امتیازات Sonic Boom

چرا این سونیک اینقدر امتیازاتش فاجعه شد من خیلی از سبکش خوشم اومده بود اینم اینجوری بهش گند خورد به نظرم بدن nintendo بسازه میتونه ازش شاهکار بسازه

امتیازات اینقدر فاجعه هست که همون بهتر نقدی دیگه منتشر نشه :d

IGN 4.3/10
Gamespot 2/10
43023993413118678373.png

74478076193551382583.png

نمیشه این احمق ها دیگه سونیک نسازن ؟-_-
این احمق ها اون احمق ها نیستن که آخه.اکثر Sonic ها رو Sonic Team میسازه.سونیک تیم هم 3 تیم داخلش هست.یکیش مثلا Generation رو ساخته که خوب از آب در اومده اون یک Unleashed رو ساخته که گند زده.ولی Sonic Boom رو مثلا افرادی ساختن که پشت بازی هایی مثل Jak & Dexter بودن.

احمق ها منظورم دولوپرهاش نیستن :d کلا سونیک رو تبدیل به یه بازی دوزاری کردن.

آخرین ویرایش:
نمیشه این احمق ها دیگه سونیک نسازن ؟-_-

این احمق ها اون احمق ها نیستن که آخه.اکثر Sonic ها رو Sonic Team میسازه.سونیک تیم هم 3 تیم داخلش هست.یکیش مثلا Generation رو ساخته که خوب از آب در اومده اون یک Unleashed رو ساخته که گند زده.ولی Sonic Boom رو مثلا افرادی ساختن که پشت بازی هایی مثل Jak & Dexter بودن.

خوب به نظر می رسه گند زدن بازی علت داره:
بیشتر کارمندهای استدیو قبل از عرضه بازی از استدیو جدا شدن
تهیه کننده اولیه و اصلی بازی Sonic Boom هم سپتامبر 2013 از استدیو جداشده از جمله کسایی که از استدیو جدا شدند senior designers ارتیست بازی project manager و دستیار تهیه کننده بازی بودند
گفته میشه این Sonic آخرین بازی ساخته شده توسط BRB است.

بنظرم سونیک وقتی از اون حال و هوای Retro و 2D اومد بیرون خیلی ضعیف شد .
اون نسخه ی Generation هم بنظرم فقط چون یک Fan Service بود تونست موفق بشه چون خیلی به ریشه ها نزدیک بود و یا ریمیک نسخه های کلاسیک Headhog بود یطورایی :d.

ولی بازم من عاشق سونیکم .
امیدوار بتونه موفق بشه بازم مخصوصا بنظرم اگر نسخه ی مخصوص برای ویتا یا کلا اختصاص بدن سونیک رو به کنسول های دستی عالی میشه .

میخواستم بگم بالاخره بازی منتشر شد و Sanzaru سرش خلوت شد که بره Sly 5 رو بسازه :|
الان که اومدم تاپیک دیدم که میگید کل استودیو غربال شده :| من به چه امیدی منتظر بمونم آخه؟ :|

گرچه به نظرم اسلای 4 ، بهترین اسلای بود :دی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or