امتیازات Sniper Elite 3

نسخه قبلیش واقعا برای من بازی جذابی بود و به عنوان یبک بازی اسنایپری ازش خوشم اومد. دو باری هم تمومش کردم.

این نسخه هم که گذاشتم تو دانلود تا بالاخره یه بازی اسنایپری خوب را بعد مدت ها تجربه کنم.

در کل به نظرم از اسنایپر گوست واریور هم خیلی بهتره.

OXM

43232438730223871667.png

= = =

XBA

91115775902276417723.png

این که تو این دوارن یه بازی نمراتش حول و هوش 7و 6 بچرخه یعنی مطمئنّاً بازیه خوبیه و ارزش امتحان کردن داره

Official Xbox Magazine UK - 6/10
VideoGamer - 6/10
Xbox360Achievements - 70/100
Games Xtreme - 9/10
Edge Magazine UK - 5/10
Eurogamer - 7/10
TheSixthAxis - 7/10
NowGamer - 7/10
IncGamers - 8/10
Strategy Informer - 8/10

===========================
بازی رو انجام دادم و مثل نسخه اول لذت بخشه خصوصا x-ray که واقعا حال میده و یکمی هم طبیعی تر شده مثلا به قلب یارو میزنی تو همون لحظه تکه های پخش شده قلبشو را نشون میده ! :دی
یکسری امکانات تازه به گیم پلی اضافه شده و بخش مخفی کاری هم کاربردش بیشتر از گذشته هست و در بعضی مواقع باید برای زنده موندن به روش مخفی کاری برید که من خیلی خوشم و پرتاب کردن سنگ و ... مخفی کاری رو بهتر کرده البته اینم بگه که خیلی هم شخت هست و به سرعت متوجه حضور میشن ! :-" اما شاید تنها ایراد که میشه گرفت، گرافیک بازی هست !! با اینکه کیفیت خیلی خوبی دارن اما محیط به شدت زرده ! :دی حداقل این اوایل بازی همه جا به رنگ زرد هست و به شدت هم کنتراست بالایی داره از طرفه دیگه هم تکسچر ها خیلی دیر لود میشن ! کلا گرافیک بازی یک سر و گردن از Enemy Front بالاتره !

مشکل سازنده اینه که نمیخواد درست روی بازی کار کنه و مشکلاتش رو برطرف کنه. وقتی هم که Nazi Zombies رو داد تا دید فروش کرد یه نسخه دیگه درست کرد که افتضاحتر از اولی شد. من با اولین بازی این سری خیلی خاطره دارم چون خیلی بازی سختی بود و هوش‌مصنوعی داغونی هم نداشت.

اینا باید بشینن درست ببینن اشکال بازی کجاست، بعد برن سریع یه بازی دیگه درست کنن. وگرنه همینطوری پسرفت میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or