امتیازات Sniper: Ghost Warrior 2

RattleSnake

کاربر سایت
sniper-ghost-warrior-2.png

سازنده: City Interactive
ناشر: Namco Bandai Games
سبک: First-person shooter, tactical shooter
تاریخ عرضه: 15 مارس 2013
پلتفرم: PC، Xbox 360، PS3 و Wii U
موتور گرافیکی: CryEngine 3
....

G4MERS 5/10
Softpedia 5/10
Hardcore Gamer Magazine 50/100
Meristation 45/100
Gamezilla 7/10
Spazio Games 6.5/10
Eurogamer.pl 5/10
Official Xbox Magazine UK 60/100
GamingBolt 6.5/10
Den of Geek 5.4/10
IRB GAMER 7.5/10
Pure|News 4.5/10
Golden4games 5.5/10
CVG 6/10
Metro 3/10
Xboxlife.dk 6/10
playturn 7/10
GRYOnline.pl 50/100
Everyeye.it 55/100

VideoGamer 30/100
EuroGamer Italia 4/10
IGN 5/10
Vandal Online 40/100
GamesReviews.com 4/10

GameSpot 7/10
PC Games (Germany) 56/100
4Players.de 67/100
Playstation Official Magazine UK 40/100
Destructoid 3/10
Eurogamer 6/10
EGM 4/10
Digital Spy 4/10
Gamer.no 40/100
Official Xbox Magazine 60/100
Game Informer 50/100
Canadian Online Gamers 40/100
IGN Italia 60/100
GameStar 53/100
InsideGamer.nl 50/100
Eurogamer Spain 30/100

آخرین ویرایش:
ارزش بازی به پول نیست اگر بود بازی‌های مستقل رو نباید بازی کنیم دیگه چون ارزش پولی کمی دارند. ارزش بازی به کلی چیز بستگی داره از جمله سازنده کی باشه. بازی اسنایپر برای داستان ساخته نشده که بخوایم از نظر داستانی بهش گیر بدیم. اسنایپر یک بازی کاملا فانه به همین سادگی هر کسی می‌تونه تستش بزنه ببین بازی چطوره نه این که بازی رو برای داستان بازی کنه نسخه 1 من خیلی باهاش حال کردم ازشم خوشم میاد.

شما کلا Forum رو از پایه زیر سوال بردی رفت

اینا رو واسه چی به من میگین,به ایشون بگین که میگه نمیشه از یه بازی انتقاد کرد!!!!

پچ DX11 هم واسه Crysis 2 بعد از 2-3 ماه اومد. حالا Crytek هم خاک بر سرش شد؟:-/
من نمی دونم چرا الکی واسه خودتون نتیجه گیری می کنید؟
1-2 تا نمره پایین میاد بازی شد آشغال؟

کرایسیس سال 2011 اومد! این تو سال 2013 پس از 8 ماه تاخیر! در ضمن کرایتک بزرگ رو با این شرکت مقایسه نکنید خواهشا!
شما هم برای خودت از حرف من یکی نتیجه گیری نکن

مشکل اساسی خیلی از شما ها اینه که فک میکنید هر بازی که میاد باید همین طور 8 9 درو کنه بره تا بشه بازی مد نظر شما! بازی که نه کسی ازش انتظاری داشته نه هایپی خفنی کرده نه وعده های انچنانی داده حالا اومده این از اب در اومده حالا دوست ندارید پول یه چیپس نوشابه رو براش دور برزید با خودتونه ولی دیگه هی پست ول ندین اعصاب بقیه رو خط خطی کنید.

شما هم نظرات روشن فکرانتون رو قبلا دادید و خوشحال شدیم!(یادتونه که؟ توهین به پایرت خور)....برای همین سر موضوع مورد نظر با شما کله نمیزنم! چون میکشه به توهین های یک طرفتون و دور از منطق منه
(در ضمن این کلمه اعصاب خط خطی رو هی تو همه تاپیک ها نگو میدونی که بهش چی میگند؟)

مسلما تموم نمیکنم,شما که واست ارزش داره بشین بازی کن!!!
بنده هیچی درباره بازی نگفتم که آشغاله یا نه فقط جواب شما رو دادم که ارزش یه بازی رو با پولی که بهش میدین میسنجین!!
شما از کجا میدونی برا من ارزش داره؟
بله من هنوز هم میگم ما پایرت خوری میکنیم با پول یه تنقلات ساده یا با 3 ساعت دانلود یه بازی میگیرم که چند ساعتی سرگرم بشیم و مشکلات روزانه رو فراموش کنیم همین. در ضمن من منظورم به شخص شما نبود که ناراحت شدی هنوز خیلی ها برادر من فرق انتقاد و کوبیدن نمیدونن اگه این بازی سبک تکراری بود قبل ریلیز با هایپ هاش گوش مردم کر کرده بود ادامه یه بازی موفق بود و ... اون موقع میشد به بدترین نحوه مورد عنایت قرارش داد ولی من نمیدونم شما از این بازی چه انتظاری داشتید که براورده نشده! نکنه Crysis بوده الان به این وضع افتاده؟ یه بازی عادی بوده در زمان خودش که همه فقط به خاطر سبک خاصش کشیده شدن طرفش الان هم این یه ادامه عادی باز براش تموم شد رفت.
اینجوری که نمیشه
:biggrin1:
فروم واسه بحث و تبادل نظر هست نه واسه اینکه بیاییم صرفا از بازی مورد علاقمون تعریف کنیم. قرار باشه هر کی از یه بازی انتقاد کرد بهش بگیم بازی نکن که دیگه فلسفه فروم زیر سوال میره
هر وقت دوستان فهمیدن انتقاد چیه اونوقت حرف شما درسته به نظر تو این بازی چون امتیاز کم گرفته مربوط به کنسول ها میشه؟ یا چون DX11 نداره به درد نمیخوره حتی بدون در نظر گرفتن فاکتور های دیگه اش؟ واقعا هنوز خیلی ها نمیدونن انتقاد درست چیه!

آخرین ویرایش:
کرایسیس سال 2011 اومد! این تو سال 2013 پس از 8 ماه تاخیر! در ضمن کرایتک بزرگ رو با این شرکت مقایسه نکنید خواهشا!
شما هم برای خودت از حرف من یکی نتیجه گیری نکن

من استنباطم این بود.
پس آزادم که بر اساس حرفهای شما اون طور که دیدم نتیجه گیری کنم.
نتیجه گیریه من این بود.
من یکی بازیش می کنم چون نسخه س اول انتظارات منو برآورده کرد.

ربطی به این چیزا نداره وحید.مشکل اینجاست که نسخه قبلی بازی هم چیز خیلی شاخی نبود.رفته رفته هر چی مراحل بازی رو جلوتر میرفتی افتضاح تر میشد.در کل میگم بنظر من چون این نسخه از بازی با موتور کرای انجین 3 ساخته شده نباید این توقع رو داشت که نمرات بالایی بگیره.
اتفاقا این نسخه رفته رفته که میره جلو بهتر میشه مخصوصا مرحله آخر بازی.مرحله دوم بازی که واقعا روی xbox که من بازی کردم افتضاح بود از همه لحاظ ولی مراحل آخر بازی پیشرفت خوبی داره

متاسفانه متاسفانه متاسفانه بازم این دو کنسول xbox360 و ps3 گند زدن به هر چی بازیه

بازی رو کامپیوتر اجرا کردم شوکه شدم موتور گرافیکی به این خفنی داره DirectX 9 اجرا میکنه چرا چون این دو کنسول اصلا نمیدونن DirectX 11 چیه )x

dcdcfvgffr.jpg

میدونم بچه های بازی سنتر اکثرا کنسول باز هستن ولی خوب حقیقت تلخه

برعکس موهای لارا تو Tombraider و با compute 5.0 ببینید دیونه میشید .

گیم پلی مهمه داداش نه گرافیک.

اگه ارزش نداره بازی نکن تمام! دیگه نیازی نیس بیاین تو بوق کرنا بکنید که بازی بده یا مربوط به کنسول میشه یا DX11 نداره اشغاله.
رفيق اينجا فرومه!
اگه قرار باشه هركسي نظرشو راجب بازي نده پس چه فايده داره!
شما نخونيد پست هايي كه گفتن فلان بازي اشغاله يا فلانه
دليل نميشه چون شما دوست نداري كسي از اشغال بودن يا شاهكار بودن ي بازي حرفي نزنه و نظرشو نگه

متاسفانه متاسفانه متاسفانه بازم این دو کنسول xbox360 و ps3 گند زدن به هر چی بازیه

بازی رو کامپیوتر اجرا کردم شوکه شدم موتور گرافیکی به این خفنی داره DirectX 9 اجرا میکنه چرا چون این دو کنسول اصلا نمیدونن DirectX 11 چیه )x

dcdcfvgffr.jpg

میدونم بچه های بازی سنتر اکثرا کنسول باز هستن ولی خوب حقیقت تلخه

برعکس موهای لارا تو Tombraider و با compute 5.0 ببینید دیونه میشید .

این شرکت کلا همینه و بیشتر هم ازش نباید انتظار داشت "شاید در آینده بهتر بشه ولی فعلا همینه" هیچ ربطی به هم DX9 و موتور و کنسول نداره الان مثلا قراره با DX11 تحولی در بازی ایجاد بشه ؟!

نمره 5 از 10 این طوریه:
گفته بازی Sniper Elite V2 بهتر از این بازی است. نقد نسخه کنسولی بوده نه PC. از صداگذاری ایراد گرفته. مشکلات وصل شدن به بخش مولتی پلیر که مثل همه‌ی بازی‌های CI این مشکلات رو داشته.

الان dx11 بود حل بود ؟
بازی dx9 ست کفر شده در بلاد PC گیمر ها؟ چند تا نمره اومده؟
توجه عزیزان رو جلب میکنم ب توضیحات سیستم ریتینگ یکی از سایتهای معتبر دنیای گیم
10.0: Prime
This exceedingly rare score refers to a game that is as perfect as a game can aspire to be at its time of release. Obviously, the constantly changing standards for technology and gameplay will probably make this game obsolete some day, but at its time of release, a game earning this score could not have been improved upon in any meaningful way.
9.0-9.5: Superb
We absolutely recommend any game in this range, especially to fans of that particular genre. However, games that score in the 9 range are also typically well suited to new players. Games that earn 9s are naturally uncommon, and earn GameSpot's Editors' Choice Award for their outstanding quality.
8.0-8.5: Great
This range refers to great games that are excellent in almost every way and whose few setbacks probably aren't too important. We highly recommend games in the upper half of this range, since they tend to be good enough to provide an enjoyable experience to fans of the particular genre and to new players alike
.7.0-7.5: Good
A game within this range is good overall, and likely worth playing by fans of the particular genre or by those otherwise interested. While its strengths outweigh its weaknesses, a game that falls in this range tends to have noticeable faults.
6.0-6.5: Fair
Games that earn 6-range ratings have certain good qualities but significant problems as well. These games may well be worth playing, but you should approach them with caution.
5.0-5.5: Mediocre
A 5-range score refers to a game that's "merely average" in the negative sense. These games tend to have enough major weaknesses to considerably outweigh their strengths. There's probably a substantially better, similar game out there for you.
4.0-4.5: Poor
Games that just don't work right and maybe didn't spend enough time in production tend to fall in to this category. They simply lack the cohesion and quality that make other games fun.
3.0-3.5: Bad
You probably shouldn't get too close to a game in this range. Any of its positive qualities most likely serve only to make the rest of it seem even more disappointing.
2.0-2.5: Terrible
Beware, for a game in this range is almost entirely devoid of any remotely decent or fully functional features.
1.0-1.5: Abysmal
Ouch. The rare game that falls in this lowest-of-the-low range has no redeeming qualities whatsoever. Don't play this game.

آخرین ویرایش:
گیم پلی مهمه داداش نه گرافیک.

:d
اون که بهله ... سوپر ماریو هم داستان گیم پلی خوبی داره فقط گرافیک نداره. دی:
.............
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم بازی خوبیه و نمیشه ساده ازش گشت اما خوب بازی سال 2013 کمی بعید بود با همچین موتور گرافیکی یهو بزنه تو کاره dx9
اما درکل ارزش بازی کردن داره بازیهای تیراندازی پر سرو صدا کمی تکراری شدن خوبه کمی تغییر ذائقه بدیم.

---------- نوشته در 08:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

این شرکت کلا همینه و بیشتر هم ازش نباید انتظار داشت "شاید در آینده بهتر بشه ولی فعلا همینه" هیچ ربطی به هم DX9 و موتور و کنسول نداره الان مثلا قراره با DX11 تحولی در بازی ایجاد بشه ؟!

داداش گلم اینکه این شرکت چیز خاصی نیست با شما موافقم و اینکه یه شرکت سازنده چقدر میتونه روی تکنیکهای dx11 کار کنه بازم جای بحث داره

اما خدمت کنسول بازان عزیز عرض کنم که فرق dx9 با dx11 زمین تا زیر زمین تفاوت داره . و کنسول ها هم بدلیل سخت افزار هشت سال پیشی که دارن یحتمل همه بازیهارو dx9 میتونن نشون بدن

:d والا دکتر نبودیم رفتیم سراغ pc با فریم بالا که . بالاخره کسایی که pc گیمر هستن برای کیفیت بصری بازی ها ارزش قائلن

اینم فرق بین dx11 با dx9 خدمت کنسول بازان گرامی .. :d
تفاوت فاجعس

111fdf1111.jpg

این بنچ تفاوت pc dx11 با کنسولها dx9 نشون میده .

کنسول بازان حق دارن چون تا بحال دایرکس 11 با فاکتور تسلیشن مطلوب تو هیچ بازی تجربه نکردن

بنده حاضرم برای کیفیت بصری بازی ها هرچقدر که میشه هزینه کنم تا بازی dx11 تو 1080 اجرا کنم

یحتمل اگه کسی همین عنوان Tombraider که کاملا dx11 هست تو pc تجربه کنه کلا کنسول برای همیشه میبوسه میزاره کنار
فقط یاد گرفتیم بگیم همه چی گرافیک نیست

ممنون از استاد ramin cybran عزیز که ازین پست تشکر کردن .. همین تایید ایشون برای من کفایت میکنه

موفق باشید

آخرین ویرایش:
کاری به گرافیک و... ندارم اما به نظرم شماره 1 بهتر از شماره 2 بود مشکل شماره 1 فقط هوش مصنوعی بازی بود با چند تا مشکل دیگه در این شماره 100تا مشکل دیگه هم اضافه شده بود از خطی بودن بازی تا هوش مصنوعی و تعداد بالای باگ و... دیگه .:|

تو نسخه قبلی، دشمن به هوا و در جهت مخالف تیر میزد ولی تیر به ما میخورد:دی اینم به احتمال قوی همون آشغال قبلیه منتهی دورش رو تزیین کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or