؟ خب نشده که نشده مگه توی ماریو داستان مهمه ؟ فرق بازی رو با فیلم درک کنید . توی بازی داستان همون گیم پلی و تجربه ای که توی بازی به دست میاری و این ویژگی اصلی گیمه :| بعد این هیچی . میگه بازی هیچ فرقی با قبلیا نداره . ینی فقط خودکشی جواب میده . اره راست میگی تو قبلیا با کلاه میشد بقیه رو کنترل کرد اما نمیدونم چرا یادم نمیاد شاید نیاز به توهم دارم ؟8-}
همون لیاقتتون شبیه ساز راه رفتنه با داستان های پر ادعا پوچ
E Chi goftam shoma jedi nagir 8-}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or