امتیازات Sniper Ghost Warrior 3

The Listener

Take Me Home
کاربر سایت

Developer: CI Games
Publisher: CI Games
Genre: Tactical FPS
Platforms: PS4, Xbox One, PC
Release Date: April 25, 2017

Everyeye.it: 8/10
IGN Italia: 7.9/10
COGconnected: 7.5/10
Vandal: 7/10
Multiplayer.it: 7/10
Playstation Universe: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
SpazioGames: 7/10
God is a Geek: 7/10
Hobby Consoles: 7/10
IGN Spain: 6.7/10
GamePro Germany: 6.5/10
The Games Machine: 6.5/10
TheSixthAxis: 6/10
IGN: 5.5/10
GRYOnline.pl: 5.5/10
PlayStationLifeStyle: 5.5/10
GameSpot: 5/10
Hardcore Gamer: 5/10
Gadgets 360: 5/10
Trusted Reviews: 4/10
Push Square: 4/10
Twinfinite: 4/10
Metro GameCentral: 3/10
We Got This Covered: 3/10

Eurogamer:
Sniper Ghost Warrior 3 is a great sniping game let down by a mediocre open world, poor voice acting, technical hitches and terrible writing.

3ys78.png

آخرین ویرایش:
اینهمه هایپ و تاخییر اخرشم شد این؟
مارو باش رقیبشو نگرفتیم تا ببینیم این چیکارمیکنه.همون بریم هیتلرو با استایپ بزنیم...
اصلا انتظار 5 رو نداشتم.
این سری گوست واریور فقط شماره اولش خیلی عالی بود.البته باید منتظر نمره های بیشترم موند. الایت4 رو من تموم کردمش اما از اونم انچنان راضی نبودم چون اسنایپرالایت نسخه دومش فقط عالی بود

کلا کرایتک این موتورش بدرد خودشون میخوره موتور بیخودیه کلا هر کی بازی باهاش میسازه انقدر مشکلات داره یا پیدا میکنن و روند توسعه رو ضربه میزنه اینم میشه نتیجش

COGconnected: 7.5/10
Hobby Consoles: 7/10
PlayStationLifeStyle: 5.5/10
Twinfinite: 4/10

همه‌ی این امتیازا برای نسخه‌ی PS4 هست. گویا بازی روی PC وضعیت به مراتب بهتری داره تا کنسول ها.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: InfeR and m.a.t
اصلا نیومده میدونستم داغونه
قسمت دومشم مالی نبود
گرچه نمراتش هرچی باشه من بازی میکنم چون عشق اسنایپ دارم ولی خب روی فروش تاثیر بد میزاره

Eurogamer:
It all amounts to a frustrating game, which is something of a shame. Sniper Ghost Warrior 3 places care and attention into its gorgeous locations and robust missions and, most importantly, into the minutiae of the sniping experience. Unfortunately, it never quite delivers on its premise, and the pieces never come together as a cohesive whole. There's a lot to recommend here, but glitches, poorly polished areas and atrocious writing ensure this one shoots well wide of its mark.
Sniper Ghost Warrior 3 review

یه بازی بسیار بسیار متوسط و روو به پایین که سازندش به جای اینکه دنبال ارائه ی یه عنوان موفق باشه، فقط دنبال پر کردن جیب خودش هست! اصلا و ابدا ارزش خرید نداره.

جز خود کرایتک انگار هیچکس نمیتونه بازی با کرای انجین بسازه و مشکل ساز براش نشه ... اینام نمیدونم رو چه حسابی این نسخه رو دارن ادامه میدن ... :-@

صحنه شلیک بولت به هدف های بازی برای من فقط مکس پین هست و بس ...

• Like
Reactions: SHANSER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or