امتیازات Street Fighter x Tekken

استریت فایتر آنلاینش جالب نبود ؟! شوخی میکنی ! انتظار داری بیان اینترنت نابود ایران رو مد نظر قرار بدن بعد بازی رو بسازن l-)
فکر کن اینترنت ایران خودش نابوده ، بعد نت شمال نابود تر از بقیه جاهاش باشه ، این موقعه ها میگن گل بود به سبزه هم آراسته شد

اتفاقا کلا استریت فایتر سروراش مسخره ترین سرورایی هست که دیدم. شما Video Review ـه GT یا GS رو نگاه کنی میبینی که چقدر لگ داشتنش واضح هست! یعنی خیلــــــی مسخره!
استریت فایتر 4 هم یادم میاد یه بار نتونستم درست بازی کنم. نت ما هم خراب باشه نت جاهای دیگه ی دنیا که درسته.

استریت فایتر 4 هم یادم میاد یه بار نتونستم درست بازی کنم. نت ما هم خراب باشه نت جاهای دیگه ی دنیا که درسته
Trust me, بخش آنلاین SF4 اونقدرا هم که میگن بد نیس. قضیه MMO و MOBA نیس که پینگ بالا هم بازی کنی زیاد اذیت نشی. نکته اینه که SF یه فایتینگه و لگ باید در حداقل باشه و اگه نباشه خیلی محسوسه. مثل قضیه FPS.
دوست عزیزم، شما جز SF4 بخش آنلاین کدوم فایتینگو زدی که میگی سرورای SF4 مسخره است؟ خدا شاهده همین SF4 اولین فایتینگی بود که سر آنلاینش به تنش می ارزید :دی
فکر کنم SF4 به اون صورت سرور نداره. به کانکشن هر دو طرف مربوطه و اگه کانکشن یه طرف قضیه خوب نباشه کلا...خب...بازی کردن به اون صورت همچین لذت بخش نیست!
این آقا پویا متاسفانه به یه طرف قضیه که مربوط به کانکشن نه چندان خوب خودش میشه توجه نمیکنه :دی

هر کسی اینجا حرفه خودشو میزنه بدونه فکر
چند وقته این استاد پویا نتونسته با کسی بدون لگ آنلاین بازی کنه؟!
ما که با چند تا از بروبچ شمالی بازی کردیم ولی شما که خودت همیشه میگی نتت مشکل داره ، چرا SF رو مقصر میدونی
تویه ایران دوتا بازی فایتینگ رو مگه بیشتر میشه آنلاین زد : BB با SF
حداقل میشه این دو تا رو بازی کرد ولی بقیه رو که نمیتونی

اتفاقا کلا استریت فایتر سروراش مسخره ترین سرورایی هست که دیدم. شما Video Review ـه GT یا GS رو نگاه کنی میبینی که چقدر لگ داشتنش واضح هست! یعنی خیلــــــی مسخره!
استریت فایتر 4 هم یادم میاد یه بار نتونستم درست بازی کنم. نت ما هم خراب باشه نت جاهای دیگه ی دنیا که درسته.

مشخصه که اصلا نمیدونی در مورد چی داری صحبت میکنی .
ما که بازی کردیم و بدم نبوده ، البته بعضی مواقع که نت خراب باشه معلومه که نمیشه بازی کرد . به سازنده بازی میگیم دفعه دیگه حتما نت نابود ایران رو مد نظر قرار بده

آخرین ویرایش:

شما بشین اول قوانین اولیه SF رو یاد بگیر بعد بیا درباره بقیه ابعاد بازی صحبت کن !
پویا خان مشکلاتی رو که این سایت IGN و GS گفتن توی بازی پیش میاد خیلی کم اتفاق افتاده مشااله همین این YouTube پر از Replay بازی هست بعدم خیلی کم User ها از بازی در این باره گله کردن

Trust me, بخش آنلاین SF4 اونقدرا هم که میگن بد نیس. قضیه MMO و MOBA نیس که پینگ بالا هم بازی کنی زیاد اذیت نشی. نکته اینه که SF یه فایتینگه و لگ باید در حداقل باشه و اگه نباشه خیلی محسوسه. مثل قضیه FPS.
دوست عزیزم، شما جز SF4 بخش آنلاین کدوم فایتینگو زدی که میگی سرورای SF4 مسخره است؟ خدا شاهده همین SF4 اولین فایتینگی بود که سر آنلاینش به تنش می ارزید :دی
فکر کنم SF4 به اون صورت سرور نداره. به کانکشن هر دو طرف مربوطه و اگه کانکشن یه طرف قضیه خوب نباشه کلا...خب...بازی کردن به اون صورت همچین لذت بخش نیست!
این آقا پویا متاسفانه به یه طرف قضیه که مربوط به کانکشن نه چندان خوب خودش میشه توجه نمیکنه :دی

چی داری میگی صفا؟ تو و حمید چرا این اواخر اینجوری شدین؟
استاد پویا؟ Are You Serious?!1
من دارم میگم Review های سایت های معتبر اومدن گفتن که بازی به نسبت لابی فایتینگ های دیگه ضعیف کار کرده...
شما میایین میگین نته من مشکل داره ؟ نمیتونم بدون لگ بازی کنم؟
چتون شده شماها ؟

آخرین ویرایش:

حالا یه چیزی گفتیم ، مسائل کاری رو با بقیه مسائل قاطی نکن
بیخیال ! خودتو کنترل کن ، اومدی شیراز تکلیفتو روشن میکنم >:)

این JURI هم خیلی سگ شده تویه SFXT ، خیلی ناجوره GEM برایه SPEED هم براش بزاری چه شود ،قیافه پاندوراشم خیلی باحاله

GameSpot : PC Version 8 . به نسخه ی کنسولی امتیاز 8.5 رو داده بود. بعید اختلاف خاصی بین نسخه ی کنسولی و PC وجود داشته باشه.

gz9r06rdonv8u7f9gat.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or