امتیازات South Park : The Stick of Truth

U n i t e d

کاربر سایت
خب بالاخره نمرات این بازی پس تاخیرهای فراوان منتشر شد

سازنده : Obsidian Entertainment
ناشر : Ubisoft
پلتفورم ها : PC - X360 - PS3
تاریخ انتشار :Mar 4, 2014

south_park_the_stick_of_truth1.jpg

Eurogamer
: 8/10
Gamespot : 7/10
Polygon : 8.5/10
Kotaku : Not Yet
Xbox Achievements : 88/100
IGN : 9/10
CVG : 9/10
OPM : 8/10
Rock, Paper, Shotgun : No Score
Shopto : No Score
Dealspwn : 8/10
BT.com : 5/5
NowGamer : 8/10
Talkingship : 8/10
Giant Bomb : 10/10
EGM : 8.5/10
Edge : 8/10
Destructoid : 8/10
God is a Geek : 9/10
Canadian Online Gamers : 9.3/10
Game Trailers : 8.3/10
Games Radar : 9/10
OXM : 9/10
Gameblog.fr : 8/10
MondoXbox : 9/10
Game Informer : 8.5/10
Eurogamer Italy : 8/10
Joystiq : 7/10
Shacknews : 6/10
Pc Gamer : 9/10
PC GamesN : 10/10
GameFront : 7.5/10
EveryEye.it : 8/10
Metro Game Central : 8/10
Now Gamer : 8/10
GamesBeat : 9.5/10
Lazy Gamer : 8.5/10
Video Gamer : 6/10
ConnectedDigitalWorld 9/10
USgamer 10/10
Game Revolution 9/10
Multiplayer.it 9.2/10
Strategy Informer 9/10
Vandal Online 9.3/10
LevelUp 8.5/10
3DJuegos 8.5/10
MMORPG.com 8.2/10
The Escapist 8/10
Gamereactor Sweden 6/10
Gaming Age 5.3/10
Inc Gamers 8/10
TotalXbox : 8//10​

پست اپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بعضی از بازیساز ها یاد بگیرن..!! هرچند برای من اصلا نمره ملاک نیست..بازی خوب باشه حتما درصورت امکان تهیه میکنمش...!!ولی نمرات اینو نگاه کنید واسه کسلوانیا رو نگاه کنید..!! یه بازیه ساده و کم زرق و برق خیلی راحت تر تو بین مردم جا باز میکنه..امیدوارم بازیه خوبی باشه..منتظرم لینکهای دانلودش بیان.

ممنون بابت پست.!

Holly Shit :d

چقدر Matt Stone و Trey Parker دولوپر هارو مسخره کنن با این نمره خفنی که گرفتن :دی
تصور قیافه Smug کارتمن در حال Moon کردن استودیوهای تی اچ کیو و مرکیوری تقریبا از خوده بازی هم بهتره ! :دی

بالاخره هم نمردیم و یک بازی عالی از یک سریال عالی دیدیم.

نقدـه رایان مک کارفِی از IGN

The Stick of Truth makes one thing abundantly clear: I never want to play another South Park video game made without Trey Parker and Matt Stone's direct, intimate involvement. With a controller in your hand, you are almost literally – gloriously – playing a 14-hour episode of South Park. There’s much, much more here for series fans than the uninitiated, but it’s a light but good quality role-playing game in its own right. It is, in a way, Season 18 all by itself. It is funny, shocking, self-effacing, and pretty much everything I could ask for from a South Park game -- even if it’s mostly a one-and-done experience.

میشه یکی بگه این بازی چجوریه؟ اخه من هر تریلری که ازش دیدم (2-3 تا) همش ای بود که دو نفر می خوان باهم بجنگن و بعد با چر خوندن Ls ,Rs کاراکتر هوا ی خوش بود از خودش تولید می کرد :d

اگه کلش این جوریه و گیم پلیش هم فقط چرخوندن L ها هست بگین!

میشه یکی بگه این بازی چجوریه؟ اخه من هر تریلری که ازش دیدم (2-3 تا) همش ای بود که دو نفر می خوان باهم بجنگن و بعد با چر خوندن Ls ,Rs کاراکتر هوا ی خوش بود از خودش تولید می کرد :d

اگه کلش این جوریه و گیم پلیش هم فقط چرخوندن L ها هست بگین!

سبک کلی بازی rpg هست به صورت turn based اما خود بازی سبک خاصی داره

آخرین ویرایش:
من بازی رو تموم کردم، اتفاقا اصلا هم کوتاه نیست و نزدیک 15-20 ساعت گیم پلی داره. در ضمن اینو بگم که این بازی اولین عنوانی هست که بشکل وحشتناکی حاوی صحنه های +18 هست(نسخه سانسور نشده) و از طنز خیلی خوبی هم بهره می بره. من خودم بخوام بهش نمره بدم، نمره 9 از 10 رو میدم.

من بازی رو تموم کردم، اتفاقا اصلا هم کوتاه نیست و نزدیک 15-20 ساعت گیم پلی داره. در ضمن اینو بگم که این بازی اولین عنوانی هست که بشکل وحشتناکی حاوی صحنه های +18 هست(نسخه سانسور نشده) و از طنز خیلی خوبی هم بهره می بره. من خودم بخوام بهش نمره بدم، نمره 9 از 10 رو میدم.
چند جا نوشته بودن ١٢ ساعت، به نظرم براي RPG كوتاه هست:d ولي هر چي باشه مهم نيست چون واقعا تنوع خاصي بين بازي ها داره. مخصوصا كساني كه Southpark رو ديدن براشون چند برابر لذت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or