امتیازات Stronghold: Crusader II

ebibatboy

کاربر سایت
StrongholdCrusader2_BoxArt.jpg

Developer: Firefly Studios
Publisher: Firefly Studios
Platform: PC
Release Date: September 23, 2014

Gizorama : 4.5/5
خلاصه نقد : مود های مختلف بازی و محتواهای زیاد حالا حالاها شما رو سرگرم نگه میداره.یونیت های متنوع و فراوان در بازی وجود داره.حوادث طبیعی (مثل رعد و برق و حمله آفات)میتونند باعث خسارت و آتش سوزی در قلعه بشوند(در کل یه چشمتون به دشمن باشه یه چشمتون به طبیعت!).فیزیک و تخریب بازی (تخریب برج ها و ...)خوب کار شده.
در کل به عنوان یکی از بهترین RTS ها نام برده ولی گفته کمپین بازی برای تازه کارها میتونه خیلی سخت باشه
راوی و حرکات و فریاد های سربازان یک حس طنز جالب به بازی منتقل می کنند.تنوع یونیت ها بالاست و بالانس خوبی دارند.درجه سختی بازی کم کم بالا میرود و بسیار سخت می شود.بازیکنان نسخه های قدیم از کمپین کوتاه بازی نسبت به نسخه قبل راضی نخواهند بود اما مود Skirimsh پیشرفت خوبی کرده.

آخرین ویرایش:
نسخه ی اول عالی بود ولی اصلا قسمت داستانی نداشتن... مراحلش فقط جنگی بود:d. امیدوارم یه داستان عالی براش ساخته باشن و همینطور طولانی:bighug:این مپ های بازی رو هم بزرگتر کنن عالی میشه:bighug:

جانم.. من 2 ساعت آخر سر کار بیکارم ولی باید بمونم سر کار .... اینو می ریزم رو لپ تاپ با خودم میبرم 2 ساعت آخر چه حالی کنم......یه صورت وحشتناکی منتظریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاور به نظرم خودم عالیه!
هر ناشر دیگه ای بود میومد یه آدم قد بلند خوش اندام چشم آبی با صورت 6 تیغ شده میذاشت به عنوان نماد اروپا و مسیحیت:d.ولی این یه آدم واقعی از اون دوران رو نشون میده

Screenshot هاى بازى رو ديدم دقيقا همون نسخه قبليه فقط گرافيكش بيشتر شده ... حتى آيكن خونه و چيز هايى كه ميساختيم تو بازى همنن قبليا ان ... پس طبيعتا عاليه ديگه :دي

بدجور تو ذوقم زد هیجی نداره بعد از نیم ساعت بازی احساس کردم بازی برام تازنگی نداره ! نسخه ی اول بنظرم امکاناتش بیشتر بود !

بدجور تو ذوقم زد هیجی نداره بعد از نیم ساعت بازی احساس کردم بازی برام تازنگی نداره ! نسخه ی اول بنظرم امکاناتش بیشتر بود !
من بازی رو از استیم گرفتم..
حرف شما درسته یک سری امکانات رو از بازی برداشتن مثل ادوات ترس طناب دار و اینا.. اما خیلی بد هم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or